-
pepa, u dobrom si drustvu - ako te to imalo tjesi. ja sam se isto godinama lijecila kod dermatologa, cak sam pila neke najjace, najopasnije, najdjelotvornije tablete (Ciscutan, prije Roaccutan) s kojima ni slucajno ne smijes ostati trudna, blabla...jos uvijek imam pristice!
sad u trudnoci naravno ne korisitm nista i presla sam na sasvim drugu taktiku: sto manje! izbacila sam sve kremice, vodice, tabletice i koristim samo prirodne proizvode. to je bilo prije dva mjeseca i pomalo (jako polako) mi se poboljsava lice - jos kad rodim, bit ce bolje, jer mi je lice "buknulo" bas kad sam ostala trudna. a mislila sam da i ne moze biti gore...
za ciscenje lica koristim proizvode iz DM-a "Alverde" (biljna kosmetika) mlijeko i tonik divlje ruze. navecer ne stavljam nista na lice (ponekad koju kap etericnog ulja cajevca) da bi se koza "naucila" opet sama lijeciti. a ujutro na jos vlazno, ocisceno lice stavim jednu ampulu od Primavere "divlja ruza" - cula i citala sam da ulje divlje ruze pomaze pri zacijeljivanju rana i oziljaka. i to je to!
ja sam zasad zadovoljna, ali sam s godinama prestala ocekivati cuda!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma