-
mogu li trudovi prestati?
možda pomalo glupo pitanje, naravno da mogu jer meni izgleda da jesu. od 34. tjedna uzimam partusisten za smirivanje kontrakcija, ležim, mirujem i cijelo vrijeme osjećam stezanja, grčenja, probadanja .... od križa nisko prema trbuhu. na zadnjem, jučerašnjem, pregledu 36+2, otvorena 4 prsta, trudovi pravilni i prilično jaki, na spomen indukcije umrem od straha i vratim se kući, kao doći ću kad se počajaju ili pukne vodenjak..nije ni važno, prepala sam se dripa i one razarajuće boli, unatoč tome što prvi porod zapravo i nije bio prestrašan, dobila sam epiduralnu jer sam kao i sada zablokirala.
trudovi su jučer trajali cijeli dan, zaspala sam uvjerena da će se pojačati, no probudila se u jednom komadu, odmorna i bezbolna.
je li moguće da su to bili lažni, a javljali su se pravilno svake 4 minute?
ili je u tijelu još malčice lijekova, a zadnje sam popila jučer ujutro, pa ih oni sprječavaju?
i mogu li ovako u ovom poigravanju dočekati termin ili prenijeti, a čep je iscurio još prije desetak dana???
hrpa pitanja, nadam se da ste me razumjele, jer nisam sigurna koliko sam ovako rastresena uopće razumljiva
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma