Ja sam "nova - stara" na forumu, jer forum pratim već 3 godine, ali tek sam se sad registrirala.
S neplodnošću se borim 10 godina, koliko sam i u braku.
U 6. mjesecu krećem u svoj 7 IVF, te molim sve cure koje su ovaj zadnji mjesec bile na VV i dobile pozitivnu betu, da se jave, da li su radile "dupli " transfer? Znam da ih ima dosta jer sam samo u utorak "snimila" njih 5-6 koje su dobile pozitivnu betu kod dr. L i novog doktora.
Molim informacije i malo optimizma i snage za dalje!

Odgovori s citatom
), ali sam svaki mjesec gore i moram priznati da u posljednjih tri godine koliko hodočastim tamo nisam vidjela toliko pozitivnih beta i novih trudnica , tako da sam baš sretna . U svakom slučaju imaš zašto biti optimistična i imaš se čemu nadati . Držim ti fige
!
) ali javila mu se jedna "stara" pacijentica da su uspjeli pa je bio oduševljenj. Pod "stara" mislim na dugogodišnji staž pokušaja a ne na godine.
Ali, barem sam imala doca samo za sebe slijedećih pola sata!!!
Jako mi je zao da ne mogu ici kod njega.Sad smo krenuli u postupak na IVF-poliklinici.Pocetkom iduce god.imamo termin za Maribor ako ovo ne uspije,a ako ni Maribor ne uspije,dajem otkaz i idem kod dr.L. i ako treba do Amerike!!!!!!