Ljudi moji, pa nije isto kad žena npr. dođe iz rodilišta, ne može sjediti, doji dijete, iscrpljena je i treba pomoć pri njezi šavova, njen muž ili radi ili ne želi pomoći, pa normalno da će ako je to moguće uskočiti njezina (ili možda njegova) mama, za razliku od prešetavanja golih roditelja po kući pred djecom zato što su roditelji slobodnijih nazora i osjećaju se (pre)udobno u svojoj koži.
Ja se ne sramim svoga tijela, pred MM-om sam bez problema gola, nekad sam se više voljela kupati na nudističkim plažama, ali zbilja ne osjećam potrebu da nakon tuširanja paradiram gola pred svojom djecom. Jednostavno ne vidim razloga za to. Nit će moja djeca biti opuštenija i zdravijeg odnosa prema svojem tijelu kad porastu, nit je takvo šetkanje edukativnije od razgovora o golotinji, intimi i seksualnosti.

S druge strane, prihvatljivije je djetetu prisustvovati zagrljajima i poljupcima među roditeljima nego da slušaju i gledaju svađu, ali baš da gledaju moju picu ili MM-ovog ... :/ ili možda da kibiciraju vođenje ljubavi... ?! Da li bi to bio odraz suvremenog i zdravog odnosa prema suksualnosti, hoće li to pomoći djeci da prihvate svoje i tuđe tijelo, da uživaju u seksu itd....... :/

Tko od vas je kao dijete gledao u maminu picu i zbog toga je danas zdrav heteroseksualac koji uživa u seksu i zdravog je uma? Hajd dignite ruke!