-
alkemicar ja krvarenja nikako nisam imala ni poslije operacije, sve do prve M., tako da ne znam, ali nadam se da nije nista strašno i da je dosad sve kako treba kod tebe.
ja sam tek negdje pred ciklus imala iscjedak i poslije toga sam imala iscjedak. prije tri dana sam bila na kontroli i doktorica kaže da ga ima puno, pa mi je propisala neku terapiju. sad čekam nalaze prvog papa testa, poslije operacije i nadam se da će sve biti kako treba, što od srca i tebi želim.
-
pozdrav curke....
evo ležim nakon konizacije koja je bila u petak i iščitavam vaša iskustva.....
ukratko prije 5 god. mi je bila prva papa koja nije bila u redu, i poslije te koja je pokazala upalu svaka iduća je bila sve gora.... jedina stagnacija je bila za vrijeme trudnoće 2008/2009 g. i zatim je sa cin II preletila u cis.... biopsiju sam imala početkom prošle godine i tada su slijedile 2 pape od kojih je jedna bila da ne mogu odrediti šta je, a druga cinII i sil visokog stupnja.... preporuka je bila još jedna biopsija no čitajući po netu sam zaključila da više ne vjerujem liječnicima u brodu da se to več previše razvuklo neadekvatnim liječenjima (tj. skoro nikakvim liječenjima) i otišla sam po treće mišljenje u Zg privatno gdje je preporuka bila konizacija.... to sam također obavila privatno u Zg i to sam se odlučila na letz konizaciju zbog kračeg oporavka (s obzirom na 2 djece i muža na terenu).... sada čekam nalaz sa patologije i nadam se da će biti dobar i čeka me za 6 tj. na kontroli spaljivanje tih nekih fleka koje imam na rodnici.... volila bih da se jave cure koje su bile na letzu kao i ja sa svojim iskustvima o oporavku, jer mi je muž uspio dobiti godišnji samo za ovaj tjedan, znači idući pon. sam sama s klincima, tako da ću morati skratiti ležanje....
-
Pozdrav! evo da i ja nešto kazem o svom iskustvu nakon klasične konizacije.. Dakle, radila sam konizaciju i nakon par dana u bolnici (rekli su da je pravilo 5 dana biti u bolnici nakon konizacije, radi se o zadarskoj bolnici) sam počela imati smeđi iscjedak, a nakon toga mi je lagano počela ići krv, radilo se o par kapljica samo. Međutim, 2. dan nakon što sam došla kući sam JAKO počela krvariti i prepunila cili ulozak te sam hitno odjurila nazad u bolnicu (doktor mi je rekao da ako počnem jako krvariti da hitno dođem nazad). Tamo su me pregledali i zaključili su da se radi o mengi iako mi je trebala doći tek za 10ak dana i iako to meni uopće nije ličilo na mengu jer mi je išla puno rjeđa krv nego kod menzisa. Zadrzali su me ipak preko noći u bolnici. Međutim, meni je ta krv čudna i dalje tekla iako se bila smanjila i bilo mi ju je već pun kufer nakon 8 punih dana. Nakon toga sam još imala 2 dana smeđi iscjedak i tad je sve napokon prestalo. Tijekom cijelog ovog procesa ništa me nije bolilo.
Eto. Hvala vam puno svima što dijelite svoja iskustva, puno ste mi pomogle!!! Nadam se da ću i ja nekome. Pozz
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma