evo ja rodila prije 5mj...nisam bas mjerodavna za opise jer je luka bio nedonošće pa nije bio samnom ali imala sam dvije super ženske pored sebe pa sam vidjela kako to ide...
poslije poroda ostajes u predrađaoni 2 sata,naravno da beba nije uz tebe...
dovedu te na odjel i tek nakon kojih 6 sati dobijes bebu da je vidis,do tada je beba u "prostoriji za prpremu" i ceka pedijatra da je pregleda...
u dojenju ti niko ne pomaže ako ne tražiš a ako tražiš uvijek ti neko pomogne...
ja imam samo riječi hvale i za sestre i za doktore i za babice..a to sto ti ne daju odma dijete to je pravilo bolnice i ne možeš protiv toga da se na glavu okreneš....
ja sam rodila u 11;50 i u 17:00 sam htjela ići vidit bebu,postoji poseban ulaz na neonatologiji gdje ne prilazis bebamaveć ih kroz staklon vidis...niti pod razno me nisu htjeli pustiti na odjel već sam čekala sutra 13:00 vrijeme posjeta da vidim svoje dijete...

dok sam iđla dojiti mogla sam doć samo dva puta dnevno iako sam blizu bolnice i mogla sam ići na svaki podoj...bilo je mama koje su plačale apartmane u bolnici ali su isto samo dva puta mogle dojiti a ostalo su se izdajale i bacale mlijeko....

politika bolnice i vrha...