-
torch-molim pomoć pri interpretaciji nalaza
Uglavnom,CMV IgM negativno
IgG 32.o
Rubella Ig M negativno
Ig G 29.0
Ostali virusi-sve negativno
Jasno mi je da sam znači sa ta dva virusa bila u kontaktu ili barem cijepljena protiv rubeole.
Ono što me zanima po vrijednosti tog titra,da li netko zna da li se može reći da sam bila u kontaktu u zadnje tri godine kako mi se događaju pobačaji ili je titar prenizak da bi se radilo o novijoj infekciji(od zadnjih nekoliko godina)
Hvala.
-
Meni negdje zvoni u glavi da se IgM antitijela " očiste " nakon 3-6 mjeseci nakon infekcije, odnosno infekcija je bila sigurno prije više od toliko vremena. Mislim da je tako... nisam sigurna da li ti netko može odgovoriti vezano za zadnje 3 godine... Možda sam u zabludi :? I na toksoplazmozu imaš sve negativno?
-
Da i na toksoplazmozu i na hsv je sve negativno.
I ja bih voljela da je Ig G pozitivan,ali što je tu je.Morat ću posebno paziti.
A znače li šta te vrijednosti Ig G-a u smislu da se može sigurno reći da je infekcija bila puno prije pobačaja,jer vrijednosti Ig G su dosta niske.
:? :?
-
Bojim se mačaka i pasa,bježim kad ih vidim..Meso ne jedem skoro nikad,osim eventualno piletine,pa možda i zato je sve negativno što se tiče te T.gondii.
-
Ne znam baš, ja sam u vezi interpretacije svog nalaza nazvala Virogenu, dr.Dorić, ako želiš nazvati žena ti je super, ja se nekako nisam bavila visinom titra i pitanjem kada je bila infekcija, bila sam nekako samo sretna što nemam IgM antitijela, radila sam nalaz u kratkom vremenu nakon 3 pobačaja, evo ti link
http://www.virogena.hr/
kaj nikad nisi imala mace, ja sam udomljavala sve mace s ceste koje sam našla, odatle valjda i IgG antitijela, sad mi je stvarno drago zbog toga
i još nekaj - nikad nisi imala herpes - niti na usnici ili... stvarno si bila malo " izložena " svemu
-
Sad sam vidjela objašnjenje za mace...
-
Nikad nisam imala herpes na usnici. 8)
Svi oko menu su imali,i muž je imao,čak u svatovima i ljubakali se i....ništa.
:?
Hvala na savjetu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma