-
kako dalje?
Eto mi opet (nakon dva tjedna) zakurili preko 40, završili na hitnoj, dobili antibiotik, dijagnoza nije definirana, kao upala grla ali budući su mu leukociti 20, 2 i CRP 29,6-eto ti antibiotika! I uz antibiotik dva dana mu nije padala temperatura nego divljala do 40!
E sad, stanje se malo primirilo, no ono što me zanima...kako dalje? Nagutao se antibiotika u posljednja tri mjeseca, ima problema s upalama uha i konstantno crvenim bubnjićima..da, da ide u jaslice i svi mi govore ' ma to su normalne jasličke bolesti' ali ja, a vjerujem i mališa, već ludimo.
Šta da napravim?
Da ga pošaljem negdje, (a gdje?), na kompletni pregled da slučajno nema neku grdu bakteriju koja se pod utjecajem antibiotika smiri pa onda potaknuta nečim opet bukne?!
Prvo što mi trenutno pada na pamet je urinokultura (koju na Rebru nismo uspjeli obaviti jer se Jan nije mogao popiškiti)..
Mislim meni je jasno da 70 posto jasličke djece ima sličan scenariji pitam vas ima li smisla otići na neke konkretnije pretrage i gdje?
-
Naravno da ima! Tako visoka fibra može biti od bakterija, streptokoka...kada je poželjno dobiti "ciljani" antibiotik.
Nama se tako visoka temperatura dogodila nakon 2 boce antibiotika, bez dijagnoze, da bi završili u bolnicu sa 39,6 temp., početnom upalom pluća i steptokokom pneumonija. Od tada pušem i na hladno!
Sretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma