-
Mucanje
Ima li tko iskustva s lijecenjem djece starije od 10 godina u varazdinskim toplicama i/ili u udruzi Hinko Freund
-
ja sam cula za varazdinske sve najbolje.
-
hvala flower :D
rekla mi je frendica koja ima taj problem s klincem da je i ona tak cula, al ne zna nikog osobno ko je bio tamo, pa smo htjele cuti jer ima neko kakva iskustva
-
moj nećak je išao na konzultacije, prof.novosel je zaista stručan i obečava izlječenje mucanja ako se prođe njegov tretman, mislim da je riječ o dva tjedna-radi se po njegovim metodama od jutra do navečer,odsjeda se u hotelu i tretmani se plaćaju, moram napomenuti da nisu baš jeftini...ali rezultati su vrlo dobri.
-
Da malo podignem ovu prastaru temu...
Zanima me da li netko ovdje ima novija iskustva sa logopedima u Varaždinu. Naručili smo se krajem drugog mjeseca na prvi pregled kod njih pa me zanima kako otprilike izgleda taj prvi pregled? Prof. Novosel je u mirovini, pa se ne provodi ni Valmod program, ali i dalje postoje terapije u trajanju od 15 dana i manje (za djecu su mi rekli 8 dana).
-
Mi smo kod Tatjane Novosel Herceg- evo , baš idemo sada u subotu kod nje. Djecu mi za sada samo prati jer se m. više ne ispoljava jako , a od vježbi imamo samo masaže i korekcije slova. Ako te još kaj zanima , pošalji pp. E, da, prvi pregled sam već i zaboravila kako izgleda- cure su ga obavile kao jako male, a kad sam ja bila na terapiji - na prvom pregledu sam čitala tekst kao bi doktor čuo moj govor.
-
-
jelena, opisane su ti masaže na temi Roditelji koji mucaju, no sad su drugačije jer se te masaže nadograđuju jedna na drugu- ako hoćeš pošaljem ti pp- javi.
-
hajde pošalji, baš me zanima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma