Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Kako stojimo s bronhitisom ?

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Kako stojimo s bronhitisom ?

Mame dječice s čestim bronhitisma, zanima me kako su vam dječica ?
    Pretpostavljam da ste dobro, jer nema baš topica na tu temu.

Mi smo malo virozni, ali od gripe u veljači, pa do prije par dana lavić nije ni kihnuo.
    Ne znam da li je od Singulaira, koji prestajemo trošiti krajem ovog mjeseca, ili od Petrovićevog meda, ili i jedno i drugo, ali kuc,kuc,kuc, nije loše.
    Javite se !

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sedam mjeseci bez bronhitisa. Imali dvije viroze, neku polovićnu gripu i sve prošlo bez opstrukcija i bez hroptanja.
    Skinuli nas na Srebrnjaku s flixotida i naručili na kontrolu tek u 09/2007.
    :D
    Med s dodatkom uzima i dalje po jednu žlićicu dva puta dnevno i moram priznati da se stanje ovako popravilo od kad uzima med.
    Ne dajem mu nikakve ostale pripravke ni vitamine osim tog meda i mažemo nosek s Petrovićevom žutom kremom.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kuc,kuc,kuc,kuc,kuc,kuc,kuc...

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kuc,kuc,kuc...

Rinama, drago mi je da si se javila i drago mi je da je dečkić dobro.
    Valjda ima nešto u tom Petroviću. Primjećujem ono što si i ti jednom rekla, nije bilo suhog kašlja, odmah zrelo isklašljavanje.

Meni je lavić trenutno prehlađen, i kašlje, ali nadam se da će biti dobro tj. da ćemo ipak proći bez Ventolina.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Čuj, stanje je sto posto bolje, dijete se preporodilo. Ja se još uvijek bojim ovako glasno priznati jer uvijek kad se veselim ispadne kontra.
    Ja ni ne očekujem da će sad kao čarobnim štapićem nestati sve bolesti i da više neće šmrcati, ali ono što je važno je to da u samom startu dijete zrelo iskašljava taj šlajm što mu se cijedi u pluća. I noću kad spava, a čujem da mu malo svira u plućima, dignem ga i kažem mu da se iskašlje i kad zakašlje sve izađe i više nema sviranja.
    Kad se sjetim kako mu je bilo, teško disanje, ono ružno hroptanje, ludila sam. Najgore je bilo preko noći kad bi zaspao, a tek ujutro. Trebalo nam je po sat i pol nakon buđenja da dođe k sebi od kašlja. Pa inhaliranje, pa sirupi ovakvi i onakvi, više neznam ni sama kaj mu sve nisam davala i opet bi nakon sedam dana završio na antibiotiku ili u bolnici.
    I zato smatram uspjehom ovih sedam mjeseci i kucam o drvo sto na sat da bude tako i dalje.

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sretno i da konačno prerastu te bronhitise. Možda se i vidimo na Srebrnjaku najesen. I mi smo naručeni u 9 mjesecu.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nama ni Singulair ne pomaže, barem ne koliko sam se nadala. Prva dva mjeseca od početka uzimanja je bilo OK, čak smo prevalili jednu prehladu bez bronhitisa, a nakon toga smo imali bronhitis 2X.
    Petrovićev med uzimamo već više od godinu dana, a ne vidim da joj je išta bolje.
    Jedino, kod nas bronhitis traje svega nekoliko dana, pa možda to mogu zahvaliti singulairu/Petrovićevom medu.
    Idemo na kontrolu u 5 mjesecu, pa ćemo vidjeti što dalje.
    velika svim bronhitičarima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nažalost i ja se moram priključiti. Naime od jeseni stalno bronhitisi , samo od ove godine (2007. ) 4 (sad je isto), naručeni smo 25.04 na Srebrnjak. Sve kreće laganim curenjem iz nosa i za cca 3 dana nesnosni kašalj hroptanje i zavijanje. Danas mi se prvi put požalila da ne ože disati. Pedica svaki put kaže opstruktivni bronhitis, terapija ventolin i inekcije kortikosteroida povremeno i antibiotik (sumamed, novocef, klavocin) koji put temp do 40,2 ponekad samo mala temperatura. Stvarno mi je teško gledati je onako kako leži sva siva Pedica kaže da je vjerojatno astma, ali nadam se da će mi Srebrnjak dati riješenje

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Možda, ali ne usuđujem se ni nadati, sve to ima veze i sa onim faktorom odrastanja i sazrijevanja dišnih puteva. U nadi je spas.
    Stvarno sam najsretnija osoba na svijetu kad mi je lavić zdrav. Onda mogu sve.

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prošlog tjedna D je imao još jedne opstrukcije. Srećom da doma imamo inhalator.
    Ipak, nekako se nadam da će mu to proći kad naraste i bronhići se prošire.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kako da ja u Beogradu, za svoju curicu, dodjem do Petrovicevog meda koji je toliko popularan i delotvoran?!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj iggy1974 prvotno napisa
    Kako da ja u Beogradu, za svoju curicu, dodjem do Petrovicevog meda koji je toliko popularan i delotvoran?!
    odi na www.radovanpetrovic.com i probaj kontaktirati čovjeka, vjerujem da će pronaći neko rješenja za Vas.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj klia prvotno napisa
    Prošlog tjedna D je imao još jedne opstrukcije. Srećom da doma imamo inhalator.
    Ipak, nekako se nadam da će mu to proći kad naraste i bronhići se prošire.
    Moji su stalno imali opstrukcije,kćer je prvu dobila sa svojih mjesec dana i imala ih bar dvije mjesečno.I to je sve trajalo do cca 2,5.sad se ni ne sjećam kad ih je zadnji put imala.Eto,da vas malo utješim da to ipak brzo prođe

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno bronhitis

Voljela bi čuti o kakvom medu govorite sa takvim zadovoljstvom!? :?

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kuc, kuc, kuc - ništa od avgusta a i tada samo sa ventolinom :D

I pljuc, pljuc, pljuc, naravno

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nama je od božića dobro,kuckuckuckuckuckuc
    danas malo kašljuca i kiše...možda ovo sunce,promjene vremena...ne znam...
    bili smo danas dosta na zraku pa se možda malo čisti...
    ne znam što bih mislila...

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Prošlu godinu smo zaključili sa 4 bronhitisa, a zadnji je imao početkom 12.mj. od tada je dobro!! :D :D :D

Prebacili smo se na homeopatiju, te izbjegli antibiotike, došao je sebi, počeo papati, superrrr - to mi je najljepši poklon za novu godinu koji sam mogla poželjeti!!!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam svoje izvukla iz vrtica na dva tjedna i super su mi se oporavile, skinula ih na svoju ruku sa singulaira i smanjila dozu flixotide na 1 potisak navecer/ sa 2x2/. to se poklopilo sa spricanjem irsa 19 od kojeg je nos drugi dan stao . sad idemo u vrtic vec tjedan dana i sada cekam
    skinuh ju sa sveg jer je bila famozno , sto donosi i potvrdjuje zakljucak da je svemu kriv vrtic gdje kupi stalno infekte koji sjednu na pluca.
    valjda ce vise steci imunitet i na to,. uz to od prije bozica sam krenula im davat i noni pa se nadam da ce i on malo pomoc.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=53368

potonuo nam je topic na drugu stranu sto znaci da smo svi ok :D evo linka na njega. ovaj je neko slucajno digao s pitanjem o medu, al mozemo tu nastaviti

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I ja sam se zabrinula za topic, no draže mi je da su SVI DOBROOOOOO!!! :D :D :D

Dino će u vrtić tek 25.1. nakon dva mjeseca pauze, sve isto kao kod tebe lunahor , ćim krene u vrtić - nakon tjedan dana je bolestan..
    Kada će krenuti ćemo vidjeti je li što ojačao ili će opet sve po starom.

Ja sam ga također skinula sa Singulara, te će od sutra opet piti Bronho-vaxom, pa se i tu nadam da će ga još malo ojačati!

Puse svima

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

taj bv je isto po sastavu sto i irs 19, samo irs ide u nos. od bv su mi uvijek dobile temperaturu , toliko im je valjda imunitet bio los.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •