-
VINOGRADSKA BOLNICA
33g su mi godine, moj prvi porod, jako mlada bio je 1992, kad se rodio moj Marko, bio je u Vinogradskoj,(bez obzira što mi je mama radila u bolnici, ) od pregleda pa sve do samog poroda bilo je sve SUPER. Tada je došla doktorica
, zbog čije pogreške sam skoro iskrvarila,jer ona nije znala neke najosnovnije stvari ( da stvar bude gora, Marko se okrenuo, umjesto glavicom, krenuo je ručicom, van gdje je ta xxq doktorica povukla njegovu ručicu, ( od nekud se stvrila babica, koja ju je dobro sprašila i maknula od mene)HVALA BOGU DA JE DOŠLA BABICA i preuzela porod do kraja. Šivana sam,Marko je odmah zaplakao i malo je ostao kod mene. Kasnije je moja mama saznala sve to i bilo je za tu xxq doktoricu dosta loše. TAK JOJ I TREBA.Da je ona obavljala porod do kraja, tko zna kaj bi sve skup bilo, SVA SREĆA DA JE PROŠLO UZ BABICU SVE DOBRO
Drugi porod sam imala 2005. također u Vinogradskoj ovaj puta, je sve bilo SAVRŠENO, (istina puno se toga i promijenilo, čak i od doktora,sestara, babica).Moju trudnoću su vodili moj ginekolog i jedna mlađa doktorica, (o kojoj mogu samo napisati sve super),maximalno se potrudila,bila uz mene.Jedna posebna sestra koja se brinula također o meni i na porodu bio MM. Istina, non stop su kod mene bili doktori i obilazili, jer sam imala jako visok tlak uz to sam i Astmaš, da POKUCAM, SVE JE PROŠLO SUPER, rodila sam zdravu curicu koja se zove Lana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma