josie, super su slikice
jakov je presladak, i ova frizurica mu super stoji...
rođendan na otvorenom...super...gdje ste to bili?
josie, super su slikice
jakov je presladak, i ova frizurica mu super stoji...
rođendan na otvorenom...super...gdje ste to bili?
zavidim vam na ovakvoj proslavi na otvorenom...
a frizura je baš super!![]()
josie, slikice su preeeekrasneeee.....
mi se još uvijek dvoumimo oko proslave u zatvorenom (doma u dvije etape) ili na otvorenom (u viksi gdje znaju biti orkanski naleti vjetra, pa opet završimo unutra).
doduše nemamo toliko klinaca iste dobi jer smo MM i ja s Patrikom otvorili "dječju" sezonu - imamo ili već školske ili one do godinu dana. To nam za prvi ročkas i nije bio neki veliki hendikep jer Patrik nije ni kužio što se zapravo događa, ali sada je to već presudno da party uspije.
Josie-vidim da je sve bilo za 5,Jakov je za 10 ,a fotke su stvarno lijepe.
,a jesi ti ona s kosom u repu,lagano kovrčavom ili si se sakrila ( kao ja recimo,mrzim fotkanje,a mm je fotograf ) ?
Da se i mi malo pohvalimo : Moj Roko je na naslovnici časopisa LIVINGSTONE, iako nije u slobodnoj prodaji već uglavnom za firme i sl., i mi smo jaaako ponosni,a kad stignem,stavit ću da se vidi.......
Maruška, avatar je S A V R Š E N![]()
Poljubac slavljenicima, josie, slikice su izmišljene, a vrijeme Vas je baš poljubilo, i cijela ekipica je odlična, SUPER, SUPER, a frizura...ma presladak je (i uopće nije tako kratko kako ti fantaziraš)
Ma jučer je na poslu bilo općenarodno ludilo pa se nisam stigla tipkati s vama.
Bili smo kod doca, Jure evo i treći dan ima temperaturu. Jutros se probudio sa 37,5 oko 12,30 mu je skočila na 38,4.
Leukociti su mu 5,0, znači, u pitanju je viroza.
I dalje kašlje ko psić, promukao mu je glas.
Upute za liječenje: inhaliraj, snižavaj temperaturu, neka pije puno tekućine...ništa posebno.
Ovo mu je prvi put da mu ovako visoka temperatura traje već treći dan. On je inače super volje, igra se...ma sunce malo.
Hvala na poljupcima ozdravilićima!
čestitamo malom fotomodelu!traktorka prvotno napisa
(briga Vas, zarađuje malac za pelene i ine potrepštine)
Josie, sličice su predivne, divan dan je bio i baš se vidi da je bilo veselo!
Ja sam tužna jer je Lea jučer sasvim nenadano završila na Sumamedu, otkrila sam joj jednu kuglicu na vratu, kao zadebljanje, otišla dr koja je našla još par, reče da je najvjerovatnije infekcija od uboda insekta(krpelj?)a i ima crveni ožiljak ispod vlasišta. I tako, sad je tri dana na antibiotiku pa ćemo vidjeti....![]()
hvala na pohvala ma fotkei jakov ima prekratku kosu i ružnu frizuru, što god vi mislili o tome
bili smo u Donjoj Stubici, u obiteljskoj kući mm-a (uredili smo kat za nas, pa svako malo visimo tamo, zbilja je prekrasno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~bubancima Lei i Juri da sve ode kako je i došlo.
traktorka-i mm je profi fotograf, ali ja se volim fotkati
![]()
stijena- evo mi se kao vršnjaci prijavljujemo za vaš rođendanski roštilj![]()
josie i traktorka, a ja se čudim da kako ja nemam ovako lijepih Jurinih slika, kad vaši MM-ovi profići.
Malo ćemo ih uzurpirati za slikanje kad dođete kod nas na ljetovanje![]()
Leici pusa i ~~~~~~~~~~ ozdravilice!!!
Lei i Juriozdravilice
mi smo od njih ozdravili i konačno ne curi nooooos :D
Točkice, što doc kaže za tog krpelja? jel to nešto opasno?
josie, ja bih vas najradije sve pozvala (iako još pojma nemam kako ćemo i gdje raditi feštu) kad bih nas imala kamo strpati. Znam da bi Patriku to bila najbolja fešta, još da izmislim nekakav pješčanik, tobogane i ljuljačke, a o autićima da niti ne pričam, svaki dan bi htio slaviti rođendan.
wow traktorka, bravo za malog fotomodela![]()
wana saljemo Juri jos pusa ozdravilica i malo ~~~~~~~~~~~
Tocice ljubi Leu i da sve brzo prodje
josie i traktorka ne bi bilo lose da vasi muzevi odrze kakav kurs za nas fotografe amatere![]()
ja imam interesa cak i dobru kameru od MM (Nikon) ali nemam znanja i nisam zadovoljna slikama, sad sam kupila crno-bijeli film pa da vidim mozda mi "crno-bijela" tehnika bolje lezi![]()
Josie, slike su super. A na frizuru ćeš se naviknuti. Kad kosa naraste.
Puse Lei i Juri.
Moram vam se pohvaliti s mjerama svoje sumo-borčice. Sa tri mjeseca ima 8100 g i 64 cm.
Stijena sad sam pregledala vase slikice....predivno
Patrik je pravi frajer![]()
wana, jel nam to Jure s Lovrom u Maruškinom avataru (uh valjda sam sve točno napisala, da nisam nekoga obrnula)
ne bi niti skužila da nisi dala kompliment avataru :?
Lei i Juri još puno,puno pusa da brzo ozdrave,točkice jel to sigurno krpelj, uh,što mrzim bube,javi kako je Leica ...![]()
Stijena-patrik je zaista prekrasan,i na fotkama se čini baš mirno dijete, jelda?? Ma baš mi je kao šećer,bar da se sva naša djeca mogu družiti......
Paulita-mogu samo reći bravo za malu princezu,super mjere,a jel ima koja njena slikica ?
Wana-hvala na čestitkama, upravo mi je mm donio jedan primjerak tog magazina i stvarno lijepo izgleda , a s obzirom koliko troši trebao bi stalno biti na nekoj naslovnici![]()
Jeluška-brineš nas.........
Dr zapravo ne zna koja je buba, ako je bio krpelj onda ga je Lea vjerovatno odmah po ugrizu skinula ali je onda i ostalo nešto a s obzirom da je u vlasištu nije se moglo vidjeti..... Pojavila su joj se i tri crvena prištića na leđima koja je jako svrbe, pratim to sada da se ne bi širilo.
Paulita, Ledine mjere su impresivne!
Da, da, dobro ste uočili, to su Vam mali prijatelji Lovre i Jure u Maruškinom avataru :D na jednom od naših "poznatih druženja".
Poljupci svima...........
MRZIM BUBE SVIH OBLIKA
evo u potpisu malo ivanovih slikica...![]()
Paulita prvotno napisa
nemaš pojma koliko si upravu...
bravo veeelikoj curki Ledi
yas-Ivan, kao i uvijek, neodoljiv![]()
i samo da se zna, slikice sa roćkasa je slikala mati 8)