Bas me zanima koji je prosjek... pa ak biste bili voljni glasati![]()
Bas me zanima koji je prosjek... pa ak biste bili voljni glasati![]()
evo, ja prva 8)
Sad smo vas uhvatile!
Ne treba glasati među prvima - odmah se vise "rezultati" - ja ću pričekati dok se "nakupi"![]()
apricot prvotno napisa
pih!
MM I JA SE NICEGA NE SRAMIMO!!!![]()
![]()
![]()
DJELA, A NE PRICE, kaze on cesto...![]()
BAš sam jučer razmišljala kako bi mogla staviti tu anketu...zanimljivo.....
:? :? ... cemu tako slab odaziv ovome topicu...? :?
u jednom nedavnom istrazivanju, Hrvati su ispali vrlo "aktivna" nacija...
gdje su sad ti aktivni? 8)
E, sad! Više puta tjedno, ali... sad pred sam kraj trudnoće mi uopće nije do toga. Libido mi je u podrumu. Odgovor se odnosi na "normalno" stanje.![]()
Ti aktivni su na nekom drugom forumusandraf prvotno napisa
Ovdje su mame i trudnice
![]()
anchie76 prvotno napisa
![]()
![]()
imas pravo
![]()
pogubila sam se 8).
wrong forum!
Ne! Pravi Forum! Kriva "uspaljenica"!
ovo na moj racun?apricot prvotno napisa
hvala![]()
Ma sram me i glasovati.... baš sam mužu neki dan rekla da smo malo premladi da živimo u braku bez seksa![]()
![]()
...
Ali to je za nevjerovati, ne da se ne stižemo.. jel.. nego ne stižemo pošteno razgovarati... skoro preseljenje, dvoje sitne dječice, snjima svako malo problemi, ništa baš previše ozbiljno, ali uzme vremena i živaca....
Ali, preselit ćemo se mi, i krenut će djeca u školu, a onda gdje će nam biti kraj![]()
![]()
!
onda ćete se ponovno upoznavati, istraživati....![]()
![]()
biti će još bolje!!!!
Za sada su baš zanimljivi rezultati....ili normalno (par puta tjedno do jednom mjesečno) ili ful rijetko.....baš zanimljivo....ajmo cure još glasajte!!
Moram priznati da me ovo svakih par mjeseci malo iznenadilo.
i to u znacajnom postotku?!?
tzc...tzc...tzc...
i onda kazu da nas nece biti do koje-ono-godine?
bas cudno...
I ja glasala!Nekoliko puta mjesečno. :/ Mogli bi i češće,kad se samo sjetim dana dok nas nije bilo troje..., ali nekako mi se čini da je to došlo na nisko mjesto ljestvice prioriteta.Većinom sam već mrtva umorna kad bi se potrefilo vrijeme i mjesto. :/ Ali doći će opet naši dani!![]()
I ja glasala.
Neću reći kako.
Za bolje rezultate čekamo selidbu i svoju sobu. Nekak mi baš ne diže libido kad mi zeko Ivan zazvecka po noći u kinderbetu.
Pa od kad sam rodila, zaboravila sam kako to uopce izgleda![]()
Al evo glasala sam za period koji je bio prije i za koji se nadam da ce i uskoro opet- naime, izabrala drugu soluciju
![]()
Ja sam isto glasala, 8)
više puta tjedno ...![]()
![]()
![]()
BTW. S obzirom da radimo na dječici, bojim se da je i to premalo ...![]()
Glasala![]()
Glasala i ja i potpisujem TIGY od riječi do riječi!![]()
![]()
GlasalaSvaki dan
![]()
![]()
I ja sam glasala, (druga opcija) ali kako TIGY i meli rekose, mi vam i nismo bas merodavne...
![]()
Od poroda jednom mjesečno :/ ili više puta ako je baš dobar mjesec![]()
Ali vratit ćemo se mi na staro 8)
Btw. ja bi zabranila da nam "kvare" prosjek ovi s određenog podforumakoji imaju vražju motivaciju da stalno skaču jedni na druge
![]()
![]()
![]()
![]()
I želim im svu sreću svijeta da im napori urode plodom![]()
Pa evo i ja glasovala, po preporuci Tigy. Hvala joj!
U kratkom dogovoru s mužićem, odlučili smo se za prvu opciju.![]()
Istina je to, ali šta da vam kažem, ja bih se rado mijenjala s vama! :/kloklo prvotno napisa
Daj Bože da svi koji bi se mijenjali s nama što skorije uskoče u našu kožu.Jelka prvotno napisa
![]()
Glasala i ja i baš je zanimljiv rezultat koji sam pročitala![]()
Uopće niste fora, da nemate nas tko bi vam popravio listu ( he-he !!! )kloklo (napisa):
Btw. ja bi zabranila da nam "kvare" prosjek ovi s određenog podforuma koji imaju vražju motivaciju da stalno skaču jedni na druge... sad bar na nešto sliči ...
![]()
![]()
!!!
Nisu samo mame i trudnice!!!!anchie76 prvotno napisa
Sva sreća pa ima i nas koje vam možemo popraviti prosjek
Htjedoh reći - tih aktivnih
![]()
![]()
![]()
Aaaaa... već vas vidim, odbrojavalice:![]()
- prvo 9 mjeseci ni pomisliti od straha da se nešto ne dogodi (pa završiš na carskom jer se ne otvaraš ni centimetar- znam ih puno takvih)
- onda mjesec - dva stvarno ne smiješ i ne možeš
- onda te sve boli, žulja, sise cure, šav gdje god bio boli...
- onda si iscrpljena jer se beba još budi po noći a više ne spava cijeli dan (a možda već i trčiš za njom)
- onda beba koja još uvijek nije sama u sobi već počinje reagirati (buđenjem) na zvukove oko sebe
- onda uspijete ugrabiti priliku da započnete ciklus iznova (novih 9 mj. pa tako dalje...)
- onda već dođete u fazu kad djeca po noći idu piškiti, piti vode ili samo provjeravaju da li su mama i tata tamo gdje bi trebali biti...
- valjda se stvari poprave kad teenageri odu van. Ak se dotle sve dolje ne sasuši
Evo baš sam crrrrrno raspoložena.
Aaaa, onda si sav isprepadan jer su otišli van autom, alkoholna stopa 0,nešto promila, droga vreba... Seksa do iznemoglosti! Na sve strane!mamazika prvotno napisa
Sad nek reagiraju žene-majke-trudnice... koje su odgovorile 2-3 puta...
nisam odbrojavalica, al evo:
- u trudnoci sam ko da mi netko spanjolske musice servira za dorucak![]()
- prvi put nismo 'smjeli/mogli' 20 dana![]()
- sav je prestao bolit nakon 10
- beba je manje- vise spavala po noci, a po danu mi mm-a i onak nema doma :/
- beba reagirala na zvukove- akciju smo premjestili u dnevnu sobu![]()
- po noci ne piski![]()
sto bi rekli- nis ne trazim, samo se hvalim![]()
![]()
![]()
Glasala....neću reći za što (previše me vas pozna![]()
![]()
![]()
8) ) ali definitivno može bolje (čitaj češće...)
![]()
I mi smo glasali za nekoliko puta tjedno da vam popravimo listu kako Tigy reće, ali najviše zbog bebe![]()
Da se cesce sexamo onda bi se svi bolje osjecali i bivali manje frustrirani ... Ovako nema seksa nego 1-2 puta mjesecno, na vec postojece frustracije se slazu nove pa nam je jos manje do seksa i tako to sve u krug .... steta!
Trebao bi postojati propis koji bi parovima s djecom omogucavao barem jednom tjedno miran i bezbrizan seks (babysitting for free na 1-2 sata uz predocenje djecje zdravstvene iskaznice?![]()
) u cilju popravljanja opceg psiholoskog i fizickog stanja roditelja i cijele nacije ...
(vidi mamazikin post ...)
Živio govornik!!!![]()
![]()
![]()
Progovorio bih ja i prije, ali sam tek sad nasao ovu nadasve zanimljivu temu ...![]()
A kad vec i mene tu svrbi onda je red da se pocesem ...![]()
Nego, ne sjecam se da sam igdje vidio neku temu o podmazivanju kod postporodjajnog seksa (znate vec, kremice, lubrikanti itd.), (ne)ugodnosti doticne radnje jos mjesecima nakon poroda i sl. Mogu to i ja pokrenuti kao jedan od rijetkih tateka ovdje, no ne vjerujem da se dosad od tolikijeh zena na forumu nijedna nije dotakla tih problemcica ...:/ :?
![]()
apricot prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hebes budalu sta si ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeee tatek rules!!!tatek prvotno napisa
(ne smijem poslati ljubećeg smajlića da se ne bi krivo protumačilo![]()
)