Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Klimavi i iskrivljeni zub

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Klimavi i iskrivljeni zub

Lada je stvarno veteranka u padanju na usnicu: nekoliko puta rasječena usnica, prerezana spona između desni i usnice, izranjavane desni...ma užas jedan. nakon svega toga nimalo me nije iznenadilo kad sam nakon današnjeg pada skužila da joj je gore desno jedinica izbačena prema van klima se. s unutarnje strane kod korjena zuba podljev krvi kako stvari stoje mogla bi biti krezuba do izbijanja trajnih zuba.
    ima li još zuboklimavih i bezubih trogodišnjaka pa da razmjenimo iskustva ?
    šta mi zubar može reći i ima li smisla otići zubaru?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pinnochio, uvijek se isplati otići zubaru. Bez obzira što će ti reći.

I samo mi poljubi zuboklimavu vilu.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo ti naše iskustvo: Mia je s godinu i pol pala u jaslicama i "zagrizla" radijator. Gornja jedinica je nakon toga stajala gotovo vodoravno, a dvojka je bila utisnuta u čeljust. Bili smo kod zubara, ali je rekla da ne treba ništa dirati. Zubi su se zaista sami vratili na svoje mjesto (ne potpuno ali skoro) i učvrstili. Tek sada, nakon 4 godine od tog događaja, kada su mliječni zubi počeli ispadati, ta jedinica i dvojka su se opet potpuno izokrenule i razmaknule, tako da izgleda kao da je krezuba a zapravo ne fali niti jedan zub. Ne znam šta će biti s trajnim zubima koji trebaju doći na to mjesto, bojim se da nije možda stradao zametak zuba od udarca :?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

samo maloj krezubici

/pa baš vas hoće.../

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Samo vi odite zubaru (nekom dječjem), dat će vam savjet, L. će steći naviku odlaska zubaru...evo, A. obožava svoju zubaricu

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

hvala cure. danas ću nazvati svog zubara i krenuti u potragu za nekim dobrim dječjim zubarom. prije ili kasnije moramo i to proći.

mamanatali i čokolada, , gdje ste vi vodile cure zubaru? idem malo pogledati na forumu pa javim što sam odlučila.

frendica mi je rekla jednu zanimljivost: ako zub ipak padne onda ga treba taj čas staviti u mlijeko koje ga malo konzervira i odnijeti zubaru. postoji velika vjerojatnost da se taj zub ponovno primi. zlu ne trebalo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •