Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: nosiljka (sllična marami)

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno nosiljka (sllična marami)

Zapravo nemam pojma tko proizvodi, vidjela sam jučer u adaxu i zanima me Vaše mišljenje.Dakle to su dva komada platna joja se prebace preko jednog i drugog ramena tako da se dobije križ.U to se stavi beba i izgleda mi kao marama u križnom vezu, samo dosta jednostavnije jer nema vezanja.pa sam sed malo u dilemi, to ili marama????Košta 250 kn.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nitko ništa :? .čini mi se da se zove carry me

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja bi radije maramu ili sling....vise mogucnosti imas

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Amazonas, zar ne?

Ograničene mogućnosti... vrlo. Marama je zakon...nama još uvijek prvi izbor, a imamo sling, pouch, mei tai, i amazonas....

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala svima, a posebno tebi Anita a-z , jer kako vidim imaš cijelu paletu , pa valjda nakon što si sve isprobala znaš šta je naj...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da malo podignem temu i ne otvaram istu novu!

Dakle, i mi vidjeli u ADAX-u u RI tu AMAZONAS nosiljku!
    http://farm1.static.flickr.com/232/5...51e64cdbd3.jpg
    http://www.bergshop24.com/images/amazonas/carry_me.jpg

Prodavacica nam ju je nahvalila i kaze i Rode ju preporucuju .. pa eto ja se malo zagrijala nisam previse jer imamo vec Chicco nosiljku (klokanica): 0+, koja mi je bila super za Elenu, dugoooo.. ma do njenih 14kg sam ju koristila!

I sad, zanima me ako jos netko ovu Amazonas koristi, da cujem malo kakve god komentare ili ako bi netko prodao jer vise ne koristi ( znam ovaj topic nije predvidjeno mjesto za shopping), ali ne mogu si pomoci

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

rode preporučuju? :?

imaš pravo, ovo nije mjesto za kupoprodaju.

nemam iskustva s ovom nosiljkom, ali položaj je svakako pravilniji od klokanice - pitanje je samo koliko se beba može priljubiti uz mamu.

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Koliko vidim, ta nosiljka je od elasticnog materijala - u pravilu elasticni materijali su odlicni za male, lagane bebe, ali cim dijete postane malo teze pocinju se previse rastezati. Takodjer, ne znam da li se to moze podesiti prema velicini nositelja. Jedna zena mi je rekla da je ona to imala ali je bilo krive velicine...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm.. nemam pojma o velicini! Nije nam nista spominjala, ja skuzila da je to neki unisize?!

To o priljubljivanju je spominjala i naglasila!
    A, rekla je definitivno da ju preporucuju Rode!

I sorry zbog shopping komentara

I da.. kaze jako je jednostavna za upotrebu, kao brzo se namjesti

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

za malu bebu ja bih odabrala nosiljku koja se može zategnuti koliko treba, ne bih riskirala da beba u nosiljci sjedi - ali rekoh, ovo nisam vidjela uživo.

i ovo što pino kaže o rastezljivom materijalu je također bitno.

(udruga ne preporučuje nijedan tip nosiljke, nismo za to kompetentne. možda je mislila na pozitivne komentare na forumu.)

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kao sakupljačica nosiljki (sling, pouch, marama, klokanica, baby bag) smatram da je za malenu bebalinu super marama (dupli križni), a kada naraste (i noge smetaju pri hodanju, mene su izluđivale stepenice) i želi gledati je odličan sling - Tiu sam nosila u buda poziciji ili tummy to tummy, sada je još malo veća pa je nosim na boku.
    Pouch je ok za veliko dijete - patenti se vole otvoriti (barem na mojemu) a i ne može se dovoljno stegnuti, treba pomoć nekoga sa strane.
    Al sam se razbacala

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo mene i MOJE marame!postavila sam topic jedinstvena marama i niko ništa,sad sam Vas našla!
    ja sa maramom douševljena i nemam sa kime podjeliti oduševljenje! :D
    ima tri patenta tako da si svako može prilagoditi veličinu!
    mi smo se počeli nosti prema naprijed i mala oduševljena,na smetaju noge jer su raširene! 8)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa
    Pouch je ok za veliko dijete - patenti se vole otvoriti (barem na mojemu) a i ne može se dovoljno stegnuti, treba pomoć nekoga sa strane.
    kakav ti to pouch imaš?????
    pouch je u komadu, već sašiven, ne, kakvi patenti?

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj darsim prvotno napisa
    kakav ti to pouch imaš?????
    pouch je u komadu, već sašiven, ne, kakvi patenti?[/quote]

U komadu, da, ali je za prilagoditi veličina sa patentima pa se materijal preklopi.
    ovaj narančasto rozi

O.T. pa kako se ostali fiksiraju? :?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................... ..........

a ne moj je totalno drugačiji, kupljeno na www.smib.hr ( ja sam tele za napredno korištenje pa ne znam stavit stranicu ovak lijepo kao ti )
    pogledaj si i sve će ti biti jasno
    da sad kupujem kupila bi ovakav ko tvoj, moj mogu nosit samo ja, mm je mali, kupuje se po veličinama i nema mogućnosti reguliranja.
    šmrk, di si bila prije godinu dana...........

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jao gle pa stranica se sama zaplavi i spremna je samo za klik........
    svašta ja ne znam........
    koje tele.....

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma je i ovaj po veličini ali se može malo modificirati. Loše je to što se patenti otkopčavaju pa moram staviti nekakvu zaštitu.
    Ova marama mi izgleda jako lijepo, zadnjih dana razmišljam o nošenju na leđima... fora izgleda.

Nije teško napraviti link, pogledaj ovdje. Ispričavam se radi oftopikarenja.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam kupila ovo u Adaxu.... isto piše da se može od rođenja koristiti, ali za početak u "kolijevka položaju"
    a ja pojma nemam kako to namjestiti...meni se to čini prelabavo i imam osjećaj da će mi mali ispast pa se ne usuđujem staviti ga unutra.

kuži li netko u čemu je stvar? ima li kakva uputa za stavljanje?
    oni su napisali neke upute ali to fkt niš ne valja.

uglavnom . osjećam se glupo.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam imala ovakvu nosiljku sa starijim i bila nam je ok do cetri mjeseca.Poslije se on jako vrtio i ja sam stalno morala tridrzavati rukama.Nije sigurna uopste da bi imala slobodne ruke.Moj savjet bolje ne kupovati.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj cokolada_83 prvotno napisa
    Ja sam imala ovakvu nosiljku sa starijim i bila nam je ok do cetri mjeseca.Poslije se on jako vrtio i ja sam stalno morala tridrzavati rukama.Nije sigurna uopste da bi imala slobodne ruke.Moj savjet bolje ne kupovati.
    ja sam je vratila. ništa ne valja.
    nikako je nisam mogla namjestiti. stalno mi je spadala s ramena. na koju god veličinu da namjestim ona spada.
    i danas mi je muž namješta bla bla bla i idemo probati dijete stavit unutra jadno dijete se prestrašilo čovječe kako ga je skrvčilo ma rekoh aj nosi to fuj niš ne valja.

al ne odustajem od potrage. idem na nešto drugo sad

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •