Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 66 od 66

Tema: MALI BURECI

  1. #51

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    744

    Početno

    Janoccka, to sam i ja nedavno pitala.

  2. #52

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    1,984

    Početno

    bureci super,al definitvno previše margarina.

  3. #53
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Citiraj dolega prvotno napisa
    bureci super,al definitvno previše margarina.
    :?

    Misliš, puno na tu količinu ili ti se osjeti u burecima kad ih ispečeš?

  4. #54

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    1,984

    Početno

    osjeti se,premasni su.idući put ću staviti samo trečinu.

  5. #55

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    Split
    Postovi
    289

    Početno

    taaaaako su dobri.
    stavila 1/4 margarina. možda i manje.
    najbolje je kad otvorim frizer i nađem koju zaboravljenu štrucu.

  6. #56

    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Postovi
    679

    Početno

    Mene osim poveće količine margarina, ovo zbunilo:
    1 prašak za pecivo
    . Zašto pp u filu? Nemojte krivo shvatiti,nije kritika, samo radoznalost

  7. #57
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    Citiraj tinars prvotno napisa
    A ja sam tek sad gledajući recepte na onom linku shvatila da u zeljanici nema zelja :razrogač
    Al ste komplicirani, zašto ju jednostavno ne zovete špinatuša?
    tina, trebas ti probati moju zeljanicu.
    od zelja!
    s maslinovim uljem.
    i cesnjakom.
    pa nek je one zovu kako hoce

  8. #58

    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Postovi
    679

    Početno

    Joj, Ivarice, spomenula si mi omiljenu kombinaciju- češnjak i maslinovo ulje (i još i povrće) , a recept? Priti pliiiiiz, pliiiiiz, pliiiiiz...

  9. #59
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    naribam zelje, utopim ga u maslinovom ulju, cesnjaku, papru i soli i tu smjesu stavljam u kore

  10. #60
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Citiraj daisy2005 prvotno napisa
    Mene osim poveće količine margarina, ovo zbunilo:
    1 prašak za pecivo
    . Zašto pp u filu? Nemojte krivo shvatiti,nije kritika, samo radoznalost
    Pa ide tako u receptu, nisam ga ja izmislila. Probaj napraviti bez pa nam javi kakvi su ispali.




    taaaaako su dobri.
    stavila 1/4 margarina. možda i manje.
    Super podatak, znači može i s manje margarina. I isto je super.

  11. #61

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    Osijek
    Postovi
    864

    Početno

    Citiraj ivarica prvotno napisa
    naribam zelje, utopim ga u maslinovom ulju, cesnjaku, papru i soli i tu smjesu stavljam u kore
    meni ovo super zvuči.
    ja sam pravila burek s prodinstanim mljevenim mesom i kupusom i to mi je odlična kombinacija. probat ću i ovako.

  12. #62

    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Postovi
    3,026

    Početno

    A ja kupus u bureku ne mogu ni zamisliti - tj. jednom probala zeljanicu i ni malo mi se nije svidjela :/

  13. #63

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    Osijek
    Postovi
    864

    Početno

    Kad probaš moj, predomislit ćeš se

  14. #64

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    evo vam :D

  15. #65
    Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,721

    Početno

    Podižem ovaj topic jer imam pitanje:
    sinoć sam napravila stvar iz recepta (da ne spominjem riječ spoticanja: burek).
    Sad je sve to u zamrzivaču i namjeravam peći negdje drugi tjedan.
    Evo pitanja:
    jel moram nauljiti protvan?
    jel mogu staviti ispod papir za pečenje?
    jer moram s nečim premazati gornji sloj (margarin, ulje) ???
    Hvala na odgovorima!

  16. #66
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Nista od navedenog ne moras raditi.

    Ne vidim zasto ne bi mogao ici papir za pecenje.

    Dobar tek

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •