ma sjećaš se, andrea, ono prije testa za trudnoću...![]()
Ha, vidi ti koji je ovo promet na ovoj temi!?! :shock:![]()
![]()
Nisam ni mislio da ima toliko interesenata za ovu inace (barem medju roditeljima) potcijenjenu aktivnost ...:/
![]()
Ja htjela poslati prazan post. Ne daju!
vidim, svi su se preselili na ovaj topic...![]()
nikog čak ne brine ni "šta kuhamo danas", praznooo...![]()
![]()
apricot prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuuuuj...koji degutantni postovi....sram vas bilo![]()
Ja glasovao a trenutna situacija glede navedene teme je porazavajuca, sto iz medicinskih sto iz podocnjackih razloga.
Uopce ne vidimo svjetlost na kraju apstinencijskog tunela s obzirom na danonocno cicanje i danonocnu aktivnost naseg misa....![]()
jedino neka poza sa djetetom u marami, ali tako da se ona ljulja dok....jel...![]()
Seks - kuhanje 1:0andrea prvotno napisa
![]()
(da ne bi bilo zabune, volim ja nesto i pojesti, pa cak rado i skuham, ali ...)
ljudi dragi, ja skužila da to nema veze s hormonima. u pitanju je čista, nepatvorena iscrpljenost. :/ dokaz: par mjeseci nakon poroda imala sam dobru volju ali nisam imala vremena, a sad nemam ni jedno ni drugo. samo se dogovaramo: evo večeras ćemo... onda navečer: ja sad ne mogu! onaj drugi poskrivečki odahne... ajde sutra ćemo! ne znam je l' da seili da
...
E da, moram se sad otkaciti s mreze - ugodan vikend svima i nadam se da cete preko vikenda poduzeti ponesto vezano uz ovu temu ... :D![]()
Ipak je sutra subota, izgleda da se zagrijavate...![]()
![]()
![]()
![]()
(dok oblacim cipele ...)
Ah, pa zna se da je subotom kupanje (no, dobro, zimi tek svaku drugu) - pa zar cemo dvije tako vazne aktivnosti u isti dan?
![]()
![]()
![]()
znaš kako je, tko ne radi - priča...![]()
tatek se strateški povukao da pomislimo znate kaj, a u biti je otišao skuhati ručak.![]()
ms. ivy prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
TAK JE !
MM i ja samo teoretiziramo.![]()
Sad mi je malo lakše, ja sam misla da je tak samo kod nas![]()
E, bas sam si mislio da ce netko baciti kakav komentar ...ms. ivy prvotno napisa
![]()
Rado bih otisao direkt doma u kuhinju nesto skuhati, no prije toga me ceka Vedran u vrticu pa kupovina itd.
A MZ je vec davno pojela sto je bilo na repertoaru jer je znala da cemo mi doci kasno.![]()
A za nevjerovati, navecer nas cak ceka drustveni zivot, cijela obitelj ide u klub! Wow! :D
(kad vec nema onoga o cemu se inace prica u ovoj temi ... :/ )
Vanja napisa:
Ili i nesto drugo ...Rado bih otisao direkt doma u kuhinju nesto skuhati ...![]()
No, dosta je bilo zafrkancije, idem ja - ajde bok svima!
glasala...u onim manjim postotcima, ali ne u onima od nekoliko puta tjedno!ili boze moj DNEVNO!!! :shock: ali rado bi savjet od onih kojima to uspjeva?
![]()
![]()
Kad se hoće sve se može.Makar trajalo samo 5 min.
a ja sam jučer MM rekla da mi je trenutno više kao bratandrea prvotno napisa
dolega, meni se samo oni od 5 minuta i sviđaju.
Tko imam vremena za maratone...... rađe spavam![]()