Ja svoje madrace već napuhala!
Ovdje je tako toplo, ma za ne povjerovati.

I mi smo se jučer šišali.
Jure je bio dobar ko kruh, a ja :shock: , sam samcat je sjedio na nekakvom povišenju, dodatku za djecu, teta mu stavila plašt i šišala ga pola sata, prskala mu kosicu vodom, sušila fenom...a on, zadovoljan, sav bitan, frajer sjedi, drži bager u ruci, maže ga pjenom i pinelićem, svako malo se pogleda u ogledalo, nakrivi glavicu i kaže "Dobro je". Mene nije niti pogledao, a kad sam se digla da ga snimim, nezainteresirano me poslao da sjednem i čekam. Ispozdravljao je redom sve koji su ušli ili izali iz salona, na kraju poljubio tetu frizerku i otišao.
Nisam se mogla načuditi, još je popodne bio neuobičajeno grintav, očekivala fijasko, kad ono...

Sva sreća, teta frizerka je bila poslušna i samo ga malo skratila, tako da je J. još uvijek dugokosac (alla princ Valjiant).

Josie, kad dođete, usput možete i Jakova urediti kod Jurine frizerke u pravom muškom frizeraju u kojem hoće napraviti i ženskastu frizuru , možda mu se svidi taj ambijent, jer, stvarno sam ostala iznenađena Jurinim ponašanjem.