kao što naslov kaže..
kao što naslov kaže..
gledamo!!!
Gledala :D .
gledali :D
al ste mi sve lijepe i rumene...moje osječanke![]()
super ste bile, eh, da je još duže trajalo i da su pokazali sa kakvim se sve sjedalicama ljudi voze, tj. voze svoju djecu.
![]()
trebali su hvatat one koji NE voze djecu u sjedalici, pa onda pričat o posljedicama.
neki dan idem na posao. u džipu sjedalica, klinac se drži za dva prednja sjedala. tata puši :shock: . dođe na raskršće, skrene preko cijelog raskršća u zabranjenom smjeru - i parkira se na pločnik na tramvajskoj stanici.
![]()
Već sam pisala na ljetnim bebama: prije 10 dana u Zagrebu, mama vozi, otraga cura od cca 3 godine stoji naslonjena na prednje siceve, a na prednjem sicu AS sa bebom od cca 3 mjeseca, okrenuta prema naprijed. Ali to nije sve - mama (u vožnji) uzima bebu koja je bila nevezana u AS, stavlja je ispred sebe, tj. na volan, zautsavlja se na semaforu, vraća bebu u AS i naravno, ne veže ju. Da sam uspjela vidjeti registraciju, zvala bih policiju.
i da si zvala policiju, oni ne bi reagirali, nažalost :/
Ma mislim da ce se istrijebiti to samo teba vishe govoriti o tome , vishe educirati majke/trudnice, tete u vrticima, tete u trgovinama s dječijom opremom itd. a za sve to treba vremena nazalost
Rodice su mi bile super - gledali smo kod DiB (gnjavim sogoricu koja se ne da osolit, pa sam ugnjavila starce da im na silu poklone sjedalicu)
Nego, mislim da su novinari na kraju malo ukakali prilog, jer su kao slagvort posnimili djecicu u sjedalicama, ali svi odreda u jaknama, zabundani... a znamo da to nije dobro. Djeca u AS trebaju biti bez jakne...
Da znash koja je zimulja bila vani kad je snimano nebi ni ti dala svojim klincima da skinu jaknu![]()