Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: problem!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno problem!

Dojim Petra od rođenja i nikad nismo imali problema do zadnjih 15-20ak dana. Moj maleni papa 5-10min i onda ispusti siku i počne plakat iz petnih žila. Ja ga uspravim, on podrigne i plač prestane. Međutim, on dalje ne želi jesti!!!! Uzme bradavicu u usta i isti tren je pusti, čak i ne povuče. Ako ga stavim na drugu dojku,događa se isto-5 min sisanja, podrigivanje i dalje neće. Problem je u tome što ja imam osjećaj da bi on još jeo, ali kao da mu nešto smeta. Probala sam mijenjanje položaja, kompresije,... ne znam što ću! Na kraju ispada da moje djete uopće ne dolazi do zadnjeg mlijeka.Strah me da će mi se količina mlijeka smanjiti. Slabo mi je dobio na težini-samo 350 grama u mjesec dana. Pedica je rekla da zasad samo dojim, ali ako i idući mjesec bude ovako-slijedi bočica! NEĆU BOČICU!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

netko????itko????

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odgovori nam an par pitanaj pa da probamo vidjeti sto bi moglo biti uzrok promjene u ponasanju pri dojenju
    koliko je star petar?
    koliko je sad tezak, s koliko se rodio?
    koliko ima pokakanih i popiskenih pelena u 24 h?
    koliko ima podoja u 24 h i koliko traju?
    kakvo mu je opce stanje, jel sve ok, jel prehladjen?
    dobija li ista osim majcinog mlijeka, cajic, adaptirano, dudu varalicu?
    kako se ti osjecas?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Star je 3 mjeseca i 5 dana, rođen je s 3150, pao na 3080 u rodilištu, sad ima 5200. Mjenjam ga 6-7 puta dnevno, svaka pelena je popiškena, a kaka svaki drugi dan. Isključivo dojim, nema čajeva, sokića, vode.. dam mu dudu da zaspi pa je vadimo iz usta ili je sam izbaci. Dojim na zahtjev, svakih 4-5 sati, iako jednom na dan napravi pauzu od 6-7 h. Nije prehlađen, općenito je veseo, ja sam također ok, malo iscrpljena i ponekad pod stresom, ali ništa zabrinjavajuće. Imate li neku ideju u čemu je problem? i da, nisam promjenila deodorant, ako vam je to palo na pamet, Please, help, stvarno mu ne želim uvest adaptirano.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mislim da se ne trebaš zabrinjavati jer koliko sam uspjela pročitati, malac sasvim dobro napreduje.

dam mu dudu da zaspi pa je vadimo iz usta ili je sam izbaci.
    Probaj mu dat cicu da zaspi. Znači, kada je malac nervozan i pospan, legni s njim u krevet i cicu u usta. On će fino zaspati, a ti ćeš se isto odmoriti.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

probaj dojiti u polusnu mozda onda nece izbacivati cicu. i ne cekaj da se unervozi od gladi ili sl. na prvi znak da bi cicao daj cicu.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

lu, sisa je uvijek spremna, stvarno ne čekam da se unervozi.. neće više zaspe sa sisom..šmrc.. može li biti problem izbijanje zubića? Još se ne vide, nagađam bezvez, jer slini i trpa ručice u usta.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bublić prvotno napisa
    Star je 3 mjeseca i 5 dana, rođen je s 3150, pao na 3080 u rodilištu, sad ima 5200. Mjenjam ga 6-7 puta dnevno, svaka pelena je popiškena, a kaka svaki drugi dan. Isključivo dojim, nema čajeva, sokića, vode.. dam mu dudu da zaspi pa je vadimo iz usta ili je sam izbaci. Dojim na zahtjev, svakih 4-5 sati, iako jednom na dan napravi pauzu od 6-7 h.
    Meni se čini da se nemaš zašto brinuti, očigledno je da nije gladan, a što se plača tiče moguće je da ga muči zrak dok ne podrigne. Djeca kako rastu počinju sve brže papati , možda je to i kod njega slučaj. Nemoj gledati na sat, nego njegovo ponašanje. A zbog pedice ne brini unaprijed, meni je za prvog jednom rekla da je dobio premalo, drugi put previše, treći put ukupno taman koliko treba... (kasnije smo ju promijenili).

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bublić prvotno napisa
    Star je 3 mjeseca i 5 dana, rođen je s 3150, pao na 3080 u rodilištu, sad ima 5200. Mjenjam ga 6-7 puta dnevno, svaka pelena je popiškena, a kaka svaki drugi dan. Isključivo dojim, nema čajeva, sokića, vode.. dam mu dudu da zaspi pa je vadimo iz usta ili je sam izbaci. Dojim na zahtjev, svakih 4-5 sati, iako jednom na dan napravi pauzu od 6-7 h.
    Meni se čini da se nemaš zašto brinuti, očigledno je da nije gladan, a što se plača tiče moguće je da ga muči zrak dok ne podrigne. Djeca kako rastu počinju sve brže papati , možda je to i kod njega slučaj. Nemoj gledati na sat, nego njegovo ponašanje. A zbog pedice ne brini unaprijed, meni je za prvog jednom rekla da je dobio premalo, drugi put previše, treći put ukupno taman koliko treba... (kasnije smo ju promijenili).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •