Upravo su mi majstori u novom stanu i pitaju kako hoću da mi prelakiraju parket? Da li hoću da bude sjajni,polusjajni ili mat?
A ja nemam pojma :?
Please help!!!
Parket je hrastov.
Upravo su mi majstori u novom stanu i pitaju kako hoću da mi prelakiraju parket? Da li hoću da bude sjajni,polusjajni ili mat?
A ja nemam pojma :?
Please help!!!
Parket je hrastov.
Ja bih polusjajni!
Sjajni uvijek moraš glancat, a i zna se ishabat pa je samo na mjestima sjajni. Mat mi izgleda super na tamnom parketu i to onim velikim letvicama, polusjajni mi je naj...
polusjajni.
i na sjajnom i na mat se jako vidi prašina.
Rekla sam i ja polusjajni, ali opet nisam sigurna....
Thanks anyway![]()
Definitivno polusjajni.
Ja imam mat hrastov parket i doista se vidi gotovo svako zrno prašine ... Vrlo nezahvalno ...
Mat parket je daleko lakši za održavanje, a nije presjajan ...
Ili polusjaj ili mat....... PLEASE nemoj uzet ni pod razno sjaj jer ces biti rob glancanja, ja imam sjaj i najaradije bi ga posmirglala i prelakiralanaty prvotno napisa
![]()
Ili polusjaj ili mat....... PLEASE nemoj uzet ni pod razno sjaj jer ces biti rob glancanja, ja imam sjaj i najaradije bi ga posmirglala i prelakirala[/quote]
Riješeno, uzela sam polusjajni, makar me mat jako privlačio, ali netko je tu rekao da se i na mat vidi prašina.
![]()
Mi imamo jako svijetlu bukvu, mat vodeni lak i pod je super, uopće se ne traba ne znam kak glancati, lijepo se održava.
polumat....zlatna sredina.....ma može i mat, ali samo ne sjajni....ak pretjeraju pa nanesu lak predebelo ostajat će udubine a i prašina se jako vidi