Termin je bio 08.04.2007......
06.04. cijeli dan smo proveli u pripremama za Uskrs. Oko ponoći me probudila neka lagana bol...kao da crijeva rade...ja mislila da su crijeva i nastavila spavat. Oko pola 2 počelo me češće budit pa se premjestila u boravak i pratila razmak.....kad ono stvarno trudovi...razmak 15 minuta.
Nisu uopće bili jaki, stezanje u donjem dijelu trbuha koje sam duboko prodisala i nastavila spavat između.
Oko 8 ujutro došao MM u boravak....trudovi na 8 minuta......u 10 su počeli svake 4-5 minuta i oko pola 11 krenuli u Vinogradsku.
Dalje je sve tako brzo išlo da se nismo ni snašli a Mihael je već bio vani.
Primili me na pregled i kaže dok otvoren 7 prstiju u trudu 8 :shock: :shock: ...ja mislila bit ću sretna ako budem 3-4....bol i dalje skroz slaba.....
Kaže dok odma u box :shock: ...moja torba već u ormaru, nisam stigla ni mob uzet. Uspjela samo pitat jel ože MM samnom, kaže dok može.
Sjestili me u box, dobila nešto za opuštanje mišića i nekih sat vremena ležala kad su mi dali malo dripa.
Tad su počeli jači trudovi ali i nagon za tiskanjem....
Došao dok i kaže prodišite još 3 truda i idemo :shock: :shock: ...ma kam idemo......(mislila sam da me tješi)
I stvarno došao on nakon 10-ak minuta i spušta stol, babica oblači svoje odjelo......koje olakšanje kad sam počela tiskat...ništa više nije boljelo....
U 4 truda u 13.44 Mihael je bio vani.....sav prekrasan, topao, smežuran i tako mekan...54 dug i 3650 težak (dok na UZV-u nije mogao nać dobar položaj bebe da ga procjeni i rekao oko 3500......a ja rekla 3650
![]()
Nisu me rezali, malo sam pukla iznutra jer je malac držao ruku na glavi pa je zapeo.
Sve pohvale doktoru Bolanči i babici Ines....
MM-a poslali van, mene sredili i stavili u hodnik....babica mi donjela mobitel, pokrila me.......nisam mogla vjerovat da je sve već gotovo...
Jedina zamjerka što mi je poslje poroda temp. bila 38 i nisu mi dali dojit 24 sata dok ne vide jel samo reakcija orgainizma ili je u pitanju nešto drugo.....srećom već sljedeće mjerenje je pala....i mali anđelak je počeo cicat![]()

)
...54 dug i 3650 težak (dok na UZV-u nije mogao nać dobar položaj bebe da ga procjeni i rekao oko 3500......a ja rekla 3650
Odgovori s citatom
.