-
eh....to što ima podražaj očiju, to ti je + više za mogućnost alergije.... ja sam imala i podražaj nosa....kihanje....u KKS se vide samo eozinofili, a IgE je biokemijska pretraga krvi (koliko me pamćenje služi) i tražiš dodatno.....može biti da je neka inhalacijska alergija - da mu nešto što udše smeta (kućna prašina, pelud...) il alergija na hranu...možda je Davor mislio da nema kakav mehanički uzrok kašlja...npr da je progutao tj udahnuo kakav mali sadržaj (igračkica i sl) pa pokušava iskašljat...kašalj kod astme se obično javlja ujutro i navečer i često zna ometat san....čitala sam negdje da je čovjeka smetalo neko ljepilo koje je stolar koristio u izradi njegove nove sobe...pokušaj se prisjetiti da li ste uveli nešto novo prije tih 7mj...jastuk, neke stvari u stanu i sl.... činjenica da je imao AD također pridonosi većoj mogućnosti alergije... ja bih tražila i KKS i IgE ali i CRP (da se isključi mogućnost kakve upale) i naravno alerg test (meni su odradili kožni osnovni test na kuć.prašinu, žohare, pelud, grinje...lagano ti nakapaju smjese tih alergana i na svkoja pojedinačnoj kapljici naprave ubod...na tom mjestu kože, podlaktice...nije bolno/lagani ubod...čeka se oko 20min i ako se pojavi nešto kao ubod komarca...na tu komponentu si alergičan...izuzev histamina koje tijelo samo proizvodi kad reagira na alergane....)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma