Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Proxeed - Beograd

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Proxeed - Beograd

kako nisam uspjela naći proxeed u Zagrebu, ako se nađe neka dobra duša iz Beograda... neko je jednom pisao da se može kupiti u nekim privatnim ljekarnama... molila bih info, jer mi je dragi na službenom putu pa bi mogao kupiti.
    hvala

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi smo ga kupovali u apoteci ivancic i sin, 011/3619-367.

moram ti reci da smatramo da smo bacili pare, pio ga je 9 meseci (ne znam da li sme sme javno pisati o parama, npr za iste pare se moze kupiti oko 40 gonala f), popravio se jedan parametar (a onaj drugi je pao, to ti je nesto kao klackalica, poraste broj a kvalitet se smanji).
    po mom misljenju los spermogram uvek ostaje los i nedovoljno dobar za oplodnju.
    i jos bih savetovala svima, kad im dodje da kupe neki cudotvoran lek ili vitamin, da te pare ostave sa strane i cuvaju za ivf.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bilo ga je i u apotekama "Prima"- jedna od tih apoteka se nalazi u holu bolnice Sveti Sava (preko puta zeleznicke stanice).

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja idem 25.04. u Beograd na pregled pa ti mogu kupiti ako ti nije kasno!

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja mogu da kupim i posaljem po busu!
    ako ti odgovara javi mi se na pp.

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma cure divne ste ali dragi je čitav ovaj tjedan u Beogradu, a biće i idući, tako da će on to.
    E, da nijenina, ja se slažem djelomično s tobom i ne vjerujem u čudotvorne ljekove, ali razmišljam da ipak možemo makar malo utjecati, možda na kvalitetu sjemena, jer kad u ejakulatu postoje samo rijetki spermiji, ja bih bila sretna da imamo npr. par stotina ili par tisuća :D pa da biolozi mogu napraviti makar kakvu takvu selekciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •