i koliko ih treba imat? jesu dobre Kushies, Me?
i koliko ih treba imat? jesu dobre Kushies, Me?
mi imamo 1 imse vimse koje su vjerojatno male za ovo ljeto
u principu mislim da su 1 dovoljne jer one služe zadržavanju kakice
a kad se jednom pokaka opereš i stignu se osušiti na suncu do sljedećeg kakanja, pod pretpostavkom da to ne radi svakih 10 min![]()
ako bude kao sada (kakanje) trebat će mi par komada![]()
vidiš o tome nisam ni razmišljala!? :/ trebaju li nam?
imam troje djece i nikad nisam koristila pelene na plazi. ni jednokratne ni platnene.
kad smo koristili javni bazen, stavila sam bebi (tada nesto manje od godinu dana) obicne pamucne gacice.
dakle nije must..ok![]()
A ako se koriste kupaće, da li one idu preko platnene pelene?
Znači pelena, pa gačice?
Ja mislim da su nepotrebne. Mi smo za ljeto kupili obične kupaće. Pa i one bi zadržale kakicu, što ne?
A di aste našli tako male? ja bih mu kupila obične kupaće jer ionako nema baš mekanu stolicu tak da vjerujem da bi zadržalo..momtobe prvotno napisa
ja imam imse vimse i uopce se ne razlikuju od obicnih kupacih, jedino imaju drukere sastrane za lakse oblacenje
piskica curi kroz njih, a i nasa kakica je jos uvijek neformirana i ne znam dal ce je uspijet zadrzati
Mi smo dobili male kupaće ne slip, nego kao hlačice s mrežicom s unutrašnje strane i mislim da će to biti čist dosta. Zapravo ga uglavnom mislim držati golog: tako bučno stenje kada će kakati, da ću valjda stići podmetnuti kakav papirć![]()
Vidjela sam slične gaće u Tintiliniću...
mi mini kupaće gaćice kupili u Kiki prije 2 tjedna.
imaju i male veličine tipa 80, 86 (i manje, čini mi se).
izgledaju kao kupaće gaćice za odrasle, s gumicom oko nogu pa vjerujem da će to zadržat kakicu ako je istisne![]()
ma sram me reć: bile su na "akciji" - 20ak kuna, čini mi se.
bilo raznih uzoraka, mi kupili tamno plave s bijelim cvjetićima
hm, možda toga još ima... gore na odjelu za bebe?Foška prvotno napisa
mi smo kupili prosle godine u TL za 20kn.
obukli za slikanje![]()
a zasto je problem ako su goli? jedino razmisljam zbog kamencica i pijeska, ali zbog pis i kak... :?
Mi imamo Floatis i mislim Kushies, slatke, plave s kojekakvim brodicima isl..
Ne mislim ga drzat na plazi golog, ali to je moja filozofija (ni ja ne bih sjela bez gacica na plazu npr na pijesak, nakon cjelonocnog presetavanja ekipe, ili peseka). Ok, nije curica, pa nece bas tak lako imati problema, ali neka njega u peleni, gacama, votever. A da je curica, nema ni u ludilu sanse. Bumo se npr okupali goli ak treba, ali na igranje na plazi, pjescaniku ili gdje vec, obucen u gacice ili pelene.
Jesam li frikusa![]()
Za mene ne jer i ja slično razmišljam.Tiwi prvotno napisa
OK mi je da se kupa gol i da, recimo, sjedi gol na ručniku, al baš na pijesku ne. A pogotovo da je curica.
Ne samo zbog higijene, zdravlja i sl. nego ne bi ni ja sjela golom guzom na pijesak. Možda je glupo, al tako mislim.
Ok, znači vi koje imate pelene-kupaće, kak to izgleda? Nešto kao AIO pelena? Ne mogu si to uopće predočiti. I kako brzo se suši? ja se slažem s vama da ne sjedi na pijesku i raznim stijenama gol, ali ako je u tome stalno mokar, to mi isto nije neka varijanta :/
ni ja marina, vec ga vidim u moru cijelo vrijeme, a ja vicem "izadi vec si poplavio od zime"Olivija prvotno napisa
![]()
Mala01, da gore na vrhu na odjelu za bebe. Odmah na početku, u onim stolovima-kutijama za robu na akciji, odmah lijevo od restorana.
Cijena je bila 16 kn![]()
Kupace se brzo suse. Isto ko i gace. Evo kako izgledaju nase (na broju 32 i 33) http://public.fotki.com/PatrikovSvij...atnene_pelene/
Dia, ja ti ovo sve velim jer sam se proslo ljeto nagledala djece u pijesku na nasoj plazi, uzivali su i igrali se s kanticama, grabljicama isl, a bilo je djece u kupacima i bez. Moj bude u kupacimaNema sanse da mu zbog gaca ne dam da se recimo igra u pijesku. Ne bude ti klinac non stop u vodi, kuzis? Ma dobro, ja se bojim kojekakvih infekcija. Mozda pretjerujem. A mozda i ne.
mi se vec sada igramo u pjesku na plazidoduse jos uvijek obuceni
ja se ne bojim infekcija, pogotovo tu kod nas, mi uglavnom idemo brodom na neke divlje plaze u kornate
vise mi je problem kakice posto mi to obavljamo vise puta na dan u ne bas cvrstim oblicima
seka i ja smo uvijek bile gole kao male i ne sjecam se da je bilo problema oko igranja u pjesku