Molim vas da li netko zna dobrog orl?Imam problem sa uhom, jer konstantno osjećam laganu bol u uhu.Znate nekog za preporučiti?
Molim vas da li netko zna dobrog orl?Imam problem sa uhom, jer konstantno osjećam laganu bol u uhu.Znate nekog za preporučiti?
dr. nosso - poliklinika nemetova
Kinder, šta misliš o dr.Baudoinu (može i na pp)? Radi se o 3 upale uha u 5 tjedana kod mog djeteta (nije baš za ovaj pdf, ali da iskoristim Kinder kad se već javila) i trebam nekoga tko će ga temeljito pogledati i porazgovarati sa mnom.
sorciere prvotno napisa
, one će je odmah htjet operirati.
Al inače je super, no dobije nervni napad ako netko prčka po uhu, kaže da mi nismo psi da se češkamo po ušima![]()
ja imam s njim izvanredna iskustva. on je galamio na nas- ali jedini si je dao truda da vidi zašto se to ponavlja, objasnio što treba raditi, što treba kontrolirati... i bila sam jako zadovoljna.
a otorinaca smo prošli brdo - jer su upale uha bile jako česte.![]()
Ja imam loše iskustvo s njim, koštao me 3 godine zakašnjenja s vađenjem kronično upaljenih mandula i posljedičnim artritisom, srećom u nekoj početnoj fazisorciere prvotno napisa
.
Ja ovo ne bih potpisala cure. Djetetu mi je dao krivu dijagnozu, a i mami prije mjesec dana napravio kurcšlus u uhu. No hard feelings...kinder prvotno napisa
Zaboravih napisati - jel' može privatnik? Ako može - dr. Bastaić. On ima privatnu ordinaciju u Domjanićevoj 5.
Dr.?B oduin
Podižem temu, tražim ORL za MM koji već godinama skuplja upale uha u pravilu ljeti i na moru... sad je na klavocinu, ali baš mu i ne prolazi, i trenutno smo u fazi pregovora (čitaj: moljakanja i nagovaranja) da ipak ode specijalistu (klavocin su mu prepisali u hitnoj ambulanti šibenske opće bolnice, bez da ga je itko pravo i pogledao).
S obzirom da se u bolnicama obično mora čekati, ako imate preporuku za nekog privatnika, bila bih jako zahvalna!