Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 121

Tema: ZPB 2005. (11. dio)

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vjerujem da ste svi proslavili odlično uskrs.
    Vrijeme je bilo za poželjeti.
    mi smo vikend proveli kod bake i dede u zagorju, na uskrsno jutro smo po dvorištu tražili jaja, pothvat je bio i više nego uspješan, sve je imamo na video zapisu
    hvala bogu, pa nemamo zapisano koliko sam šunke i ostalih delicija smazala, iako moj napuhnuti trbuh s kojim izgledam da mi termin samo što nije (a nije), govori više od svega.
    moram se opako baciti na trening.
    danas smo bili kod mojih na ranču, igrali se sa psima, magarcima, gledali krave i svinje, lovili koke i žabe, sve u svemu, ispunjen dan.
    još uvijek ne mogu doći sebi koliko energije taj moj malac ima :shock:
    ako nije danas 10 km pretrčao, ja nisam niti jedno jaje pojela.
    8)

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i naši su blagdani bili u 5. brzini, jučer smo bili u posjeti obitelji u Slavoniji, bilo je prekrasno vrijeme, sve puno životinja, ivan je svaki put očaran, jedino smo na povratku zapeli u gužvi, no na svu sreću ivan je zaspao u autu a kad sam ga doma prebacila u krevet rastezao se 5 min
    stoički je podnio dugotrajno sjedenje u autosjedalici

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Sretan Uskrs svima, velikima i malima!!!

Mi smo bili kod mojih na Šolti, ma šta da Vam kažem, uživancija!
    Vrijeme prekrasno, ljetno, pa smo ga iskoristili za trčkarnje po plićaku, bacanje kamenčića u more, branje ciklama i duuuuuge štenje po prekrasnom, čistom zraku.
    Jure se stvarno nauživao i naigrao sa rođacima, ljuljali su se, spuštali niz tobogan, klackali, igrali u pješčaniku, vozili bicikle... ma super!
    Jedva čekam 15.6. pa da odem tamo na ljetne praznike

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vidim da je svima Uskrs bio lijep i uglavnom se bilo na zraku napokon nakon dosadne zime.
    Wana-ubijaš me u pojam kad god se javiš,a još kad sam pročitala da ste bili na Šolti skoro da sam sam zaplakala,to mi je dugogodišnja zelja da odem opet na Šoltu,ali za sada ništa od toga.mi ćemo ove godine ipak sjevernije,ali otići ću ja dolje kad-tad.
    Kupajte se i za nas koji nemamo tu sreću...

Jeluška-jesi još u komadu??

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ma daj traktorka, nemoj mi nabijati osjećaj krivnje...sad mi je neugodno, ubuduće šutim!

Čuj, mi cijelu zimu lovamo snijeg, Jure ga još nije imao prilike vidjeti, a ja sam željela konačno naučiti skijati, vi bar to imate(osim ove zime), al izgleda ništa od paklenog plana, strpit ćemo se dogodine, pa Jure i mama u školicu, tata i pas u šetnjicu, svi sretni i zadovoljni!!!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo i mene sa godišnjeg ( a samim time i na netu jer evo već punih 6 mj. čekamo fiksnu liniju doma.....).
    Nadam se da ste svi iskoristili ovo predivno vrijeme za Uskrs, nas dvije smo bile 4 dana na Pagu a ostalo vrijeme provodile na livadi ispred kuće.
    Prvi put smo se vozile katamaranom, Lea je prospavala pola puta tamo a cijeli nazad a ja sam povratak provela u povraćanju zbog užasne bure
    Uhvatile i lijepu boju zbog boravka na suncu, družile se i mazile po cijele dane !
    Koliko sam se hvalila da smo obje konstantno zdrave toliko sam prvi dan godišnjeg uhvatila prehladu (i još me muči nos ) a i Lea je šmrkljavica.
    Apetit joj je nikakav, muku mučim i dalje.....
    Paulita, pusa Lovriću

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

heeej, vas dvije, ima ovdje i onih koji se nikako maknut iz grada.....komentar na sve vaše komentare je i više nego suvišan....
    a ne, ne sjetim se wane svaki put kad čujem na televiziji da se netko toča na bačvicama...sve čujem ono...šljap, šljap, šljap - ima kakav smajlić koji se toča?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

"vas dvije" se naravno odnosilo na traktorku i wanu, a sad kad su već uletile i na točkicu i leu
    jel ima ovdje netko da nije guštao po moru, selima, brdima, poljima i inom da mi ne nabija komplekse

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

paaaa, mi nismo nigdje bili za praznike.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ali nekako vjerujem da smo 'pozicionirani' na gotovo savršenoj lokaciji pa da nam nništa ekstra ni ne treba... 8)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Wana-samo ti nama piši kako vi dolje uživate,bar netko,a ako dogodine padne snijeg mi ćemo do vas a vi do nas i problem riješen

A stijena će samnom na more,jelda....???

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

evo vidim da se sprema neka ekskurzija za split pa da ponudim i naše smještajne kapacitete...

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Maruška, ja se spontano prijavljujem
    jesam spomenula da imam novi badić? 8)

moram vam se sada požaliti:
    odvela sam jakova prvi put frizeru.
    da skratim:totalni fijasko, što njegovo urlanje kao da je na električnoj stolici, te konačan ishod turbodječačke frizure
    sva sam nesretna što ga je toliko puno ošišala, cijelo sam se vrijeme trudila da J. što više miruje kako ga ne bi okinula škarama, da nisam niti vidjela što mu uradi...
    i to tri dana pred rođendan, tako da mi ništa ne znači ona: narasti će :/
    mislim da ću zabraniti fotiće na rođendanu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uf josie,znam kako ti je...
    Srećom mi nemamo problema s odlascima frizeru jer je sveki frizerka :D ,a da ga moram voditi u salon mislim da bih osjedila. A baš mi je žao što ga je previše ošišala iako uopće ne sumnjam da je i sad presladak...

Maruška-kad nam bude aktualno budemo se prijavili,obožavam Split i tamo imamo puno prijatelja iz mladih dana...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

vidim svi ste se lijepo proveli za uskrs.
    nije ni nama bilo lose, uglavnom smo provodili vrijeme u prirodi. u subotu smo bili u eko selu "divlje vode", u nedjelju u maksimiru.
    eko selo je super, ali restoran treba izbjegavati u siiiiirokom luku.
    ah, moram jos reci da nam u kuci nije ostalo ni jedno citavo jaje, jer kad je f. skuzio da se "tuckamo" jajima, sve je "potuckao".

i da....josie, nije valjda da je novi friz bas tak strasan, a i ako je, sigurna sam da je Jakov jos uvijek slatkis, a slatkisima uvijek sve dobro stoji.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ništa, maruška i wana, pušite te madrace na napuhavanje (bar će patrik imati po čemu skakati ) jer očito vam se sprema najezda s kontinenta :D
    a pazi ti maruške - ona nije bila nigdje, a more joj pod prozorom, neka, neka, i mi ćemo za koji mjesec, do tada u viksu u zagorje hvatat boju na malo većoj nadmorskoj visini
    josie, mi ipak očekujem bar jednu slikicu s ročkasa, nećete nas valjda zakinuti za slatkišca dvogodišnjaka zbog malo kraće frizurice

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kratki izvještaj!
    Prof. Vrdoljak kaže da aparat nema koristi ako se nosi samo po noći, osim toga, Lovro ima tvrde kukove pa ga ne bi mogli ni staviti. Kuk je "pod kapom" i to je bitno. Na kontrolu idemo za 6 mjeseci i onda ćemo vidjeti da li treba šta ispravljati. Ali ja nekako mislim da neće trebati...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Paulita,bit će to sve ok,vidjet ćeš

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Kratki izvještaj!
    Prof. Vrdoljak kaže da aparat nema koristi ako se nosi samo po noći, osim toga, Lovro ima tvrde kukove pa ga ne bi mogli ni staviti. Kuk je "pod kapom" i to je bitno. Na kontrolu idemo za 6 mjeseci i onda ćemo vidjeti da li treba šta ispravljati. Ali ja nekako mislim da neće trebati...
    to hoće reći da ne mora nositi aparat ili?

joj za 6 mj. će naš lovro loviti cure po rijeci i tjerati frajere od lede

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

stijena- nemaš pojma kako je očerupan (doslovce)
    radosti moja kad mogu očajavati na ovakvim stvarima

stvarno izgleda koma (ovaj iz avatara mali je netko drugi, moj J. je mali šugo)

Gdje ste u zagorju bili?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

svekiji imaju viksu na Ivanščici pa tamo zapalimo kad nam je dosta grada na roštiljanje, a Patrik čitav dan ima valjanje po travi, košenje s dedom (s pravom kosilicom), "branje" cvijeća, kopanje po vrtu...ma jednom rječju uživancija.
    Jedina je mana to što zna biti previše vjetrovito. Tamo smo slavili prvi rođendan - kao lijepo je vrijeme, toplo, može se roštiljati...da ne pričam da nemam niti jednu normalnu sliku s djetetovog prvog rođendana - svi smo rasčupani, "napuhani" od vjetra, Patriku su oči bile crvene od puhanja - tako da smo morali ionako biti unutra gdje je manje mjesta nego kod nas doma, a upravo zbog mjesta smo i išli gore jer smo namjeravali biti na terasi.
    Ove godine namjeravamo slaviti ročkas doma (morat ćemo rastegnut na dva dana - jedan dan klinci, drugi bake, dede...), pa me zanimaju Vaša iskustva s proslavama rođendana - ima li kakvih pametnih savjeta - ono što više nikad ne bih učinila ili sad sam pametnija za jedno iskustvo, pa znam kako drugi put treba
    jest da imamo još mjesec dana vremena, ali moramo već početi pripreme
    hvala

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja svoje madrace već napuhala!
    Ovdje je tako toplo, ma za ne povjerovati.

I mi smo se jučer šišali.
    Jure je bio dobar ko kruh, a ja :shock: , sam samcat je sjedio na nekakvom povišenju, dodatku za djecu, teta mu stavila plašt i šišala ga pola sata, prskala mu kosicu vodom, sušila fenom...a on, zadovoljan, sav bitan, frajer sjedi, drži bager u ruci, maže ga pjenom i pinelićem, svako malo se pogleda u ogledalo, nakrivi glavicu i kaže "Dobro je". Mene nije niti pogledao, a kad sam se digla da ga snimim, nezainteresirano me poslao da sjednem i čekam. Ispozdravljao je redom sve koji su ušli ili izali iz salona, na kraju poljubio tetu frizerku i otišao.
    Nisam se mogla načuditi, još je popodne bio neuobičajeno grintav, očekivala fijasko, kad ono...

Sva sreća, teta frizerka je bila poslušna i samo ga malo skratila, tako da je J. još uvijek dugokosac (alla princ Valjiant).

Josie, kad dođete, usput možete i Jakova urediti kod Jurine frizerke u pravom muškom frizeraju u kojem hoće napraviti i ženskastu frizuru , možda mu se svidi taj ambijent, jer, stvarno sam ostala iznenađena Jurinim ponašanjem.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

super paulita, i dobro je sto si ti tako pozitivna.

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Jeluška-jesi još u komadu??
    Naravno da jesam. tko bi propustio Uskrs i sve delicije koje donosi! Čak sam jučer imala jedan križić na testu za šećer. Docu sam lijepo objasnila: Pa tko ne bi imao poslije takvog jela i pića jedan križić!
    Prohodna sam za prst, ali samo do ušća. Ušće se još ne da! Kaže MM, već ćemo se mi pobrinuti i za njega!

Uskrs nam je prošao živo-živo . Stigli su nam naši Švicarci (njih 6) i seka iz metropole (njih 4), nas u kući 5 neračunajući bebu u stomaku i bilo je stvarno živo! Ali preživila sam! I mama isto. Treba samo skuhati za sve nas i napeći kolača! Jedna šunka i kulin nama nisu na za pod zub! 8)

Ipak ostala je jedna šunka i kulin za malu bebu kad se rodi! I to smo sačuvali lanjske proizvode!

Jeleni uvodim novi režim spavanja. Dosad sam ju nosila na spavanje i ležala s njom u krevetu dok ne zaspe. Ali kako u zadnje vrijeme stvarno zna masirati. Lijepo legnem s njom 5 min i onda odem iz sobe. Ona nešto pjeva, malo me zove, priča i na kraju zaspe! Nadam se da će to tako potrajati a ne da će to biti samo prolazna faza!

Kako se vi uspavljujete?

Pozdrav

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Koliko sam sebična. Zaboravila sam zavibrat za Lovru i Paulitu!

Šaljem vam puno vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Uspavljuje tata, oboje idu u krevet između 21.30.-22.00, malo pričaju priče, smiju se i zaspu, najčešće on prije nje.....

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

A kako preko dana?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Preko dana ako smo bili vani (pogotovo dulje od dva sata) - legne u krevet zaspi - jest da moram biti s njim, ali kratko. Ako nismo bili uopće vani, zeza do 2-3 popodne, neće i neće, ali kad se konačno dođe u krevet (njegov kindač - uvijek doma u njemu spava) - zaspi sam.
    Nikada ne zaspi bez boce s mlijekom, to je OBAVEZNO.
    Navečer, opet postoje bar dvije situacije - ako je bio u vrtiću pa je dosta umoran, zaspi oko pola 9, 9 isto legne u krevet i ja moram biti s njim, bez flaše ništa, ali za par minuta je gotov. Ali ako je bio doma, spavao tri sata popodne i nedajbože probudio se u 5, onda ne ide spavati prije 10 i to znamo bar triput ići u krevet i vraćati se pred televizor jer nema većeg gušta nego sjediti mami u krilu pred televizorom i vući svoje mljekeco. Onda ako smo dobre sreće, to ga bar malo uspava, pa ga znam samo prenijeti u krevet.
    Inače, tata je za uspavljivanje nula bodova, ali to sam naravno ja kriva, kako sam ih naučila (jednog i drugog) tako ih imam.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Lovro i Paulita, mislimo na Vas!!!

Uspavljivanje, zimi u 20,00 a ljeti u 21,00 ga odnesem u krevetić, poljubim i odem. On, zaspi. Tako i popodne(u 13,00). (naravno, ovome su prethodile neAP metode, 8) al preživjeli smo, na obostrano zadovoljstvo)

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

uh kod nas se ide spavati po staroj indijanskoj metodi: kada ti se spava

wana, ma ja sam razmišljala da ga natentam nekako da ode sam spavati, ali nije on za to.
    taj će se radi svoje volje i vragu na leđa popeti, tako da sam s njim uvijek na liniji manjeg otpora.
    pokušam ga dobiti na priču i zanimljivosti i to nam pali.
    zapravo, nikada ga nisam silila na ništa ( još ćemo vidjeti kako će to rezultirati), a najmanje na spavanje.
    on može dva sata samnom ležati miran kao bubica, a čim se ja dignem viče:"mama ide! ide i ja!" i hop, eno ga u dnevnoj sa 5 motora u rukama.zaključila sam da sebe i njega mučim time, pa ide spavati najranije u , pazigasad 23.
    a popodne...pa lijepi su dani pa visimo vani stalno, eno sada bi se negdje trebao probuditi.
    izgleda da ćemo noćas budni dočekati točno vrijeme rođenja prije 2 godine (00:38) .
    nije ni čudo što je noćna ptičica 8)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

josie, upravo tako!
    Mislim da bi bio red da ga dočekate, kad već možete.

Jure je doslovno naučio spavati, jer se do tad budio svakih 2 sata, al to su davna vremena, daleko iza nas...na moju veliku sreću!

Sada, u osam pada s nogu, uzme memu i kaže mama nosi me spavat.

Doduše, čini mi se kako je on generalno dobro dijete koje surađuje (s kraćim i svakotolikim ispadima)

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

e kad Jure nije rogati ovan

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

i nije 00:38), nego 00:38 8)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Josie, zato sam i ciljala ribicu , koliko će mu to dobra donijeti u budućnosti, bumo videli 8)

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moj ivan jest rogati ovan no surađuje i posluša, zaista ga ne tjeram na ništa, no da ne krenemo sa rutinom za spavanje i on bi dočekao ponoć, a kad jednom krenemo uopće se ne buni, ne protestira i ne plače
    no on je vrtički fakin i mora imati neki red inače ne bi izdržao taj ritam

kad obavimo sve u kupaoni legne u krevet sa svojim plišancima, kaže laku noć, damo si puse i to je to
    kad baš dugo ne može zaspati onda me zove pa ležimo zajedno dok ne zaspi, i da obavezno, pjevanje svih pjesmica koje zna (nismo od priča)
    počeo je opasno pjevušiti i zapamti dosta, neke stihove zna sam, a nekek samo nadopuni mene
    do 9 obično spava
    (Stijena, i mi smo imali flašicu, no sada pijemo mlijeko sat i pol prije spavanja, najviše da mu ujutro pelena bude što suhlja-zbog, nadam se uskorog odbacivanja pelena, a naravno i zubića)
    bunio se par večeri i onda je to prihvatio i više ni ne traži, pokušaj...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Di me nađe o uspavljivanju-to nam je bolna točka,a izgleda ovako:
    I popodne i navečer obavezno mora popiti 2 dcl mlijeka i onda minimum pola sata u najboljem slučaju,a najčešće sat vremena (navečer) on ima svoj mali show program u krevetu. Svejedno tko ga uspavljuje, koliko god da je umoran,on mora pjevati,pa pričati,pa se prevrtati i tako dok se ne onesvijesti od umora .
    Uglavnom,uvijek netko leži pored njega,a u zadnje vrijeme smo počeli prakticirati odlazak iz sobe i ponekad upali a ponekad i ne,pa se moramo vratiti da nam još nešto otpjeva
    Puno ga je lakše uspavati popodne nego navečer,ne kontam zašto ali tako je,iako se popodne više iztrči i duže je budan.

Uglavnom nama je to još S.F. da ga poljubimo i zaželimo laku noć i odemo iz sobe........možda za 10-tak godina......

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Josie, neće nositi aparatić. I odlučili smo da ćemo se kontrolirati kod prof. Vrdoljaka. Pa nije Zg na kraju svijeta. I čini mi se da prije dođeš na red gore nego na Kantridi.

Uspavljivanje
    Probala sam ga pustiti samog u krevetu, ali iako mu se spava, krenut će zamnom. I u principu ga ne silim na spavanje. Ima dana kada preskoči popodnevno spavanje, ali je onda nervozan za poludit. Ali meni se jednostavno ne da uspavljivat ga sat vremena. Kako se opet vratio na dojenje, prije svakog spavanca pocica. Osim ako ga tata uspavljuje. Navečer ide spavati između 21 i 23 sata. Baš sam se osijećala blesavo kad sam gledala "Super dadilju" i čula njen komentar : "već je 23 sata, a x i y još ne spavaju"

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Paulita i Lovre evo malo ~~~~~~~~~~~ da sve bude o.k

mi smo u pregovorima oko sisanja...
    jos uvijek mu ja skracujem siske i imam zelju slikati ga kod fotografa sa ovom frizuricom pa onda sisanje (dez slova sch sve izgleda smijesno )

kod nas je spavanje od 21-9, a popodne od 2 do 5 ili pola 6,
    navece obavimo pranje rukica, zubica i do tada tata spremi sobu 8) i ceka sa vrecom za spavanje pa se onda Kristijan zatrci tati u vrecu, sakrijemo nogice u vrecu, pomolimo se "Bogi", uzmemo plisanog vau-vaua i dva coskica dekice pa slijedi pusa i laka noc ili kako bi to Kristijan rekao "lakn"

neku vece usla ja kod njega u sobu oko ponoci kad sam posla spavati a on spava sa smijeskom i "mazi" coskic od dekice

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

josie, jeste budni?
    hoce li Jakov-nocna ptica docekati budan 00:38 ili vec "hrce"?
    kad je proslava?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jakove, sretan rođendan!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Paulita, kako se vi branite od cura?! Ovaj mladić u avataru je prekrasan!!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

JOŠ JEDNOM SRETAN ROĐENDAN PREKRASNIM DEČKIMA

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jakove i Lovro, veliki naši dečki
    sretni Vam rođendani od Patrika i njegove mame
    sretne roođendaaaneee sad Vam žeeeliiimooo miiiiii!!!!

svakome šaljemo i dvije

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

josie i yasmin, vaši možda jesu rogati ovnovi, ali moj je rogati BIK, tako da smo, yasmin, tvoj prijedlog za "oduzimanje" flašice za uspavljivanje (a pogotovo po noći), probali preko nekoliko puta - kad sam išla raditi, kad smo bili na moru, kad je krenuo u jaslice, kad nam je bilo dosta svega.....ništa nije upalilo, takav plač, tvrdoglavost i inat nisam nikada u životu doživjela.
    Btw, MM-u sam rekla da me na godišnjem (kolovoz) više niti ne gleda, a kamoli takne, još jednog bika više ne bih preživjela

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

(smajlić:koji:vrši:samoubojstvo)

Lovro, sretan rođendan!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jakove, Lovro, sretaaaaaaaaaaaaaaaaaan rođendaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Mamama čestitke što su rodile preslatke dečkiće i snaga da izdrže slavlje!!!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pa moramo našim dečkima čestitati rođendane!!!!

A tek mamama na tako lijepim dečkima!!!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

JAKOVU i LOVRI SRETAN 2.ROĐENDAN!!!!!!!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Haribo - odaj mi tajnu kako ti Kristijan zaspe oko 21 ,a relativno puno spava popodne tj, dugo do 5-pola 6????

Očito je istina da svatko dijete traži drugačiji ritam jer Roko nikada ne spava prije 22.3o a popodne najduže do 16.30....

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Leino dnevno spavanje je stvarno relativan pojam, ovisi o tome kako ja radim, kod koje je bake.....Uglavnom je neko pravilo ako radim ujutro (što znači da ona ustaje oko 06.00) spava dva puta, ujutro i najčešće u autu na putu kući oko 17 sati. Obavezno pije mlijeko prije spavanja što bih voljela reducirati jer joj je apetiti ionako li-la a pogotovo ako se nalije mlijeka. Inače je partijanerica, ako imamo goste ona je budna dok zadnji ne odu, bilo kad to bilo, i što je najbolje, vesela bez obzira na umor.
    Danas sam joj kupila slatke proljetne cipelice u Cicibanu sve misleći da možda i ne bih trebala jer ima obuće a uskoro će trebati sandalice ali što ću.....kupila sebi pa kupila njoj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •