Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: I treće od sedmoro na samrti

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno I treće od sedmoro na samrti

CITAT:
    Liječnici u splitskoj Kliničkoj bolnici i dalje se bore se za život dvoipolgodišnjeg dječaka Darija Grubišića-Čabe, koji je jučer poslijepodne pao u rječicu Rudu, u Jabuci kod Trilja. Dječak je u kritičnom stanju
    SPLIT - Policija je obavila očevid te ispituje okolnosti događaja, kako bi se doznalo je li bilo elemenata kaznenog djela, a nakon obrade odlučit će se o eventualnim prijavama.
    Podsjetimo, dječak je, vjerojatno tijekom igre, upao u vodu, nakon čega je njegov stric uočio plutajuće tijelo, izvukao ga i reanimirao. To je treći slučaj utapanja djece u toj obitelji, u rijeci Rudi.

To prenosi t-portal, a ja se pitam kako to da roditelji već nakon utapanja prvog djeteta nisu ništa poduzeli da zaštite svoju djecu?
    Ne razumijem, nikako ne razumijem!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

:shock: ja isto ne razumijem!
    baš mi je :shock:

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

samo

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

za malo drago stvorenje, koje se bori za život....
    Da što prije bude van životne opasnosti!!!

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..uhhh-ma šta ih je bilo još??? :shock: ..nisam baš pratila vijesti-ali-troje?! :shock:

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ne znam što da mislim, ali moram komentirati...

sada svi osuđuju roditelje. Jučer na "kavici sa Sonjom" na radiu ista tema - koliko moramo paziti na djecu. I svi se okomili na roditelje. Da, djeca jesu naša odgovornost, pogotovo kad su mali, ali...

Koliko li samo ima slučajeva da se u roditeljskoj pratnji i brizi desi nesreća? Sjetite se dječaka koji se istrgnuo ocu iz ruku i direkt pod auto, sjetite se djevojčice kojoj je srp pao s drveta...mislim, stvarno ima situacija kad jednostavno ne stigneš ili ne možeš reagirati. Nije da sada branim ove roditelje, ipak je to već treći slučaj u istoj obitelji, ali i meni djete padne i lupi se i nešto razbije , a ja kao strepim nad njim i pazim na svaki korak. Ljudi žive pored rijeke. Pa ne mogu cijelu rijeku ograditi i osigurati. Tako ni mi ne možemo osigurati da se nikada i nigdje naše djete ne nađe u opasnosti. Možemo pokušati, ali što će se dogoditi - to sam dragi Bog zna.

Žao mi je roditelja, žao mi je dječaka i cijele obitelji. Mislim da je najmanje što sada trebaju nečija osuda.

Možemo samo ~~~da dječaku dube bolje i da se oporavi.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da bude bolje!

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

preminuo je

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prestrašno

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne kužim smisao ovakvih topica, osim da nas sve izbedira i da raspravljamo o tome jesu li roditelji brižni ili ne?!?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Užas....

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da ovakve teme ne bi bile tu samo za stavljanje tuznih ili ljutih smajlica (jer drugu svrhu ne vidim s obzirom da nema tko nije cuo tu vijest na radiu ili tv-u), molim da prilikom otvaranja ovakvih tema pokrenete nesto korisno. Da te teme ne budu samo za smajlice. Neka osoba koja otvara temu pokrene neku ideju kako bi se takve stvari mogle sprijeciti u buducnosti, pokrene neku akciju ili nesto drugo. Da ovakve teme zavrse na podforumu "druge udruge i pojednici u akciji" i da svi budemo happy jer smo napravili mali korak da bi nam svima bilo bolje

dijanam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa
    ne znam što da mislim, ali moram komentirati...

sada svi osuđuju roditelje. Jučer na "kavici sa Sonjom" na radiu ista tema - koliko moramo paziti na djecu. I svi se okomili na roditelje. Da, djeca jesu naša odgovornost, pogotovo kad su mali, ali...

Koliko li samo ima slučajeva da se u roditeljskoj pratnji i brizi desi nesreća? Sjetite se dječaka koji se istrgnuo ocu iz ruku i direkt pod auto, sjetite se djevojčice kojoj je srp pao s drveta...mislim, stvarno ima situacija kad jednostavno ne stigneš ili ne možeš reagirati. Nije da sada branim ove roditelje, ipak je to već treći slučaj u istoj obitelji, ali i meni djete padne i lupi se i nešto razbije , a ja kao strepim nad njim i pazim na svaki korak. Ljudi žive pored rijeke. Pa ne mogu cijelu rijeku ograditi i osigurati. Tako ni mi ne možemo osigurati da se nikada i nigdje naše djete ne nađe u opasnosti. Možemo pokušati, ali što će se dogoditi - to sam dragi Bog zna.

Žao mi je roditelja, žao mi je dječaka i cijele obitelji. Mislim da je najmanje što sada trebaju nečija osuda.

Možemo samo ~~~da dječaku dube bolje i da se oporavi.
    a ja ovo potpisujem lijevom, desnom i s obje noge.
    nemojmo bacati kamenje i tako se pridruziti opcem lincu javnosti kojoj misljenje gradi zuta stampa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •