Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: što kada vam susjedi "sabotiraju" dječija kolica

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno što kada vam susjedi "sabotiraju" dječija kolica

naime, naša kolica su toliko velika( blizanačka) da ne ulaze kroz vrata stana ili haustora ako ih ne skopim.
    kako bi naš sitter mogao s njima u šetnju, a da mu nije pakleno komplicirano, vezali smo kolica (čeličnim lancem za bicikle) za rukohvat u prvom dijelu haustora, znači nikome ne smetaju jer su dijametralno suprotno od svih ulaznih vrata na prizemlju zgrade.

počelo je s bušenjem guma na kolicima (dva puta), molili smo susjede da imaju razumijevanja za kolica, djecu....završilo prerezanim lancem.... :shock:

sada smo kolica stavil pred naša vrata, (dobro da stanujemo na 1. katu), no svakodnevno ih nosimo gore-dolje, a imaju preko 10 kg.

prvo sam bila šokirana kako ljudi mogu biti tako zločesti (zgrada ima samo 12 stanova), sve susjede znam...nije nam jasno....sad sam tužna i razočaran i uopće ne znam što napraviti!!!!! :? :?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

strašno!!!

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bušenje guma na kolicima!?! Pa ne mogu vjerovati... Stvarno katastrofa...

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ajme koja koma. Mrzim kad se ljudi ne znaju razgovarati nego tak ko seljaci buse gume i kajtijaznamkaj..bezveze.
    Da sam na tvom mjestu, kucala bi na svaka vrata s klincima u rukama i s MM i pitala ih drito u facu sta ih smeta i pritom dodala da ako se jos nesto desi kolicima zovem policiju. Netko iz zgrade mora biti..sumljam da je netko s ceste doso busit gume.. :/

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

:shock: nemogu vjerovat
    a da sazovete kućni savjet prepostavljam da ga imate kad je zgrada i
    probate tamo riješiti problem
    a kad bi se takvo nešto ponovilo ja bi zvala policiju,mislim bušiti gume
    na dječjim kolicima nevjerovatno

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u principu se u zajedničkim prostorima zgrade na bi trebali ostavljati privatni predmeti, pa tako niti kolica, upravo zato jer su zajednički, pogotov ako dotični stanar nema odobrenje ostalih suvlasnika zgrade da mu to dozvoljavaju.
    I ja sam sama par puta ostavila kolica u predvorju zgrade (na 1. sam katu, a zgrada nema lifta) iako imamo spremište u prizemlju, isto tako da nikako nikome ne mogu smetati, ali samo kad je P. čuvala baka pa joj je bilo nezgodno kolica čupati iz spremišta van.
    Moram priznati da mi nitko nikada ništa nije rekao, ali isto tako očekujem da će mi se to jednom staviti na nos, upravo zbog toga što su svi jaaakooo osjetljivi na svoje vlasništvo kad ga rabi netko drugi, a kad ga treba održavati....e onda je to neka druga priča.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja bi nazvala policiju

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a što bi ti policija? oni pitaju kolika je šteta, zapišu - i odu.

ne znam koliko ima stanara, ali mislim da bi bio red njih upoznati s problemom, i zamoliti za razumijevanje.

nekom je sigurno lanac digao živac (a ne sama kolica).

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A ja se čudim što mi iz kaslića nestaje pošta! Stvarno jadno

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Vis, to je fakat moguce da se netko uvrijedio..ma i dalje ja velim..bezveze..busit gume na kolicima.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a što bi ti policija? oni pitaju kolika je šteta, zapišu - i odu.

ne znam koliko ima stanara, ali mislim da bi bio red njih upoznati s problemom, i zamoliti za razumijevanje.

kad su nam prvi puta probušili gumu, oblijepili smo haustor A4 papirima gdje molimo stanare za razumijevanje i strpljivost jer neće kolica tu biti do vijeka.
    a lanac su razrezali nakon guma...u razmaku od dva-tri tjedna.
    znači nije lansc.....
    12 stanova, sve skupa 20-ak stanara...ja u toj zgradi sam rođena, svi znaju mene, moje....zaista nema opravdanja za ovo što netko radi...ali ja i dalje ne znam što bi...palo mi na pamet ići od vrata do vrata s curama u rukama.......ja kakva jesam samo bi se rasplakala od muke....

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

A da odeš do predstavnika stanara?
    Jel' saziva on kakve sastanke ili možda obilazi stanare po nekom drugom pitanju, pa da usput prokomentira s njima i ovaj problem?
    Mislim da mu to ulazi u "opis posla" (kod nas ga ljudi traže za pomoć i za puno banalnije stvari).
    Istina je da zajednički prostor nije za privatne potrebe, ali nije baš da si za vijeke vjekova istovarila pokvarenu vešmašinu (kao zgodno postolje za lončanice).
    U ovom bi slučaju sustanari zbilja trebali imati sluha.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Živi li itko ispod vas, u prizemlju? Ja bih najprije posumljala na onoga tko je ispod jer mu možda smeta klapanje,bacanje igračaka,grebanje stolica po podu...(plakanje po noći)...
    Još ako je kakvo grintavo stvorenje samo po sebi, onda, Bože pomozi!!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj marči prvotno napisa
    kad su nam prvi puta probušili gumu, oblijepili smo haustor A4 papirima gdje molimo stanare za razumijevanje i strpljivost jer neće kolica tu biti do vijeka.
    a lanac su razrezali nakon guma...u razmaku od dva-tri tjedna.
    znači nije lansc.....
    12 stanova, sve skupa 20-ak stanara...ja u toj zgradi sam rođena, svi znaju mene, moje....zaista nema opravdanja za ovo što netko radi...ali ja i dalje ne znam što bi...palo mi na pamet ići od vrata do vrata s curama u rukama.......ja kakva jesam samo bi se rasplakala od muke....
    mislim da si stvarno napravila sve što je bilo fer i korektno napraviti i meni bi to bilo dosta da znam jer na ostale stvari ne možeš utjecati. nažalost ne možeš znati tko je to napravio i mislim da ili nema šanse ili je ona jako mala da ikada saznaš, pa ti je uzalud time razbijati glavu.
    to nekako mogu usporediti sa svojim "doživljajem" u zgradi kad su naši susjedi mislili da im je MM nešto slično napravio, a naravno ni izbliza nije (a još se uvijek ne zna tko je, ali to nije na nama da istražujemo) samo zato jer su si oni to tako zabrijali. Tako da sam ipak za to da se ne zalijeće s optužbama jer to zna biti jako neugodno. Onda te i ostali u zgradi počnu neopravdano optuživati za nešto s čim nemaš veze, a sama pomisao da s tim ljudima živiš pod istim krovom može ti zagorčati život.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ispod nas dio voćarna, a dio privatan stan i dva sloja parketa tako da lupanje, grbanje nikome ne smetaju...MM porazgovarao s tzv kućepaziteljicom (koja stanuje ispod nas na tišem dijelu stana) i rekao joj da neka sazove kućni savijet, na što mu je ona odgovorila da tko će se sad s time gnjaviti i u čudu zašto bi ga uopće sazivali...nimalo empatije od nje...možemo ga jedino sami sazvati.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marči - ako je samo 12 stanova - onda lijepo odi od stana do stana.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

marči - ako je samo 12 stanova - onda lijepo odi od stana do stana.
    ovo mi se čini da može imati smisla jedino u slučaju da živimo u idelanom društvu u kojem se u krajnjoj liniji ovo ne bi niti dogodilo. Zar stvarno misliš da će onaj tko je kriv, to zaista i priznati. OK, obiđeš 12 stanova i svatko tvrdi da NIJE, i što onda? I dalje ti ostaju samo sumnje koje te izjedaju i ne daju ti mira.
    Ne mislim da na nekoga tko je u stanju napraviti tako nešto može imati utjecaja majka dvoje male djece na vratima da bi bio čovjek i u lice joj priznao da je on taj.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Marči, nemam savjet, samo ću i opet pitati "u kakvom mi to društvu odgajamo djecu?"
    Sram ga/ih bilo! Kakvim ljudima to može pasti na pamet :?
    Držite se!

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

To sto rade je :shock: , ali nikava prava da ostavljas kolica u zajednickim prostorijama nemas! E sad ovo zahtjeva malo vremena! Na jedan papir napisi par rijeci , u stilu susjedi dozvoljavaju da privremeno kolica pospremis u portunu. Lijepo uzmi bar jedno dijete u ruke i setaj po zgradi trazeci da ti se potpisu! Vjeruj niko nema dovoljno obraza odbiti te! Nakon toga nemaju se sta zaliti ili jos gore ovo sto rade!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Strašnooo!!! Davno nisam čula za ovaku zloću... Pa što su im kolica smetala?! NIsu mogli to fino i reći??? Ja bih na tovm mjestu tražila da se sustanari sastanu i prodiskutiraju! Sram ih bilo! Ne zovi policiju(zasad), tako tjeraš mak na konac, neće policija ništa učinit samo još više razjesnit idi.. koji ti je to učinio! Svarno, ne mogu doć sebi!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bebelina, bravo!!! Potpisujem!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj bebelina prvotno napisa
    To sto rade je :shock: , ali nikava prava da ostavljas kolica u zajednickim prostorijama nemas! E sad ovo zahtjeva malo vremena! Na jedan papir napisi par rijeci , u stilu susjedi dozvoljavaju da privremeno kolica pospremis u portunu. Lijepo uzmi bar jedno dijete u ruke i setaj po zgradi trazeci da ti se potpisu! Vjeruj niko nema dovoljno obraza odbiti te! Nakon toga nemaju se sta zaliti ili jos gore ovo sto rade!
    I meni se ovo čini sasvim dobra ideja, ali niti to ne može spriječiti nekakve buduće ekscese. Badava ti papir ako netko (a što je najgore ne znaš tko - može biti i jedan od onih koji su ti potpisali odobrenje) sustavno uništava tvoju imovinu. Ipak, čini mi se da je to prvi korak.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Citiraj bebelina prvotno napisa
    I meni se ovo čini sasvim dobra ideja, ali niti to ne može spriječiti nekakve buduće ekscese. Badava ti papir ako netko (a što je najgore ne znaš tko - može biti i jedan od onih koji su ti potpisali odobrenje) sustavno uništava tvoju imovinu. Ipak, čini mi se da je to prvi korak.
    A onaj koji ne potpiše...taj je krivac!
    hehehehe...marči, pošalji onda mene...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

meni tu sve miriše baš na kućepaziteljicu
    vjerojantno je najčešće doma, zna kada tko prolazi prizemljem jer tu stanuje, nad glaaaavom ste joj (doslovce), ne surađuje u smislu organiziranja sastanka (neobično)...
    mene tu opet vata manija neovlaštenog snimanja, samo to vjerojatno nije ostvarivo

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na svu sreću naš sitter je jak dečec, pa vuče kolica, ali da imam za čuvalicu neku krhku sittericu, vjerojatno mi djeca ne bi išla van sve dok ja ne dođem s posla, a onda više nije ni toplo, ni sunčano, ni...jer nema šanse uzeti ih za ruku i krenuti u park, one bježe ne sve strane.....

znam ja do je to zajednički prostor, ali zar nemaju sluha za dvoje male djece kojima je to prijevozno sredstvo...zanima me što bi bilo kad bi netko invalidu probušio gumu na kolicima...

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Stvarno jadno i žalosno....nisam znala da i toga ima

zanima me što bi bilo kad bi netko invalidu probušio gumu na kolicima...
    Bilo bi sutra na televiziji, ali kada je riječ o djetetu onda nije bitno ako netko buši gume

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Stvarno jadno i žalosno....nisam znala da i toga ima

zanima me što bi bilo kad bi netko invalidu probušio gumu na kolicima...
    Bilo bi sutra na televiziji, ali kada je riječ o djetetu onda nije bitno ako netko buši gume
    D anažalost istinito, kao djeca ovo, djeca ono, rađajte, Grad prijatelj djece, a kada netko lupi pesa, odmah reagiraju prijatelji životinja npr. a kada se isto radi s djecom, svi glave okreću...
    Malo sma skrenula s teme...Da, jadno nam je društvo, pa sve i ako nema pravo ostaviti kolica u zajedničkom prostoru, mogao je netko lijepo i kulturno zamoliti da to ne rade i kajtijaznamkaj ali na normalan ljudski n ačin a ne ići bušiti gume na klicima. Osim toga, ako stoji nečiji bicikl, zašto ne bi stajala i nečija kolica . Gotovo da i nema zgrade u kojoj nisam vidjela i po nekoliko dječjih kolica parkiranih. I moja kolica su prakirana na podestu u čošku, čak nisu vezana i nikada nam nitko nije prigovarao zbog toga. Sad su uz naša još jedna. I netko parkira i veže bicikl na samom ulazu ispod kaslića pa ni to nikome ne smeta, a postoji u zgradi biciklarnik. I MM i još jedni susjedi parkiraju scooter na stražnejm ulazu u podrum jer ih nemreju ostaviti vani, pa ni to nikome ne smeta. Isto ima 12 stanara. Ovo mi je stvarno bljak bljak kaj pišeš marči, ali nažalost svi jako dobro znamo da ima svakakvih idiota koji su sami sebi dovoljni i kojima nikakvom pričom i molbom i ne znam čime nećeš otvoriti oči i omekšati srce. Nažalost.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja bi na ovo jako burno reagirala i nebi pisala nikakve porukice vec bi ih postrojila sve ispred zgrade i babe i klince hebala im sve po redu i narednih mjesec dana bi mi sve stvari bile na pol stepenica uhh kak p&%/&% na takve stvari .. kakvo djubre moraš biti da bi to napravio ..

Mislim da bi trebala sazvati sastanak i objasniti im ljepo da taj hodnik koliko je njihov toliko je i tvoj .. i nek glasaju ako treba pa cesh ljepo viditi tko je za a tko protiv .. neznam sta bi ti pametno rekla meni samo gluposti padaju na pamet

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

:shock: zivim u zgradi sa 15 stanova. bio je u jednom trenutku period kad su stajala troja kolica. nikad nisam primjetila da se neko bunio radi toga, a bome bunili su se za manje sitnice. uglavnom kolicanikad nisu predstavljala problem. sad smo mi najmladji u zgradi, ali imamo garazu u istoj pa drzimo stvari (kolica i biciklic) u njoj. ali ponekad ostavim u ulazu jer mi je ljeno otici do garaze . nemam pametniji savjet od onog sto si vec dobila, idi od vrata do vrata i pitaj ih za dozvolu. nezgodno je ali i sama kazes da si odrasla u toj zgradi pa da ih sve dobro poznajes.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nemreš belivit kakvih ljudi ima
    pa šta trebaš ugradit nekakav alarm na kolica??? ili nekakvu piksu sa bojom koja se nemože oprat danima
    jednostavno nevjerujem
    jesam zločesta -smislila bih nekakvu foru da se osramote ma to oni bili

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Sram ih može biti sve skupa
    Ja bi se pojavila na prvom sastanku stanara i pitala kome i zašto smetaju kolica;naravno da se nitko nebi javio,a nakon toga bi im rekla da ću cijelu zgradu dati u novine

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mislim da ne moraju odmah biti krivi stanari zgrade.
    mogu lako biti i njihovi posetioci, mozda!?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    A ja se čudim što mi iz kaslića nestaje pošta! Stvarno jadno

šuti samo,možda ti i račune plate

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

svasta... stvarno ne mogu vjerovati da su tako zlocesti :/

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad sam bila beba mama i ja smo živjele same u trokatnici, bez lifta, naravno na 3. katu.
    Stara je ostavljala kolica u portunu dok nije u njima našla riblje glave i ostale ostatke od čišćenja ribe.
    Bilo je 7 stanova u zgradi.
    Svašta se može očekivati u zgradi.
    Mi u zgradi ostavljamo dječji tricikl i bicikl na vanjskom hodniku, nije se nikad ništa dogodilo.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E draga, svakakvih zločestih ljudi ima, koji nemaju pametnijeg posla nego zagorčavati život drugima. Ako ne upali uljudni razgovor od vrata do vrata i molba za razumijevanje, onda probaj na druge načine.Ako ne ide milom, možda će silom.Ja bi situaciju dala u novine (tipa metro, News, možda i TV, npr. Dobro jutro Hrvatska, zagrebačka panorama), policija (mail glavnom upravitelju-kao tražiš savjet što da radiš) i sl.Ja se spremam na jednu sličnu akciju vezano na parkirane automobile na trotoaru pored kojih ne mogu proći niti ja sama, a kamoli s kolicima, nego moram ići po tramvajskoj pruzi i sl.Pošto sam osobno bila u svojoj policijskoj stanici i potužila se na situaciju (tamo su me gledali kao ludu babu),vidim da drugog izlaza nema-nego objaviti javno fotke automobila, dati u novine, TV!Na žalost kod nas najviše boli JAVNA SRAMOTA!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Barbie prvotno napisa
    .Ja se spremam na jednu sličnu akciju vezano na parkirane automobile na trotoaru pored kojih ne mogu proći niti ja sama, a kamoli s kolicima, nego moram ići po tramvajskoj pruzi i sl.Pošto sam osobno bila u svojoj policijskoj stanici i potužila se na situaciju (tamo su me gledali kao ludu babu),vidim da drugog izlaza nema-nego objaviti javno fotke automobila, dati u novine, TV!Na žalost kod nas najviše boli JAVNA SRAMOTA!
    Joj, zbog ovoga i ja popizdim, dođe mi da uzmem ključ i odrem namjerno auto. . Ali još uvijek sam fina, pristojno odgojena pa za sada samo šutim...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

viš, viš, dobra ideja, Barbie. Na RTL-u daju i nekih 500 kn ako objave priču gledatelja. A ova priča bi im mogla biti zanimljiva, eh

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ništa čudno ... imaš svakakvih ljudi

meni je moja šogorica u našoj kući iz našeg haustora ispod naših stepenica izbacila moja nova kolica u dvorište jerbo joj smetaju - njoj i njezinim pacijentima kojih se u to doba moglo nabrojati na prste jedne ruke (sada je ordinacija zatvorena) ... nemam daljnjih komentara ...

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

marči,
    ima li u tvojoj zgradi starijih klinaca?
    onih kojima je fora raditi tave bedastoće i briju si da su frajeri?
    da li se vrata haustora zaključavaju?
    ne mora biti nužno nitko iz zgrade, meni je prvo na pamet palo da su to napravili lokalni maloljetni huligani.
    nekako mi je teško zamisliti kućepaziteljicu sa dioptrijom boce donna soka na razrijeđivanje kako na putu sa placa švicarskim nožićem buši gume ili papagajkama kida lanac :/

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Prema pravilniku kućnog reda zgrada u hodnicima se nesmije ništa odlagati i oni moraju ostati prohodni.
    Ali to nedaje nikome za pravo ako se i nešto odloži u hodnik da to unštava!
    Ja sam predstavnik stanara u našoj zgradi i stanari mi dolaze sa kojekakvim pritužbama.
    Tako je bilo i zbog bicikla i isto tako kolica za blizance, smeća koje je jedna stanarka taložila pred svojim vratima,
    i ja sam smatrala da je moja dužnost da zamolim stanare na sastanku da maknu stvari sa hodnika jer nekima to smeta
    i to je njihovo pravo, budući da nismo postigli kompromis.
    Meni su osobno biljke lijepo izgledale na hodniku, ali se večina složila da su pravila za sve stvari jednaka pa tako i nažalost za "naša" kolica.
    Nije tvoje da hodaš od vrata do vrata i trošiš vrijeme koje možeš puno bolje iskoristiti sa curkama,
    dužnost je predstavnika da to riješi pa zato i prima naknadu da se bavi pitanjima u zgradi.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anne prvotno napisa
    Meni su osobno biljke lijepo izgledale na hodniku, ali se večina složila da su pravila za sve stvari jednaka pa tako i nažalost za "naša" kolica.
    Pa ne možeš vjerovati da ima i takvih pacijenata. Ono što nas je posebno oduševilo kad smo došli gledati stan kad smo ga kupovali je bilo baš uredno stubište, nezašarano i sa cvijećem po prozorima i uz zidove....
    Ma neki ljudi su stvarno

sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nevjerojatno. Mi živimo na trećem katu i kolica držimo vezana lancem za bicikl dolje u hodniku. Nije bilo nikakvih problema. Ostavljam čak i igračke za park, tipa kantice, lopatice, lopte. Na tvom bih mjestu definitivno krenula u potragu za počiniteljem, nema šanse da bih to ostavila neriješenim. Stvarno svašta! Kome smetaju dječja kolica?

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u zgradi 90% penzića, mlađih od 25 (osim mojih cura) nema....kućepaziteljica i susjeda preko puta mi najviše nekako "smrde" na sve ovo, ali za prerezati onaj lanac im je trebala muška ruka....haustor se zaključava, ali neke bakice ne znaju odvrtiti ključ do kraja pa onako bravu "zaključanu" prislone na vrata ako ste me shvatili,.
    ma uglavnom sad su kolica pred našim vratima, ali uskoro ću u rat jer sam jučer našla kućepaziteljicu kako vadi reklame iz svih kaslića. S reklamama (ništa važno) ali IKEA FAMILY LIVE našim imenom na omotu, uredno žena vadi i baca.....mislim ne volim ni ja reklame u kasliću, ali to je MOJ kaslić i moja pošta!

KAd se većjadam i kukam eto ta ista kućepaziteljica si prisvojila moj dio podruma, promijenila bravu kad je moja baka umrla, a stan je bio u najmu. Šutila tako žena i koristila moj podrum 5 godina dok MM nije pop...i sam promijenio bravu i zamolio ju da se iseli (sva jako fino i uljudno). Žena to nevoljko napravila, a sad opet nešto petlja s ključevima i bravama...da mi je dohvatiti nekako!

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kak može vaditi poštu iz vašeg kaslića?? :shock: :shock: :shock:

Moguće da vam se osvećuje za taj podrum :?

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Anne ne primaju svi upravitelji naknadu! Ja sam jedna od tih!, Nemas uvijek upravitelja koji je usluzan , jer ovdje je upraviteljev posao da izbaci kolica! U zajednickim prostorijama ne smije se nista drzati ukoliko nemas dozvolu stanara! Zato je potrebno da joj stanari potpisu dozvolu za kolica! Odvratno je , ali takva su pravila!

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naša prima nakandu.
    što se tiče pošte- zgrada je iz ´33. a tako i kaslići koji su toliko mali da pošta viri van. spojeni su u jedan niz i sve se bojim što bi bilo kad bi kupila nama novi, posebno ga namontirala na zid.
    poštu ona vadi već dulje vrijeme samo sam je sad vidjela, nije sežena dala smesti nastavila dalje vaditi kad me vidjela, a ja tupsa rekla: dobar dan....

bebelina-nije ničiji posao izbacivati, tvoj posao je lijepo upozoriti a moj je onda tako i napraviti ili naći zajednički dogovor!!!!

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

"Kad starci prolupaju"

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bebelina, pretpostavljam da govoriš o predstavnicima suvlasnika koji mogu i ne moraju za svoj rad (ili nerad u nekim slučajevima) primati naknadu.
    Upravitelji zgrada svi primaju naknadu jer od toga žive, ali isto tako niti su dužni niti su ovlašteni rješavati međuljudske odnose u zgradi.
    Doduše i od predstavnika stanari puno toga očekuju, pogotovo ako ga plaćaju, pa misle da je dužan raditi sve što se njima prohtije. Ipak u marčinom slučaju ova predstavnica je sad stvarno sumnjiva nakon ove priče s podrumom i poštom.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja kakva sam , fino bi sparkala kolica i bicikl i stavila bi još i narolani tepih i najveću teglu cvijeća (za provokaciju) i naravno sve skup stavila pod 24 satnu skrivenu kameru ( :/ mada neznam di se to može nabaviti) ma koliko koštala, pa da vidim ko je taj monstrum.
    I onda bi naravno sve to skup poslala na RTL kao anonimus.
    Ali to sam ja, inaće fina, draga, nebi ni mrava zgazila, ali kako me ovakve stvari "preokrenu" u zločestu i osvetoljubivu, nemogu ni sama shvatiti.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •