-
-
Osoblje foruma
-
Evo ti naše iskustvo: Mia je s godinu i pol pala u jaslicama i "zagrizla" radijator. Gornja jedinica je nakon toga stajala gotovo vodoravno, a dvojka je bila utisnuta u čeljust. Bili smo kod zubara, ali je rekla da ne treba ništa dirati. Zubi su se zaista sami vratili na svoje mjesto (ne potpuno ali skoro) i učvrstili. Tek sada, nakon 4 godine od tog događaja, kada su mliječni zubi počeli ispadati, ta jedinica i dvojka su se opet potpuno izokrenule i razmaknule, tako da izgleda kao da je krezuba a zapravo ne fali niti jedan zub. Ne znam šta će biti s trajnim zubima koji trebaju doći na to mjesto, bojim se da nije možda stradao zametak zuba od udarca :?
-
samo
maloj krezubici
/pa baš vas hoće.../
-
-
hvala cure. danas ću nazvati svog zubara i krenuti u potragu za nekim dobrim dječjim zubarom. prije ili kasnije moramo i to proći.
mamanatali i čokolada, , gdje ste vi vodile cure zubaru? idem malo pogledati na forumu pa javim što sam odlučila.
frendica mi je rekla jednu zanimljivost: ako zub ipak padne onda ga treba taj čas staviti u mlijeko koje ga malo konzervira i odnijeti zubaru. postoji velika vjerojatnost da se taj zub ponovno primi. zlu ne trebalo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma