Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 69 od 69

Tema: Grudnjaci za dojenje

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mother care u mariboru

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sorry nisam završila. mother care se nalazi u emporiumu. ja sam imala problem jer nisam moglanaci kosarice C, tamo su sve vece bile.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Prevrnula sam cijeli grad zbog grudnjaka - meni je trenutno i E košarica knap pa sam morala negdje naci za dojenje F!
    Dakle Lisca pravi samo do D košarice ! Jedino sam u Aniti našla E i F, i to u E imaš dosta veliki izbor i jako su kvalitetni (cifra od 250-350kn - i imaju 10% popusta na gotovinu!)! Nažalost u F veličini imaju samo jedan jedini model koji košta 415kn!!! Ja nažalost imam taj problem da sam dosta uska gore i nisam se puno udebljala pa mi treba 75F, jer u 80E plivam - u širini, tako da sam bila prisiljena kupiti ovaj!

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Padobrane ćeš naći samo u Aniti. Vidio sam ih i ostao PAF. (fakat postoje) Bitan feature su posebne naramenice pomoću kojih ti ne nastanu duboki utori na ramenima.

Vic:
    prodavao čovjek grudnjake na Dolcu i dere se: "GRUDNJACI!!! ŠESTICE, SEDMICE, ŠESTICE, SEDMICE!!!"
    Priđe mu dama i pita: "A imate li četvorku?"
    "ŠESTICE, SEDMICE, a čirići i prištići prijeko u apoteku po flaster"
    znam taj vic 8)
    uh, anita i grudnjaci po 350kn... al izgledaju stvarno cvrsti, sto je je. stalno trazim nesto ipak malo jeftinije. :/

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

415kn??? pa dobro jel zlatom vezeno?
    ana, potpuno te razumijem
    hm, dobar izbor E-ova velis. mislim da cu se zaletit do anite i skurit nesto para. kad nas hzzo tako bogato placa, ima se s cim...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    415kn??? pa dobro jel zlatom vezeno?
    To je bila moja prva rekacija prodavačici kada mi je pokazala grudnjak!! Čak sam ga okretala kako bih našla nešto posebnije na njemu !! No na svu srecu ga MM može doci zamijeniti za veći ili manji kada rodim ... jel ... posto ne znam kako će se ove moje bombare ponašati kada budem počela dojiti!!
    Kupila sam ja nadobudno i jedan D u Lisci čisto zato što je bio 120kn (al sam još u kabini umirala od smijeha!!)!!

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Davore

I super mi je ovo čitati. Odmah mi je lakše kada vidim da nisam jedina koja se bori sa D a vjerojatno i E i F košaricama.
    Jedan iz Neckermanna je 85D, taj mi je dobar i mislim da bi mogao biti o.k. i nakon poroda.
    Drugi je 90D i taj mi je prevelik na leđima (mama će probati nešto napraviti), a i u košaricama ima poprilično mjesta.
    E sada, šta će biti poslije poroda nemam pojma.
    Mislim da ću sa dva iz H&M-a i ova dva izdržati do prve šetnje u grad kada ću otići u Anitu.
    Danas hodam cijeli dan u ovom manjem iz Neckermanna, naramenice ne stežu, ne urezuju se u kožu, dobro drži, nigdje ništa ne ispada samo mi se čini da se malo teže otvara u odnosu na ove iz H&M-a.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Danas sam na placu na Savici u prizemlju u dućanu s donjim vešem i pidžamama našla grudnjake za dojenje po nevjerojatnih 25kn -bijeli su i od tankog pamuka bez čipkica i ostalih gluposti. Trenutno imaju samo velike brojeve ali mi je žena obećala drugi tjedan i ostale veličine. Meni djeluju super i čak mi se više sviđaju od onih u Lisici za 130kn. Rezervirala sam dva komada.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Grudnjaci stigli i koliko sam primijetila ima svih veličina (ja kupila dva)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je l ima negdje u nekakvoj boji osim bijele?!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

npr- crna!!
    zasto ne rade crne! pa i ti grudnjaci idu ispod majica koje imaju bretele- pa tamna majica, bijeli grudnjak viri grrrrrr...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Čini mi se da neckermann ima crne. Ako ne, otto ima sigurno. Ja sam iz otta naručila pastelno zeleni, plavi i rozi. A imao je i u kombinaciji sa crnom. Odite malo bacit pogled na njihovu web stranicu. Ako su imali prošle godine, bit će vjerovatno i ove.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja sam crni kupila u Metrou (prije 2,5 god) i nije bio skup ali za ove ljetne vručine mi ne pada na pamet da ga nosim. Mislim da još i Lisica ima crne ali nisam sigurna

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Našla sam ih: Grudnjaci

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Našla sam ih: Grudnjaci
    :D

ali ja nisam nikada naručivala preko neta ...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ni ja isto!

lisca ima samo bijeli i plavi

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kod Anite imaju crni, bijeli i boja kože, ali su oko 270 kuna.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kod naručivanja je zeznuto što moraš točno znati njihove mjere. A postupak nije težak. I još jedna napomena. ovi prsluci nisu nešto čvrsti, ja sam u početku imala nešto između 4 i 5 veličinu, i bili su mi ok. Naći ću vam njihove mjere, pa se mjerite

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Na dnu OVE stranice imate "mjere za žene" , pa kliknite tamo. A možete naručiti i telefonom. Vidim da je broj iz Zagreba, pa ako vam je njihovo skladište blizu, možda možete i tamo preuzeti robu. U Njemačkoj se tako može.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •