Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: dojenje i pun misec

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno dojenje i pun misec

ne znam dali ste i vi primjetile ali ja moram rec da sam pratila zadnjih par puta kada je bio pun misec i da mi je bas tih noci mali kasnije zaspao i onda se puno puta tokom noci budio i papao. bas sad i ovih dana za vrime punog miseca budni docekamo i ponoc a on skace i blesira se ka da je podne.
    jeste vi primjetile razliku ( sad ovih zadnjih noci) i dali su se i vasi mali sisavci budili se cesce da papaju?

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Leon je jos mali, no moram priznat da je stvarno nervozniji ovih dana. MM mi je jucer skrenuo paznju i rekao da je sigurno tako jer je pun mjesec.
    Ne znam jel moze i na tako male bebe utjecati, ali evo nije ni danas bolje. Izgrebo se sav po licu

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da, htjela sam rec da se izgrebo po licu dok ga dojim

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Je,ja već dugo uviđam da pun mjesec utječe na mene a i na moga Frana.Već godinama ne spavam u noćima punog mjeseca a sad uviđam da i Fran ima s tim problema.Fortuna,i mi intenzivnije dojimo ovih dana tj. noći.Mislim i inače je to jaako često ali sad je još češće.Ja jednostavno izvadim cicu iz pidžame i nastavim spavati jer i tako se stalno budim.Koliko još dana pa će prestati biti :/ pun mjesec?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidiš, ja uopće to ne bi povezala da niste ovdje spomenule!! zara je baš na noć punog mjeseca cijelo vrijeme nešto cmizdrila, nije htjela spavati, baš nas je izmučila... a ja brijala da je opet zub il nešto, baš sam se brinula

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    vidiš, ja uopće to ne bi povezala da niste ovdje spomenule!! zara je baš na noć punog mjeseca cijelo vrijeme nešto cmizdrila, nije htjela spavati, baš nas je izmučila... a ja brijala da je opet zub il nešto, baš sam se brinula
    Otprilike tak nekak je i nama bilo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ni ja ne bih nikad sama povezala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od odusevljenja sto konacno imam objasnjenje za 2 preplakane noci u kojima je sisala non stop zabpravih napisati da je dorotea zadnjih noci jako lose spavala, sisala non stop...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •