je li istina da se placa epiduralna u petrovoj? i koliko?
je li istina da se placa epiduralna u petrovoj? i koliko?
ja sam rodila tamo s epiduralnom,ali je dr. odlucila da je dobijem,pa me zanima ako je sam trazim,moram li je platiti.jenny prvotno napisa
koliko ja znam, ne
Ja sam rodila na Sv. Duhu, dobila sam epiduralnu jer sam je tražila (a imala sam i najboljeg dr na svijetu - dr Dukića). On i anesteziolog su mi rekli da je epiduralna izravni trošak rodilišta, da im hzzo taj trošak ne nadoknađuje, ali i da se NE MOŽE platiti. To je jednostavno stvar dobre volje dal ćete je dobiti na porodu ili ne. Još se anesteziolog zezao da sutra ide na godišnji pa mu uprava neće moći prigovarati što je "potrošio" još jednu epiduralnu.
Ja sam prije 3 tjedna rodila u Petrovoj i nisam dobila epiduralnu (nisam ju ni trazila!) jer sam bila vec 6 cm otvorena. Specijalista mi je odmah dao obrazlozenje zasto nemogu dati epiduralnu, ne vjerujem da bi mi ju odbili da sam ju a.) trazila, b.) bila manje od 5 cm otvorena ...
ma pitam jer sam cula da ju je jedna poznata cura platila 200 eura-nisam to od nje izravno cula,vec od njene frendice.hm..mozda je pratila privatno kod nekoga pa je i epiduralna bila ukljucena u to![]()
ma vjerovatno je tojenny prvotno napisa
Vjerojatno. Ja sam baš precizno pitala da li se epiduralna može platiti od strane pacijentice ako si je bolnica npr. ne može u tom trenutku priuštiti, i odgovor je bio "na žalost ne".