Janoccka, to sam i ja nedavno pitala.
Janoccka, to sam i ja nedavno pitala.
bureci super,al definitvno previše margarina.
:?dolega prvotno napisa
Misliš, puno na tu količinu ili ti se osjeti u burecima kad ih ispečeš?
osjeti se,premasni su.idući put ću staviti samo trečinu.
taaaaako su dobri.
stavila 1/4 margarina. možda i manje.
najbolje je kad otvorim frizer i nađem koju zaboravljenu štrucu.
Mene osim poveće količine margarina, ovo zbunilo:. Zašto pp u filu? Nemojte krivo shvatiti,nije kritika, samo radoznalost1 prašak za pecivo![]()
tina, trebas ti probati moju zeljanicu.tinars prvotno napisa
od zelja!
s maslinovim uljem.
i cesnjakom.
pa nek je one zovu kako hoce![]()
Joj, Ivarice, spomenula si mi omiljenu kombinaciju- češnjak i maslinovo ulje (i još i povrće), a recept? Priti pliiiiiz, pliiiiiz, pliiiiiz...
naribam zelje, utopim ga u maslinovom ulju, cesnjaku, papru i soli i tu smjesu stavljam u kore
Pa ide tako u receptu, nisam ga ja izmislila. Probaj napraviti bez pa nam javi kakvi su ispali.daisy2005 prvotno napisa
Super podatak, znači može i s manje margarina. I isto je super.taaaaako su dobri.
stavila 1/4 margarina. možda i manje.
meni ovo super zvuči.ivarica prvotno napisa
ja sam pravila burek s prodinstanim mljevenim mesom i kupusom i to mi je odlična kombinacija. probat ću i ovako.
A ja kupus u bureku ne mogu ni zamisliti - tj. jednom probala zeljanicu i ni malo mi se nije svidjela :/
Kad probaš moj, predomislit ćeš se![]()
evo vam :D
Podižem ovaj topic jer imam pitanje:
sinoć sam napravila stvar iz recepta (da ne spominjem riječ spoticanja: burek).
Sad je sve to u zamrzivaču i namjeravam peći negdje drugi tjedan.
Evo pitanja:
jel moram nauljiti protvan?
jel mogu staviti ispod papir za pečenje?
jer moram s nečim premazati gornji sloj (margarin, ulje) ???
Hvala na odgovorima!
Nista od navedenog ne moras raditi.
Ne vidim zasto ne bi mogao ici papir za pecenje.
Dobar tek![]()