Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Vezanje marame kod novorodjencadi

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Vezanje marame kod novorodjencadi

Drage moje mame s puno iskustva oko toga.... Narucila sam Rebozo maramu i za koji dan trebala bih je dobiti. Jos nisam rodila, ali buduci da nisam najspretnija osoba na svijetu, zeljela bih se prvo nauciti vezati pa vas molim linkove na stranice o nosenju tek rodjenih beba. Malo sam gledala po ostalim temema i uglavnom ima za malo stariju djecu. Dobro mi dodju svi komentari i savjeti u pismenom obliku.
    Hvala vam jaaaaako puno!

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni je ortoped (tifi) rekao da u maramu beba ne smije do 2,5 mjeseca.

Engls avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A položaj "kolijevka"?

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja nosim Sunčanu od 10. dana u marami, ali ne kolijevka, nego dupli križni i sve super. čak vani (npr. u Austriji) pedijatri preporučuju nošenje samo u marami (od svih nosiljka) i to baš u tom položaju jer su nožice lijepo raširene (kao kod širokog povijanja) a nema nikakvog opterećenja na bebinu kralježnicu

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala Kailash, baš sam negdje postavila to pitanje, od kada?! Mi smo danas prvi puta uspjeli križno zavezati, jer sam prije inzistirala na kolijevki, što mi se činilo nekako brutalno jer je Tia bila kao kiflić. Šetali smo se cijeli dan u marami gore dolje, i baš sam ponosna! Super je, sad mi je žao one silne love za kolica iako će mi i ona trebati?

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

što se tiče kolica - mi ih nemamo al zato imamo dvije marame i sling, a planiram još jednu maramu...

križni je zakon, nama kolijevka nikako nije sjela. i to bolji mi je onaj križni koji se provlači ispod onog "džepića" na trbuhu pa onda beba sjedne na križ a taj "džepić" prevučeš preko. prije sam vezala tako da bebu stavim u džepić i onda križam preko nje

Engls avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi kolijevku nismo koristili,jer smo počeli koristiti maramu kada je Bebe imala 4 tjedna,pa smo isto koristili dupli križni.Taj nam je i danas najbolji.
    Bebe sada ima 5,5 mj i počeli smo koristiti kolica.Dobila je na težini a i kada je u marami nerado izlazi iz nje,pa su malo procedure oko uspavljivanja...Za duge šetnje ili kupovine omotamao tatu...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A linkovi za vezanje tak male djece?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke