Citiraj tanjama prvotno napisa
malo razmisljam o tim brisevima i stalno mi je cudno kako to da mene nitko nikada nije slao na briseve; samo sam clamidiju radila, ostalo ne!Čak sam i prosli mjesec napravila HSG bez briseva, to bas nije bilo pamtno jel da? :?
Buduci da nisam imala proble sa peckanjem isl, sve do sada, kada sam morala piti antibiotike nakon HSG-a, pojavilo mi se peckanje, pa sam koristila Plymicol vaginalete i kremu, ali nije mi bas pomoglo!Sutra idem kod svog MPO-vca pa me zanima da li je ok da ga pitam zasto mi ne napravi briseve!
Naime dogovorili smo se da cemo krenuti na Klomifen i inseminacije, pa mislim da bi bilo bolje odraditi te nalaze prije postupka!Jeli to u redu?
Bok....evo slučajno sam naletjela na ovaj ...i malo sam se zbunila kada sam pročitala da su ti radili HSG bez briseva...i to da nisu tražili da je sve sterilno iznutra....tako sam ti ja došla u ZG prije tri god. na HSG s ureaplazmom u niskom titraju (koja se inače ne mora liječiti, čak sam ju prije mjesec dana imala i prije AIH, isto u niskom titraju bez liječenja)...ali su mi rekli da HSG mora biti nalaz totalno negativan (nez ičega) i vratili su me, a toliki put sam prešla....morala sam po antibiotike i vratiti se kada nalaz bude negativan (sve ostalo je bilo OK)...objašnjenje...njihovo...kada se radi taj HSG ubrizga se neka tekućina koja može tu neznatnu bakterijicu odnijeti u jajovod i dalje, te može doći od svakakvih komplikacija i teškog izliječenja...tako da sam ti ja bila šokirana kako to moja liječnica nije znala...a i oni na SD sa neznanjem moje liječnice....eto...morala sam ti to napisati...možda pomogne još nekom...