-
pitanje seksulanosti ce bitno drugacije objasniti psiholog koji se bavi zlostavljanjem (i to seks.) djece od nekog razvojnog psihologa, niti mi kao struka tu nismo na cisto - ono cega sam ja jako svjesna je to da prejako isticanje seksualnog u objasnjivanju nekih normalnih zivotnih situac. moze dovesti do toga da se svemu daje seksualni naglasak.
ako dijete vidi da rod. vode ljubav - malo ce dijete sigurno biti strasno veselo jer osjeca dobr vibre, nece biti uplaseno i rastrzano jer ne kuzi kontekst (moguce je da se preplasi ako rod. tome pristupi sa sramom i strahom), nesto starije dijete biti ce zbunjeno i iznenadjeno, ali opet kazem - nije sam dogadjaj toliko bitan koliko objasnjenje rod. Vazno je djetetu objasniti da se neke stvari (a to je npr. vodjenje ljubavi, mastrubacija i sl) rade kad smo sami ili uz izabranog partnera.
naravno da namjerno vodjenje ljubavi s ciljem da dijete gleda je domena perverzije i zlostavljanja, i da to nema veze s ovim o cemu sad pricamo - kad te dijete uhvati.
mislim da obitelj ima pravo na odluku da li ce njihov krevet biti bracna loznica ili obiteljski krevet, da u dodirivanju pri spavanju nema nista seksualno (osim ako netko ima takve primisli - a to nije osnova zajednickog spavanja i totalno mi je ludo o tome govoriti), penis u erekciji pred jutro je primjetila i moja D - rekli smo joj da se penisi nekad tako ponasaju kad se tati jako ide piskiti i ona je skroz zadovoljna odgovorom, uostalom trenutno nam pas ima povecanu prostatu pa je cesto izlozena pogledima - to joj je jako zanimljivo (a i zabrinuta je) i zadnjih par dana nam je rijec - penis cesto u razgovorima, nista to nju ne uzbudjuje niti ona (a niti mi )imamo s time problem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma