21. 04. u Varaždinu obilježavamo Dan planete Zemlje pa molim cure koje mogu štandirati da se zapišu
9 - 11 - hildegard (9 - 12), Amalthea (9 - 12)
11 - 13 -
Nadam se da se vidimo u što većem broju
![]()
21. 04. u Varaždinu obilježavamo Dan planete Zemlje pa molim cure koje mogu štandirati da se zapišu
11 - 13 -
Nadam se da se vidimo u što većem broju
![]()
11 - 13 -
8)
9 - 11 - hildegard (9 - 12), Amalthea (9 - 12), Adrijana (od 9....)
11 - 13 -
MM ima nastavu na faksu do 11, pa ja mogu od 11.30 do 1.
9 - 11 - hildegard (9 - 12), Amalthea (9 - 12), Adrijana (od 9....)
11 - 13 - martina P (od 11,30)
Super Martina
Ja mogu od 9 do 11. Mozda i nesto dulje, ovisi kak ce se baka snaci s cuvanjem unuka![]()
Ja mogu doći oko 10, pa do koliko treba (i imam auto :D )
Ja mogu doći oko 10, pa do koliko treba (i imam auto :D )
dolazim u 9, pa do kad treba... Jani bude s bakom, a Štefek je uvijek otvoren za suradnju, moći ćemo i uživo prezentirati platnene na modelu...![]()
Podižem.![]()
9 - 11 - hildegard (9 - 12), Amalthea (9 - 12), Adrijana (od 9....), linda_p, Poslid (10 - ), kraljica85 (9 - )
11 - 13 - martina P (od 11,30)
Adrijani je bolesna Lara pa će doći ako će moći
update...
Amalthea će nam sutra kasniti, a Adrijana se bori s antibioticima pa nažalost neće moći doći. tako da će na štandu sutra od 9 biti samo dvije Rode, hildegard i ja.
ne znam što da kažem osim da mi je strašno žao da od onolikog popisa BAŠ NITKO ne može doći u 9 pa da nam malo pomogne. to nije ništa teško ni strašno, dijelimo letke i razgovaramo s ljudima. ajde cure, aktivirajte se malo! bebe i djeca su više nego dobrodošli, spakirajte kolica, marame i klokanice, probajte, pa ako neće ići, lako se vratite.
ajde ajde ajde!!!!! znate i same koja je špica subotom ujutro u centru, nećete nas valjda ostaviti same da nas rastrgaju ko lavovi?ako ništa drugo, samo da stanete pokraj pa da izgledamo kao malo veća gomilica!
na mene nemojte računati
mi dolazimo 95%, samo ne znam kad točno...
valjda oko 10-10,30.Riana prvotno napisa
s MM i Emom, pa dok oni šetaju gradom mogu malko pomoć...
cure ja se bilježim za sljedeči put(nažalost)sam na bolovanju do ponedjeljka i jednostavno se ne usudim preveč pokazivati![]()
Želim Vam lijepo i ugodno druženje