moja kćer je dobila e.colli sa 3.5 mj., pila je zinnat, i na ponovljenoj kontroli je nije imala. nakon 1 mj. opet ista priča... nakon UZV su mi rekli da je sve u redu (dr. Saraga u Splitu) sa bubrezima i mokraćovodom. tada sam čula za cranactin, uzela je 2 bočice i nakon toga u 1 mokraći je imala manju količinu, ali u slijedeće 2 nije imala ( 3 jutra urinok. za redom). imala je i vani po vagini, tako da smo radili svaki put bris vagine ( bezbolno )- ako je ima dijete vani teško ćete se riješiti unutra. :? vani smo mazali garamycin, ali nije išlo. tek nakon kombinacije se betrion masti je prošlo i za 10-ak dana ću vidjeti situaciju na kontroli. cranactin sada dajem preventivno i perem je i mijenjam često- nadam se da sam je uspjela izbaciti. :? sada sam se malo opustila, ali 6 mj. mi je to bila preokupacija ( kćer mi sada ima 11 mj. ). čula sam za čaj od origana, ali se nisam usudila ( preporučam da se raspitate). ako je e.c. tako tvrdokorna onda ponovite UZV jer refluks može biti veći nego prije pa ga možda nisu uočili na 1. UZV. :/