Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: kada se pocinju smanjivati?

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno kada se pocinju smanjivati?

naravno rijec je o cicama
    imam bebu od skoro 4 mjeseca, dojim, a cice ogromne kao i prvog dana, a meni je toga dosta. uvijek su bile za moj ukus prevelike ali ovo od trudnoce je fakat previse, ne mogu ni u jednu svoju staru majicu, jakne bi trebala prosirivati, sve mi ruzno stoji, a cvrsci grudnjak ne smijem nositi.
    kakva su vasa iskustva, kada i da li se cice pocinju smanjivati uz dojenje ili cu se morati strpiti do prestanka dojenja? :/

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Meni nisu ni narasle :/ . Ali nimalo, ni u trudnoći ni nakon poroda.

(mislim, nije da mi trebaju, imam solidnu četvorku, ali MM bi bio sretan da su bar privremeno došle do petice, recimo )

Tako da mislim da nema pravila.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je oba puta trebalo nekih tri mjeseca da se vratim u normalu, i sto se tice prsa, a i svega ostaloga

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni se smanjile za broj , a tako sam bila sretna šta napokon imam cice

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Re: kada se pocinju smanjivati?

Citiraj Hello_Kitty prvotno napisa
    naravno rijec je o cicama
    imam bebu od skoro 4 mjeseca, dojim, a cice ogromne kao i prvog dana, a meni je toga dosta. uvijek su bile za moj ukus prevelike ali ovo od trudnoce je fakat previse, ne mogu ni u jednu svoju staru majicu, jakne bi trebala prosirivati, sve mi ruzno stoji, a cvrsci grudnjak ne smijem nositi.
    kakva su vasa iskustva, kada i da li se cice pocinju smanjivati uz dojenje ili cu se morati strpiti do prestanka dojenja? :/
    Ha, potpisujem sve po redu, i moje su bile prevelike i prije, a sad su ogromne. Nosim široke majice i za po doma košulje koje imam još iz srednje škole, kad se nosilo vrećasto. Ovih dana baš razmišljam kakav će mi kupaći trebati.
    Ana i martinaP bit će da se cice povećaju samo onima koje to ne žele

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni je najmanji grudnjak za dojilje prevelik..

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I moje su pregoleme. I trbuh, i bokovi, i podbradak... zaista sam očekivala da će se to smanjivati nakon poroda, a ne povečavati. Jedne trudničke hlače ne mogu obući.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jao, a ja sam prije furala ni manje ni više nego dvojku, sad - sram me reći - peticu na šesticu (!!)

u trudnoći od prvog mjeseca BOOM! ...a tek kad sam rodila, kad je krenulo mlijeko... - povećale se ziher za broj! (tu su nažalost, i strije)

prije sam maštala o većim grudima (razmišljala i o silikonima kao opciji), sad maštam o onim starim, malim, oblim, pravilnim ... nekako ne vjerujem da će mi se vratiti...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

K2007 si se mazala u bolnici sa bademovim uljem po cicama, ja sam se tako spasila od strija. Winnie mi je rekla da se obavezno mažem i da je nisam poslušala očito bi ih i ja dobila...ali dobro tu je i genetika u igri.

Meni su isto bile ogromne,ali iz dana u dan su sve manje

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj k2007 prvotno napisa
    jao, a ja sam prije furala ni manje ni više nego dvojku, sad - sram me reći - peticu na šesticu (!!)

u trudnoći od prvog mjeseca BOOM! ...a tek kad sam rodila, kad je krenulo mlijeko... - povećale se ziher za broj! (tu su nažalost, i strije)

prije sam maštala o većim grudima (razmišljala i o silikonima kao opciji), sad maštam o onim starim, malim, oblim, pravilnim ... nekako ne vjerujem da će mi se vratiti...
    Prepisujem sve osim što nisam nikad maštala o silikonim (MM eventualno u nekim trenutcima sanjario tome ).
    Kod mene je do smanjivanja(cica konkretno) došlo negdje kad je Tin napunio 9, a sad sam skoro poprimila svoj cjelokupni oblik prije trudnoće :D (iako imam još 2 kg viška).

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

a joj..jel ima neka prica kako su se smanjile nekome to je to zelio
    mislim..pomirila sam se s time da su mi rasle u trudnoci, pomirila sam se s time da ce biti kao ispuhani balon (jednom poslije), ali ne mogu se pomiriti s time da ove lubenice furam jos mjesecima ..ja sam cula da se pocinju smanjivati nakon 3 mjeseca..mit ili :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Čuj David nema ni tri mjeseca a meni su se već počele smanjivati...biti će da je mit

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo i mene zanima. Mali ima 13 mjeseci, a ja monstruozno velike cice. :shock:

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

k, ja sam dobila strije u pocetku dojenja s mislavom, ali su se - povukle, ne znam ni sama kako, mozda s godinama dojenja tako da znas da se i to moze dogoditi

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i ja sam jos jedna s veeelikim
    smanjile bi se one
    kad bih ja smanjila hranu.
    jos uvek sam na +15 od pre trudnoce
    ima toga puno i u cicama,
    nije sve u guzici.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mazala sam se ja, i bademovim i ostalim (čitaj:svim mogućim) sredstvima i kremicama protiv strija... trbuh ništa (kuc kuc u drvo), ni sise ništa! ...u bolnici se nisam mazala jer sam mislila - a valjda je to to, neće više rasti, tj. ak nisam dobila do tad...

aha, moš' mislit'

(zanimljivo je kako mi je desna full ispucana, lijeva ništa!)

...mackam ih sad i dalje, u nadi da će zrinka možda imati pravo što se dojenja tiče

...a osim veličine i strija, najviše me smetaju žile, koje se sada totalno vide. to mi je oduvijek bilo odurno, a sad ih i ja imam. jeee

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Što se tiče strija, u trudnoći nisam dobila ni jednu na trbuhu, ali su mi cice stvarno pune strija, bilo ih je i prije trudnoće ali ne ovoliko. Znači, ništa od toplesa .

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni su isto žile izražene....izgledam kao neki bilder

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Meni su isto žile izražene....izgledam kao neki bilder
    točno to

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam otprilike uvijek bila na 2 do -3 broju.... da se netko ne uvrijedi, al nikad si ne bi poželila veće.... u rodilištu sam se nagledala sisetina za ne povjerovat... nije mi namjerna nikog vrijeđat il vrijeđat nečiji izgled, al meni je bilo strašno za vidjeti sise dužine ko moja podlaktica....naravno onda su i deblje.... u pubertetu priznajem i jesam tila bar broj veće.... sad se ne bi mijenjala....iako slutim da kad jednom prestanem dojit da će bit skroz ispuhane ... ah, nema veze... glavno da funkcioniraju!!! inače, moje sise "redovno" mijenjaju veličinu...malo su full male, pa bombe, pa neš između....a evo dojimo 5mj....

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

eh da...strije na njima nisam dobila, al zato jesam na trbuhu i to valjda par dana prije carskog...to tumačim jer je mali tih dana ono baš tulumario u trbuhu!!! dobila sam nekih 14kg....par dana nakon carskog sam otišla na vagu: kila manje neg što sam počela s trudnoćom.... sad jedno još 2-4kg manje... kontam: dojenje, manje vremena za jest (a i nekvalitetna prehrana ), puno posvete oko bebonjice

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zmaj - ee bas si me nasla po zulju gaziti ..upravo o tome pricam - ja bih htjela manje! oduvijek! a sada imam za dobar broj (ili 2 vece) , dobila sam 10cm u cicama i ne smanjuju se.. vide mi se zile ali nije strasno, strije nisam dobila nigdje ali sve mi je to slaba utjeha kada ne mogu u svoju staru garderobu i necu moci jos mjesecima..
    imam jos jedno pitanje, nakon koliko vremena se vrate u staro stanje nakon prestanka dojenja?

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kitty.... to što si čula oko 3miseca je pretpostavljam neka krajnja točka za uspostavu ponude i potražnje mlijeka!! tim više što bebači znaju imat skok u razvoju u 3misecu...nagađam....meni nisu uvik konstantno iste....znaju nekad stvarno bit "mizerija" , a onda bombe ....ko će ga znat.... pretpostavljam da su tebi konstantno veeeelike!!?? a znaš onu "sve je individualno"..... očito su tako na tebe djelovali hormoni.....i meni bi bilo teško....al, ma glavno da vi dojite!!! ostalo će doć na svoje...Bogu hvala pa nije neka bolest....a TM ti se veseli il!!!!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

žile?! imam i ja vidljive...ne dira me to....

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

muz se veseli, ali cice tu i tako nisu zbog njega

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ha ha ha....ja MM govorim da su od dečka i da on tu nema što tražit!!!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

moje četvorke kao da su postale dvoznamenkasti broj, prošarane žilama, bljak. slike male i mene kako dojimo - mala čupava glava i "nešto", sisurdetina nekoliko puta veća od bebe :shock: . a netko mi je predložio da odem na trčanje za skidanje kila . i šta, da ih lupam koljenima i krepam od bola?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

meni su se smanjile...cak bi i grudnjak mogla novi. juce sam zatezala bretele, a sa zadnje kopce sam presla na prvu.
    desna mi izgleda ko da je manja neg sto je bila prije trudnoce.

kad su bile rukometne lopte tada su mi smetali jastucici. nisam ni jednu usku majicu ni jedan dekolte isfurala. smrc.

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

leonisa - smanjile su ti se sada..nakon vise od godine dana :shock:? ..a joj...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a postepeno su se smanjivale, ali sad su vidno manje.

a moja L. je veliki sisavac, dosta doji. i tek sam sada na skoro -10kg od poroda.

sa cca 6mj. su prestale biti silikonske (znam da sam se zezala dok sam plutala na moru da ti ne trebaju silikoni da ti stoje dok lezis, da je dovoljno mlijeko )

svaki organizam je razlicit. ko zna kakav je tvoj i kad ce se tebi smanjiti. mozda za mj. dana a mozda se javis na ovaj topik za 3 godine i postas "i...kad ono?"

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

3 godine!!? is.is.is...nedobog

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

moje cice inače spakirane u vel. 3 u trudnoći narasle su na 4.
    smanjile su se na originalnu, nešto ispuhanu veličinu oko 9og mjeseca dojenja čini mi se preko noći - odjednom sam uletila u stari grudnjak.
    tjedan dana ranije kupila sam kupaći kostim koji je naravno postao prevelik zato se tako dobro i sjećam tog iznenadnog smanjenja

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Sad sam i ja očajna,volim što dojim al me stvarno ubija kad se pogledam,moj će skoro 8 mjeseci a ništa nisu manje,već se bojim da će tako i ostat.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I ja ću očajavat sa vama i nadat se da će netko možda otkriti kako se smanjuju bez operacije...

I prije mi ih je bilo mrvičicu previše, ali podnošljivo, a sad si ne mogu kupit ni dovoljno velik grudnjak- jednostavno košarica veća od F ne postoji

I uvijek me u dućanu gledaju :shock: i vele da nemaju veće košarice i tješe da će se smanjiti kad prestanem dojiti i tako već 3 godine ja čekam taj dan kad će biti manje i da tražim C košaricu.
    Nude mi u dućanu grudnjak kojemu je veći opseg, a to mi ne treba. Je da je tamo veća košarica ali što mi znači uzeti npr 105, kad mi treba 75, čak i 80 mi nekako pleše preveliko

Nadam se kad skinem još koju kilu- dosad sam 10ak da će možda i one bit manje, ali eto već tri godine su tako oggggromne i zbog njih sva izgledam puno, puno deblja i to mi isto užasno smeta. Kad vidim cure koje imaju puno više na bokovima i trbuhu al nemaju cice i izgledaju mršavije od mene. Smeta mi i što od njih ne mogu spavati na trbuhu, što su tako teške da mi se i kičma pogrbila (dobro to je dijelom i od položaja za dojenje i nosanje bebe i nevježbanja )...

Imam osjećaj da mi je 10 kila viška u njima

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    meni su se smanjile...cak bi i grudnjak mogla novi. juce sam zatezala bretele, a sa zadnje kopce sam presla na prvu.
    desna mi izgleda ko da je manja neg sto je bila prije trudnoce.

kad su bile rukometne lopte tada su mi smetali jastucici. nisam ni jednu usku majicu ni jedan dekolte isfurala. smrc.
    ili - ne znam što bih prije. Ista stvar. Ne mogu prežaliti što nisam pokazivala svoj tadašnji dekolte. Dojila sam 13 mjeseci, ali zadnja 2-3 mjeseca su se već počele vidno smanjivati, a sad sam šaka jada. MM im nije imao pristup dok sam dojila, smetalo mi je to, a sad se već prijeti da se drugi put neće dati odbiti jer je vidio što mu je ostalo!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A vi cure s velikim (blago vama) cicama - jeste li probali naručiti grudnjake od neke npr. američke tvrtke? Znam da Victoria's Secret ima predivne grudnjake do jako jako velikih brojeva.

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mina - ja te razumijem!! savrseno! naime meni su bile prevelike i kada su tek pocele rasti (feler u glavi ).a onda kada su dosegle 75Cili cak D bilo mi je pre..pre vise..no s godinama sam se pomirila, ali ovo sada od trudnoce..jeza..dosegla sam 80E i imam isti problem ko ti, nisam si mogla naci grudnjak za dojenje s dovoljno dubokim kosaricama(a da ne kosta 400kn, kao u aniti..dobro, malo sam pretjerala, ali fakat su preskupi)..meni isto nude te 85, 90 ali D kosarica..pa kaj ce mi to!?
    polako me isto peru strahovi da se to uopce nece smanjiti...no jos cu se strpiti tih par mjeseci, jer nemam namjeru dojiti duze od godinu dana..i onda s veseljem ocekivati dan kada cu stati u stare grudnjake

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Za sve one koje bi C, a ne mogu u njeg odavno stati (kakva sam i sama), a još pri tom nisu široke i ne treba im veći opseg, obavezno posjetite www.bravissimo.com. Tamo sam naručila najbolji grudnjak za dojenje na svijetu. Sad su malo izmjenili sistem naručivanja i nisam sigurna imali Croatia na listi, ali su mi rekli nek ih kontaktiram na mail ako želim nešto kupiti.
    Za one koje očajavaju nek se ne sekiraju, smanjit će se, nekad, ja bih voljela da su moje malo više ispuhale, ali su u glavnom iste kao prije trudnoće.

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Prijavljujem da mi se lijeva cika smanjila za cca dva broja. :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a kad će desna? :shock:

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

moji luftmadraci su pogubni za podrigivanje, obično ispadne bljuckanje kad joj pritisnem trbuščić sa "cicicom"

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Djenka prvotno napisa
    Prijavljujem da mi se lijeva cika smanjila za cca dva broja.
    i meni!!! a desna - ostala ista, hahaha!

off topic... primijetila sam i otkad se to dogodilo, da iz desne izlazi gušće mlijeko, iz lijeve skroz prozirno!! (i to ne samo na početku podoje već i po završetku) ..zna li itko o čem je riječ?! :?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

dobro, evo podizem topic, da se izjadam. prije trudnoce sam nosila 75B, a sada 80E. ne mogu potrcati, borim se s gravitacijom.
    Citiraj Inka prvotno napisa
    ..mala čupava glava i "nešto", sisurdetina nekoliko puta veća od bebe . a netko mi je predložio da odem na trčanje za skidanje kila . i šta, da ih lupam koljenima i krepam od bola?
    riknula sam kad sam ovo procitala
    proslo je skoro 10 mjeseci od poroda i gubim nadu da ce se vise ikada bar malo smanjiti . ima li nade za nas, zna li neka iskusnija?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

prijavljujem da su se meni (nažalost) smanjile odjedanput, prije tjedan -dva (bebač ima 8 mjeseci). To smanjenje je popraćeno i jednim drugim fenomenom, a to je da mi više, nakon 8 mjeseci, ne trebaju jastučići za dojenje...eto tek tako odjedanput, bez nekog vidljivog povoda.... normalno cicamo kao i prije......

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

prestala sam trebati jastucice s njegovih 3-4 mjeseca, ali velicina se drzi. dokle, pobogu? mislim da u cicama imam bar trecinu od (sadasnjih) +12 kg (od post-porodajnih +20)(ne hvalim se )(nemam cim )

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam prije trudnoće i dojenja imala nekakvu četvorku. Dogurala sam do šestice u uzlaznoj fazi dojenja, a kada sam prestala dojiti nakon 22 mjeseca cice su mi bile trojka! Sada su u trudnoći opet lijepe velike, neka recimo petica. Doći će one i do 6-ice, ali će se i opet smnajiti nakon dojenja. E sada, s obzirom da ne razmišljam u trećoj trudnoći, baš me zanima koliko će im trebati da se oporave nakon drugog dojenja, koje će isto nadam se potrajati duže vrijeme.
    Kile sam skinula sve, 20, 9 mjeseci od poroda, 10 u rodilištu, a 10 u roku cca 9 mjeseci.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo meni su se generalno smanjile... ponekad čak uđem u grudnjak prije trudnoće :shock: ...ali na knap.
    naravno, ima dana kad se razbujaju, ali mi se čini da se stanje popravlja... zar već nakon mjesec dana?jel moguće???? :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

k, da ti kazem blago tebi, ili da se suzdrzim?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni trojka velika

Ali zato kada stavim "obični" grudnjak izgledam 8)

Dao Bog da se više ne smanjuju

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    k, da ti kazem blago tebi, ili da se suzdrzim?
    bolje se suzdrži...naime, neki dan ponosno stavim na sebe grudnjak od prije trudnoće (u odnosu na moje sisurde kad sam rodila, to je grudnjačić)...i super, odem van, a kad ono - kroz par sati desna se 'nafilala' mlijekom očito, i viri van na sve strane, a lijeva slatka mala stoji unutra mirno kakva je i bila MM je umro od smijeha. razlika u valjda 3 broja.
    (sad su opet ok. ...može savjet - da stavljam malog više na desnu pošto je sklonija biti veća, ili superotno da to ne potakne proizvodnju mlijeka??)

Ana , nas dvije stalno po istim temama, kako vidim

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •