Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Tema za opuštanje- odjeća za trudnice

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Tema za opuštanje- odjeća za trudnice

Evo i jedna tema za opuštanje uz sve naše trudničke veće i manje probleme...
    Ja sam taman u fazi (22 tj) kad bi trebala početi nositi trudničku odjeću, obzirom da su trbuhu počele smetati moje normalne hlače, a da o prsima ne pričam...
    U Zg mi se sve čini nekako staromodno i skupo, pa sam mislila otići u H&M, samo ne znam da li Ljubljana, Maribor ili Graz?
    Gdje vi obavljate taj najslađi shopping?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja i inače obavljam šoping u HM-u i to u Mariboru, a što se tiče trudničkih stvari, mislim da je tamo definitivno najbolji izbor za umjerenu cijenu. Ovo kod nas je sve preskupo i pomalo ružnjikavo. Ak nemaš neku dobru krojačicu, uputi se u Maribor.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja vec neko vrijeme furam samo trudnicku iako nisam jos u 22. tj. Imam super krojacicu koja mi je sasila dvije divne haljine, kupila sam si nekoliko hlaca i jos si namjeravam sasiti jedne lanene. Imam i nekoliko suknji sa sirokom gumom te jos nekih sitnica i meni dosta :D

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ba to baš i nije problem u trudnoći

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ljubljana nema h&m sa trudničkom odjećom, ja sam to nažalost saznala kada sam došla tamo :/ .

Ja sam bila malo kreativna jer ako u zg nema izbora možeš si misliti kako je kod nas u Puli...ja bi uzela jeans hlače (stare, ali da opet dobro stoje ), prerezala ih sve do početka patenta (bitno je da njega skineš) i kupila onaj rastezljivi mterijal koji je na svim trudničkim hlačama i sašila..i to je to....ili možeš nositi tajce, ja ludara sam ih nosila do zadnjeg dana , možeš misliti kako sam izgledala sa 20 kg u plusu i tajcama
    A majce sam kupovala u "normalnim" dućanima, gledala sam da imaju elastina i da su duže.
    Tebi preko ljeta neće biti problem...kupiš suknjice od elastina baciš neku majčicu i prava si 8)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

meni još ne treba trudničko (23+4 )

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: Tema za opuštanje- odjeća za trudnice

Citiraj Becky prvotno napisa
    U Zg mi se sve čini nekako staromodno i skupo, pa sam mislila otići u H&M, samo ne znam da li Ljubljana, Maribor ili Graz?
    Gdje vi obavljate taj najslađi shopping?
    Ja sam trudničku odjeću kupovala isključivo u H&M u Grazu (ima i u shopping centru West i u onom u gradu, mislim i u Seiesbergu). Najbolje provjeri na njihovoj web stranici, za svaki dućan piše koje linije drži.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I meni se baš ne sviđa izbor trudničke robe po zagrebu, a prošla sam ga uzduž i popreko. Svi modeli i materijali su jednolični, na istu foru, pa ak bi netko nešto kreativnije ili po svom ukusu, teško da će naći.
    Ja majice i dalje kupujem gdje sam i do sad, ali umjesto S, uzmem L, da su dulje i rastezljive i problem riješen, i to još ugrabim na rasprodaji ili sniženju, pa super prođem. A hlače i haljinice nabavljam u Ornamentu jer mi se sviđa takav način odjevanja, sve je pamučno, šareno i komotno, a i ostat će mi i za poslije trudnoće, a sad imaju i turbo sniženje (hlače po 35 kn, a ja i moj trbuh odlično stanemo u njih). Tako da mi nismo imali potrebu za ići van u šoping.

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam kupila hlače i to trudničke u City centru. Na prvom katu imaš dućan koji se zove Dorothy Perkins i ima trudnički dio. Oni su ti nešto kao top Shop. U Benetonu u King Crossu imaš na katu isto trudnički dio, al je najveći broj L i ja u njihove trapke jedva naguram noge. Al ako si više šlang, naći ćeš i tamo nešto

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja si nisam niš trudničko kupila jer sam škrta; porvo mi dosta dugo ni nije trebalo, a sad tak i tak hodam u trenirci ili u raskopčanim hlačama
    doduše ja ne radim klasični posel tak da ni ne trebam imati neki poseban outfit; cure koje idu u ured svaki dan ipak ne mogu baš hodati u trenirci :/

super su mi ove tunike koje su sad in, jedino sam si to kupila, ali to bum nosila i kasnije tak da to ne računam pod trudničko.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj iva2405 prvotno napisa
    ja sam kupila hlače i to trudničke u City centru. Na prvom katu imaš dućan koji se zove Dorothy Perkins i ima trudnički dio. Oni su ti nešto kao top Shop.
    Bila sam prije nekih mjesec dana. Vidjela sam zgodne traper hlače na tregere; 500 kn (za mene apsolutno previše).

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

uf, to je i za mene isto previše. Ja sam kupila jedne crne sportske hlače ( na ovu foru, ali dugačke http://www.dorothyperkins.com/wcssto...0001_large.jpg) i platila ih 200 kuna. fora je što su rastezljive iznad džepova i iza imaju onu gumu za podešavanje. tako da ću ih moći nositi i kasnije. a 500 kuna definitivno ne bi ni ja dala.

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

brijem da sam krivi link stavila. evo ponovno
    http://www.dorothyperkins.com/wcssto...0062_large.jpg

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja imam jedne trudncke trapke, sa platnom koje ide visoko preko trbuha, jedne samterice i jedne kaprice iz Bennetona takoder trudnicke i to je to. Doma sam u trenirci. Muce me jedino majice, imam toplih dugackih na bacanje ali proljetno-ljetnih skoro pa nista. Bila sam u tom ducanu u City centru i sta god sam probala izgledala sam u tome ko trudnica koja je u 17. tj. dobila 58 kg. Uzas! Inace sam jaca, a pogotovo sad tak da mi je uzasno tesko nac nesto usko a opet dovoljno dugacko jer mi je trbuh vec stvarno velik.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam svoje prve trudničke benettonke prerasla , a tek sam 27 tjedana trudna

Sada nosim taice kupljene u Skandalu za oko 100kn+Gerok tuniku koja je izvrsno rješenje za trudnice :D

Jučer sam si kupila jeans kaprice, trudničke, hrvatske marke Angel, platila sam ih 270kn.

Imam par suknji, majice kupujem obične samo L veličinu i već mi i iz njih trbuh viri van

Kod kuće sam obično u trenirkama.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja imam:
    - 3 para crnih hlača (2xH&M, 1XOld Navy)
    - jedne sive (H&M)
    - jedne maslinasto zelene (Old Navy)
    - jedne bež (Old Navy)
    - prugaste proljetne hlače H&M
    - 2 donja dijela trenirke (trudnički kroj,benetton)
    - bijela košulja H&M
    - prugasta košulja - plavo zelena bijela (Old Navy)
    - 5 trudničkiih majice benetton
    - crna elegantna košulja H&M
    - crni svečani top Mango
    - bijela košulja H&M
    - 2 crne veste (H&M, Old navy)
    - bijela mago pletena vesta-jakna Mango

I još mi nije dosta, sad tražim trudničke traperice! A tek onda dolazi ljetna kolekcija!!!

Nešto je iz prve trudnoće (ali mi se ne poklapa godišnje doba, tada sam bila zimska a sad ljetna trudnica), nešto posuđeno od frendica, nešto sam kupila na forumskoj burzi (Sanja )

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Wow. :D Sve moje kosulje, majice i topovi su mi nosivi i izvan trudnoce, meni je stvarno jedino bitno imati nesto rastezljivo oko buse

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam bas prosli tjedan bila u Grazu u trudnickom shopingu i super sam zadovoljna, sto cijenom, sto modelima. Mada sam si samo jednu suknju kupila bas na trudnickom odjelu, ostalo je sve "normalno", samo L velicina. Imaju super i hlaca,i haljina, i majica, cak sam si kupila i bikini! Samo ne znam kako cu izgledati u njemu na moru sa busom od 8. mj. :/

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

samo da vam skrenem pažnju ja jedan slatki novootvoreni dućkas u ozaljskoj, odmah preko puta parka stara trešnnjevka.
    zaboravila sam kako se zove (mom 4 nešto), roba je iz britanjie i imaju slatkih stvarčica (vidjela u izlogu).

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Švedica napisa:
    "...A hlače i haljinice nabavljam u Ornamentu jer mi se sviđa takav način odjevanja, sve je pamučno, šareno i komotno..."
    Draga, gdje je ta trgovina točno? Zvuči interesantno

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa

Sada nosim taice kupljene u Skandalu za oko 100kn+Gerok tuniku koja je izvrsno rješenje za trudnice :D

Jučer sam si kupila jeans kaprice, trudničke, hrvatske marke Angel, platila sam ih 270kn.

Imam par suknji, majice kupujem obične samo L veličinu i već mi i iz njih trbuh viri van

Angel, gdje ima za pogledati?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

u prvoj trudnoći sam bila proljetna trudnica a sada jesenska...dakle sve nabavljam ispočetka

majice nisu problem, ne kupujem trudničke, samo da su dulje, rastezljive iliu komotnije
    hlače, kupim obične veći broj (plitke) ili odrežem gornji dio pa mi krojačica našije onaj rastezljivi dodatak
    imam jedne iz HM-a koje služe kao uzorak

zaobilazim trudničke dućane, ili su preskupi ili očajni modeli

svidjeli su mi se modeli iz La Redoutte kataloga, i ne čini se skupo no nisam još ništa naručivala

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cure, imam hrpu trudnicke odjece, sve uglavnom Benetton, koju bi rado prodala
    ako je netko zainteresiran, mogu poslikat

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

poslikaj
    napiši koji su broj i cijene, sigurna sam da ćeš sa lakoćom prodati

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa naravno da smo zainteresirane i čekamo slike

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

poslikaj
    napiši koji su broj i cijene, sigurna sam da ćeš sa lakoćom prodati

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ok, sutra cu sve poslikat
    sad beba pava u sobi pa da je ne probudim
    sve je M velicina, cini mi se

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam nedavno bila u HM u Mariboru i kupila si 3 hlača i 2 majice sve skupa oko 90 eura.
    Po meni se Maribor isplatio;modeli su mladenački,moderni i ne preskupi.
    Danas sam si kupila krasnu vestu u Amadeusu i za sada je to to.
    Furam svoje "stare" trenirke i netrudničke majice,planiram si kupiti još par majica i eventualno koje hlače i tako izgurati do 8 mj.
    Na bolovanju sam tako da mi i ne treba neka ekstra obleka.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    Citiraj Snjeska prvotno napisa

Angel, gdje ima za pogledati?
    www.angel.hr

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, prodajem trudničke traperice benetton
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=910326#910326

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jučer sam u iani u king crosu kupila ljetne crvene kaprice za 65 kn i uz to majicu V izrez,bez rukava,crveno-bijele pruge,isto 65 kn.
    imaju sniženje prošlogodišnje kolekcije.

a ovaj dućan u ozaljskoj meni je jako skup.stvari su prekrasne,ali lanene hlače koštaju 55o kn.nekako mi se čini da mi je pametnije otići u h&m i nakupovati u toj vrijednosti isto tako kvalitetne stvari.

lutonjice,ne otvaraju se hlače.dobijemo ovu istu stranicu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imam i ja jedne jeans hlače (dva puta nošene ) i jedne ljetne roze (njih sam nosila jer su mi mrak 8) )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je link na moj topik na forumskoj burzi gdje sam opisala hlače, a tamo je i link na slike

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

veličina M, ali meni su u 9. mjesecu trudnoće, sa 72 kg na 168 cm bile malo prevelike, pa nemojte ni gledati ako ste manje od mene

kao nove, jer sam ih jedva nosila

180 kn

http://public.fotki.com/Lutonjica/trapke/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sorry!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=39926

Evo link za hlače koje prodajem .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Becky prvotno napisa
    Švedica napisa:
    "...A hlače i haljinice nabavljam u Ornamentu jer mi se sviđa takav način odjevanja, sve je pamučno, šareno i komotno..."
    Draga, gdje je ta trgovina točno? Zvuči interesantno
    Becky to ti je u Ilici, ideš od Trga prema Frankopanskoj sa desne strane, u dvorištu kod Lovačkog roga. Sva roba ima je hand made, 100% pamuk, uglavnom iz Nepala. Meni se to jako sviđa.

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj dijana76 prvotno napisa
    jučer sam u iani u king crosu kupila ljetne crvene kaprice za 65 kn i uz to majicu V izrez,bez rukava,crveno-bijele pruge,isto 65 kn.
    imaju sniženje prošlogodišnje kolekcije.

a ovaj dućan u ozaljskoj meni je jako skup.stvari su prekrasne,ali lanene hlače koštaju 55o kn.nekako mi se čini da mi je pametnije otići u h&m i nakupovati u toj vrijednosti isto tako kvalitetne stvari.

lutonjice,ne otvaraju se hlače.dobijemo ovu istu stranicu.
    dijana, i ja sam si kupila istu majcu. preslatka je, al bila je zadnja. imaju i neke košuljice slatke i hlače.... al je neka mala okupirala kabinu za presvlačenje, a meni se nije dalo čekati 20 minuta. i ovako mi je uvijek u tom king crossu zlo

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mene ovih dana muči kaj nigdje među trudničkom odjećom nema nekog izbora svečanih. Udajem se za mjesec dana a nigdje nešto kaj bi pasalo na moju figuru. Sad ću morati pročešljat cijeli grad da nađem nešto a da ne košta par tisuća kuna...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Švedica prvotno napisa
    Mene ovih dana muči kaj nigdje među trudničkom odjećom nema nekog izbora svečanih. Udajem se za mjesec dana a nigdje nešto kaj bi pasalo na moju figuru. Sad ću morati pročešljat cijeli grad da nađem nešto a da ne košta par tisuća kuna...
    ja bih na tvom mjestu dalal šivati, teško da ćeš naći nešto prikladno

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Šivanje košta najmanje 800 kn do 1300 kn plus još materijal toliko, a sve opet za jednostavnu elegantnu haljinu koja čak nije prava vjenčanica i koju više poslije nikad neću obući. Nema baš idealnog riješenja, barem ga još nisam našla. :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se udala u 7. mjesecu trudnoće, u rastezljivoj benetton koktel haljinici za 400 kn. i to iz običnog benettona, ne trudničkog.
    može se naći

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mene je u ovoj trudnoći oduševila Diadema, imaju super ne-trudničke majce, tunike i haljine koje se mogu nositi do kraja trudnoće. A cijene su daleko niže od onih u trudničkim dučanima, majce su cca 100 kn, a haljine 150 kn. Mene već znaju prodavačice i u Zadarskom i u Zagrebačkom dućanu .

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja bila u Mariboru u H&M, izbor baš i nije bio prevelik ali ipak sam iskopala 2 hlače (lanene bež i kaprice tanki keper crne), košuljicu, 2 majice- sve skupa za 90 eura. I onda sam se raspametila na odjelu za bebe, kupila sam malenoj takve slatke stvarčice da bi ih najrađe pojela...
    Zaključila sam da majice i košuljice mogu kupovati i ne-trudničke, tj da su malo duže i rastezljive pa da se mogu nositi i poslije. Tako da moram krenuti u harač i u zagrebačke dućane...
    Švedica, mislim da je šivanje ipak najbolja opcija- moja je prijateljica na mojoj svadbi imala u 6.mj.trudnoće preslatku cvjetnu haljinicu, na preklop pa ju je nosila i poslije poroda. Probat ću danas skenirati sliku pa da ti ju pošaljem da vidiš.

Pepe2 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

evo jedne štosne majice za ljeto, za buduće mame...ja sam je dobila, ali jos ( na zalost) necu moci nositi takvu poruku..
    prodajem je povoljno... ( 60 kn)
    ako je tko zainteresiran neka se javi na pp...

Pepe2 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Šivanje košta najmanje 800 kn do 1300 kn plus još materijal toliko, a sve opet za jednostavnu elegantnu haljinu koja čak nije prava vjenčanica i koju više poslije nikad neću obući. Nema baš idealnog riješenja, barem ga još nisam našla. :?

ma gdje to toliko kosta? Moja krojacica sivanje naplacuje 250 kn za haljinu a materijal i to jako lijep sam nasla za 40 kn metar. za dugu haljinu i to da ti lijepo pada i siri se treba ti cca 3 metra. Ako zelis, saljem ti broj moje krojacice na pp, zena SAVRSENO siva, jako je pedantna, a blizu je centra Zagreba, kod NSB-a. Javi se ako te zanima. :shock:

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pepe2 prvotno napisa
    evo jedne štosne majice za ljeto, za buduće mame...ja sam je dobila, ali jos ( na zalost) necu moci nositi takvu poruku..
    prodajem je povoljno... ( 60 kn)
    ako je tko zainteresiran neka se javi na pp...
    Hoću ja majicu
    šaljem pp

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Pepe2 prvotno napisa
    preslatka je, jel znaš gdje je kupljena?

Pepe2 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Majica je unikat - jedna jedina, izradjena u jednom butiku...Ne smijem navoditi imena. 8)

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •