Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 69 od 69

Tema: Tema za opuštanje- odjeća za trudnice

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Majica je suuuuper, ja sam vidjela takvu slicnu na jednoj trudnici, ali je natpis bio na engleskom.

Sto se odjece tice, malo ljepsih stvari (haljina, tunika, kosulja, suknjica) zbilja ima u jednom butiku u Malesnici...ne znam mu ime, ali znam da je kod kafica Philadelfija

Mirkany

Početno

Danas je takva moda,da uopce nije tesko naci odjecu za trudnice. :D
    Ja sam sve do sad stvari narucivala iz kataloga vertbaudet.fr,a i kupila sam si jednu duksericu u njihovom butiku.Takodjer se finih stvari moze naci u H&M-u a i u benetonu.
    Imam jednu jako slatku pamucnu haljinicu za ljeto ispod koljena,u kojoj namjeravam provesti ostatak trudnoce jer je tako udobna za nositi,kupila je u obicnom butiku moda za ljeto 2007.
    Bar sto se odjece tice to nam je trudnicama najlakse.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ima li splitskih trudnica koje su kupovale ovih dana?
    Imat ću i neka dva pira u lito pa bi mi tribalo nešto fensi 8)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam bila malo kreativna jer ako u zg nema izbora možeš si misliti kako je kod nas u Puli...ja bi uzela jeans hlače (stare, ali da opet dobro stoje Grin ), prerezala ih sve do početka patenta (bitno je da njega skineš) i kupila onaj rastezljivi mterijal koji je na svim trudničkim hlačama i sašila..
    reci mi molim te koji je to materijal, tj koja vrsta materijala.. da znam pitati u trgovini... to mi se čini skroz super ideja...
    živila kreativnost....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Imat ću i neka dva pira u lito pa bi mi tribalo nešto fensi Cool
    U benettona sam kupila tuniku, ne trudničku ali krojenu tako da se ispod prsa širi, siva je a na gornjem djelu, do ispod prsiju ima izvezene srebrene perlice tako da stvarno djeluje svečano; crne hlače na crtu (ne trudničke) i crne elegatne salonke + srebrna torbica- pismo....
    za ovaj pir šta je 30.06 ću ipak nešto šiti kako sada stvari stoje, iako još nisam bila u La Vie-a viditi šta oni imaju, znam da se tamo može naći finijih stvari ali budu dosta skupe....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Imat ću i neka dva pira u lito pa bi mi tribalo nešto fensi Cool
    U benettona sam kupila tuniku, ne trudničku ali krojenu tako da se ispod prsa širi, siva je a na gornjem djelu, do ispod prsiju ima izvezene srebrene perlice tako da stvarno djeluje svečano; crne hlače na crtu (ne trudničke) i crne elegatne salonke + srebrna torbica- pismo....
    za ovaj pir šta je 30.06 ću ipak nešto šiti kako sada stvari stoje, iako još nisam bila u La Vie-a viditi šta oni imaju, znam da se tamo može naći finijih stvari ali budu dosta skupe....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kad sam bila trudna, frendica mi je 'preporučila' nekolicinu super i modernih butika za trudnice s jednako tako super i modernom odjećom... ka-ta-stro-fa :shock: ! ne staromodno nego neukusno.

svu sam robu kupovala u istim buticima kao i inače, vestice broj-dva-tri veće, pa nekim dobrim remenom 'stisnute' ispod trbuha. hlače - tajice (srećom da su ove zime bile moderne pa su se mogle naći na svakom mjestu, zbilja zanimljivih uzoraka!). za neke svečane prilike kupovala sam isto po mjestima gdje sam i inače, ali tražila tzv. trudničke majice. njih, hvala Bogu, ima u svakom butiku po nekoliko različitih krojeva, boja...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bellissima prvotno napisa
    Ja sam bila malo kreativna jer ako u zg nema izbora možeš si misliti kako je kod nas u Puli...ja bi uzela jeans hlače (stare, ali da opet dobro stoje Grin ), prerezala ih sve do početka patenta (bitno je da njega skineš) i kupila onaj rastezljivi mterijal koji je na svim trudničkim hlačama i sašila..
    reci mi molim te koji je to materijal, tj koja vrsta materijala.. da znam pitati u trgovini... to mi se čini skroz super ideja...
    živila kreativnost....
    ja sam kupovala mako, tanak je i rastezljiv, moje sve hlače su na tu foru kako je opisano gore, na nekima, izrazito plitkim čak nije bilo potrebno skidati pasicu, samo našiti pojas od makoa, imaš par sličica u albumu u mom potpisu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Je li netko šivao haljinu za trudnicu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam se trudila da kupim stvari koje mogu nositi i s trbuhom i bez.
    pa sam kupila 3 tunike, 2 tajice, ali i 2 majice i 2 hlače bas za trudnice i 1 sos.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bok svima budućim mamama
    Slijedeći vikend MM i ja se spremamo u moj prvi trudnički (19. tjedan) shopping. Čitajući Rodu vidim da vas je najviše nekako ishvalilo H&M u Mariboru i Grazu na način da imaju najveći izbor (moderan) i pristupačne cijene.
    Pa me zanima da li je možda koja od vas bila zadnjih tjedana u Mariboru ili Grazu? Što sugerirate, kamo otići, u Maribor ili Graz?
    Već mi je sva odjeća preuska a k tome je vjerojatno pridonijelo i što sam zadnjih četiri i pol tjedna doma na mirovanju i vjerojatno sam i od toga dobila više kila nego što bih inače i baš sam radi toga tužna i strah me kaj će od mene ispasti do kraja... Sutra ulazim u 19. tjedan i dobila sam negdje 5,6 kila ako ne i više (sutra idem na kontrolu pa ću se opet kod dr. vagnuti).
    Puno pusa svima vam šaljem...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dorijana,
    ja sam u petak bila u Grazu pa smo na povratku stali u Maribor. Ja sam već u 30. tjednu tako da smo mi tražili robicu za bebu a ne za mene ali mogu ti reći da je ponuda robe identična, cijene su iste jedino što je Maribor bliže(ako si iz Zagreba). U svakom slučaju ja bi ti preporučila Maribor!
    Nadam se da ćeš naći što tražiš, sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala ti lana!
    Onda definitivno idemo u Maribor.
    Znaš li mi možda objasniti di je H&M u Mariboru? Da li je samo jedan ili ih ima više? Ako je samo jedan onda ćemo se nekako snaći a ako ih ima više, u kojemu si ti bila?
    Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imaš samo jedan, u centru je, znači morate se parkirati negdje oko centra pa malo prošetati. Svi će vas znati uputiti, mi smo našli od prve, stvarno nije komplicirano.
    I meni je Maribor otkriće, uvijek sam išla u Graz i sad mi je ovo super, dosta bliže i nema vinjete)
    sretno još jednom

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala ti puno još jednom!
    Nadam se da ću naći zgodnih stvari.
    Pozdrav

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dorijana, najbolje ti se parkirati u Mariboru u EUROPARK centru u garaži (koja je besplatna, jer je to shopping centar). On ti je prije mosta desno, a ti samo pređeš most, prođeš ispod ceste (podhodnik) lijevo i samo ravno do H&M-a.
    Taj Europark nije teško naći, jer ima putokaz od ulaza u Maribor do njega samoga , neka zastavica na stupu sa, mislim, zelenom strelicom.
    Mislim da ćete naći bez problema. Mi bili i kupila sam si stvarno svega za puno manje love nego ovdje.
    Sretno

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Odlično! Puno hvala! Detaljnije upute nisam mogla dobiti! :D

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

uf,ja sam skrta za trudnicku odjecu..isla sam u benetton i namanje hlace su mi prevelike-kaj da dam 400kn da ih nosim zadnja 2 mj?
    inace,sad se furaju siroke majice i tunike,i kupila sam hrpu toga na nekoj smijesnoj rasprodaji.i imam 3je hlaca s onom gumom kaj ide preko buse,a nisu trudnicke.
    i bome sam ustedjela a lijepo izgledam.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hm... ja sam se opskrbila u kataloškoj prodaji jer imaju i liniju za trudnice no to mi je tek za kasnije!

sada u 11 tjednu već polako izrastam iz svog broja pa sam si uzela i neku odjeću samo za broj veću. vidjet ćemo do koliko će to dotrajati. :/

inače sam preko kataloga našla one fantastične trudnjačke traperice sa unutarnjom gumom na podešavanje no ogromne su pa mi je to za finale (daj bože )

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •