-
zadar-montiranje autosjedalice
trebamo pomoc u montiranju autosjedalice, pa nas zanima ima li netko u zadru tko bi nam mogao pomoci. unaprijed hvala!
-
talibasi na zalost u zadru nemamo savjetnike.
-
Tijekom travnja ja ću doći u Zadar, no nisam još sigurna kada (uglavnom poznajem teoriju, i imam nešto prakse na zg pregledima), pa ti mogu tada pogledati.
Možeš li nam reći koja autosjedalice imaš i u čemu je problem?
-
nika, vrijeska, hvala na odgovorima.
radi se o autosjedalici koju je kupio moj brat za svoju bebu i koliko sam shvatila kad je postavi u auto ne moze dobiti odgovarajuci nagib pa sjedalica stoji previse uspravno (nisam ni ja vidjela tocno u cemu je problem jer su oni u zd, a mi u st). inace sjedalica je gracova sa bazom, a auto opel astra!
vrijeska, ako se ne snadju do tvog dolaska u zd, a tebi ne bude problem, sigurno bi se rado nasli s tobom! puno hvala!
-
Ja ću u Zadru biti tijekom sljdećeg tjedna, no mislim da mogu sami riješiti problem.
Potrebno je srolati neki stari ručnik, dekicu (treba biti dosta čvrsto i dosta tvrdo da stolica ne utone) ili kupiti komad tvrde spužve (najbolje ono što se koristi za plivanje - mi to zovemo špagete - postoje u raznim bojama i kupovali smo u Bauhausu ... odreže se komad dužine 30-40cm). Rolu podmetnuti ispod baze - uz naslonjač sjedala od auta - te na to montirati bazu. Ja imam Gracovu bazu i isto je podmetnuta na takav način te odlično funkcionira, čvrsto stoji uz sjedalo. S vremena na vrijeme se treba pritegnuti, no mislim da je tako kod svih autosjedalica.
-
vrijeska, hvala na pomoci.
oprosti za nejavljanje. uoce nisam dobila obavijest na mail da je stigao odgovor! :?
proslijedit cu tvoju uputu bratu! nadam se da ce uspjeti!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma