Svinja jedna dlakava,zaneredila mi je moj omiljeni kofer na kotače...
Pomagajte drugovi
ms ivy ovo je ozbiljan vapaj u pomoć ,ne ključaj![]()
Svinja jedna dlakava,zaneredila mi je moj omiljeni kofer na kotače...
Pomagajte drugovi
ms ivy ovo je ozbiljan vapaj u pomoć ,ne ključaj![]()
ništa. smrdit će stoljećima![]()
ustvari postoji neki prašak koji se stavlja u pijesak za mačke. nešto španjolsko, neutralizira miris. možda pomogne :/
Haribo-ti si mene nasmijala.sorry maria71 znam da ti uopće nije smiješno , a da probaš ribati nekim sredstvom do besvijesti???
Nemam takvih iskustava jer su naše mačke fine neke pa ne piške po torbama, ali rekla bih da ti je jedino rješenje baciti kofer i kupiti drugi te ga držati ne nadohvat maci![]()
pa operi ga. Stavi u kadu i tuširaj vodom, spužvica, sapun pa opet tuš. I onda van na balkon, nna ovom suncu će se brzo osušiti
oprao ga je Miro
meni se gadi,ja sam mislila jel ima još što .....?
vama koji se smijete poslat ću jedanpogled
![]()
mislim da ti je mica-maca htjela reći da si ju predugo ostavila bez svog prisustva...![]()
bilo je nekih sredstava za odstranjivanje loših mirisa u spreju. ja imam nekakav denk mit (dm-ov) - ali ne znam da li bi to pomoglo (nakon pranja i ribanja, naravno.
I naša je bila fina dok se nije upišala na sred braćnog kreveta od staraca.
Nikad neću zaboraviti taj ljetni dan i otvoreni prozor kroz kojeg smo vidjeli mamu da dolazi s posla, a buraz i ja u bideu ribamo njen poplun s kreveta.
Hebate koji je to smrad :shock: !!!
Maca je dobila krila i vritanjek i od kućne mace postala dvorišna.
kako misliš još što? tipa dezinfekcija?
Ma mislim da nije potrebno, ipak je to samo pišaka, opere se s vodom i deterđentom.
Ili kupi neko sredstvo za dezinfekciju pa špricaj ak ti je baš takav bed..
![]()
rinama![]()
Ovaj topic mi je razveselio današni odvratni i teški dan.
Ja bi ga nakon pranja pokušala dezinficirati alkoholom, ako ne ide onda bacila, jedino ako je samsnonite možda probat u neku kemijsku.
Maria ako je kofer kožni bojim se da ništa neće izvući taj miris. Znam to jer je moj pokojni mačak imao naviku pomokriti se u nove kožne cipele ili na novu kožnu torbu. Nažalost smrdilo je do neba i zauvijek.![]()
Ako je kofer od plastike možda bi se i dalo spasiti. Ako je pak neki jeftiniji od tekstila, hiti ga , kupit ćeš drugi još bolji.![]()
moja mačka je piškila okolo samo kad je bila bolesna... niš se na njoj nije vidjelo - ali je tako davala "signale" :?
Ako i dalje smrdi možda da probaš nasuti sode bikarbone unutra i zatvoriti - ja sam ljetos tako izvjetrila neizrecivo i neoperivo smrdljiv (na pokvarenu ribu) frizer u apartmanu na moru.
Moja mačka je kakala ispod ormara kad smo joj se nešto zamjerili... srećom, obično je imala pravu mesoždersku tvrdu stolicu.
A jel vam brišu guze po tepihu?
koliko si dugo držala sodu bikarbonu ?
briše tur po parketu jer nemam tepiha
samsonite,kako da ne.....
pa ja radim u školi
Još bi joj samo to faliloA jel vam brišu guze po tepihu?![]()
to je i mm-ovoj bivsoj zeni mcka redovito radila kad bi morala na put a putovala je cesto zbog prirode posla.sorciere prvotno napisa
Mojoj frendici mačka se popišala u prekrasnu kožnu čizmu.
Još smrdi.
i da, sigurno joj je htjela poručiti da je nema dovoljno doma, ali to joj baš i nije neka utjeha...
nevjerujem da cesh se tog rijeshiti meni se macka u auto popiskila prije 3 god. vozili smo na kemijsko i đabe cim jako sunce upekne počme se osjetiti![]()
baci kofer,nećeš valjda svoje stvari nositi u popišanom koferu![]()
kinder ja se vozim u popisanom autu 3 god. pa mi nije nistamozda smrdim da ni ne osjetim
![]()
Tako ja čistim mirise iz frižidera sa pecilnim praškom.mamazika prvotno napisa
I mi smo imali jednog mačka koji je volio piškiti po jastučićima na kuhinjskim stolcima. Mi smo mislili da je poremećen, a pažnje mu definitivno nije nedostajalo.
Možda je rješenje da se nabavi još jedna maca, da ovoj ne bude dosadno (moji starci imaju 2 dlakavice, mamu i kćer i nema problema s ostajanjem doma i stvarno se nikad nisu nigdje popišale, čak ni kad je mlađa imala urinarnu infekciju pa je svakih par minuta išla piškiti).Lu prvotno napisa
Možda je rješenje da se nabavi još jedna maca, da ovoj ne bude dosadno (moji starci imaju 2 dlakavice, mamu i kćer i nema problema s ostajanjem doma i stvarno se nikad nisu nigdje popišale, čak ni kad je mlađa imala urinarnu infekciju pa je svakih par minuta išla piškiti).Lu prvotno napisa
sad joj vrati milo za drago i zaleti se do njezine košare![]()
možda da kontaktiraš neku čistionu?
Domestos?
To je tako jako i kemija i kancerogeno i oksidirajuće da uklanja čak i smrad od stonoga (ekipa s Krka zna o čemu pišem). Kad te nešto takvo strefi, instinktivno tražiš nešto najkancerogenije.
Uzgred, rinama je u pravu. Ako maca "promaši" pijesak, neće promašiti dvorište.
mm je našpricao domestosom i sodom bikarbonom
ako bude idalje smrdilo
nek to bude njegov kofer
a ja ću si kupiti novi
eto
maria71 prvotno napisa
![]()
Imam poveće iskustvo s mačkama i mačcima svih veličina, boja i karaktera.
Pomokren (ili "označen"): kofer, naslon od trosjeda i dio naslona u autu ja sam obilno pošpricala parfeomom kojeg imam a ne volim na sebi, pa tako par dana zaredom.
Parfem skoro sasvim izvjetrio, ali kad skroz približim nosu, osjetim samo parfem.
Mačak bio, onjušio, izignorirao i ostavio dotični predmet na miru.![]()
lijepo ste me nasmijale,
i moj se mačor jedno vrijeme iz čista mira znao popiškiti u putnu torbu (čak dvije) smrdile su kao sam vrag i završile u smeću. Jednom mi se popišao na jastuk i ja sam na to legla spavati, iako mi je bio miris čudan, po noći sam mislila da je možda mokar od moje sline i samo ga okrenula na drugu stranu. 8)
Tek sam sutra skužila da sam spavala sa glavom u mačjoj pišalini!!!
jastuk je tri put opran i tek sad ne smrdi, a Jura je sam od sebe izu nepoznatog razloga prestao pišati po stvarima!![]()
Baci kufer! Meni se 'lopta dlaka' pomokrila na klizaljke i plesne cipeleSto god sam pokusala smrad nije izasao, na kraju sam ih bacila u smece ...
eno ga na balkonu........
paca se u domestosu i sodi bikarboni