Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Iskustva nakon konizacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

alkemicar ja krvarenja nikako nisam imala ni poslije operacije, sve do prve M., tako da ne znam, ali nadam se da nije nista strašno i da je dosad sve kako treba kod tebe.
    ja sam tek negdje pred ciklus imala iscjedak i poslije toga sam imala iscjedak. prije tri dana sam bila na kontroli i doktorica kaže da ga ima puno, pa mi je propisala neku terapiju. sad čekam nalaze prvog papa testa, poslije operacije i nadam se da će sve biti kako treba, što od srca i tebi želim.

rosehip avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

pozdrav curke....
    evo ležim nakon konizacije koja je bila u petak i iščitavam vaša iskustva.....
    ukratko prije 5 god. mi je bila prva papa koja nije bila u redu, i poslije te koja je pokazala upalu svaka iduća je bila sve gora.... jedina stagnacija je bila za vrijeme trudnoće 2008/2009 g. i zatim je sa cin II preletila u cis.... biopsiju sam imala početkom prošle godine i tada su slijedile 2 pape od kojih je jedna bila da ne mogu odrediti šta je, a druga cinII i sil visokog stupnja.... preporuka je bila još jedna biopsija no čitajući po netu sam zaključila da više ne vjerujem liječnicima u brodu da se to več previše razvuklo neadekvatnim liječenjima (tj. skoro nikakvim liječenjima) i otišla sam po treće mišljenje u Zg privatno gdje je preporuka bila konizacija.... to sam također obavila privatno u Zg i to sam se odlučila na letz konizaciju zbog kračeg oporavka (s obzirom na 2 djece i muža na terenu).... sada čekam nalaz sa patologije i nadam se da će biti dobar i čeka me za 6 tj. na kontroli spaljivanje tih nekih fleka koje imam na rodnici.... volila bih da se jave cure koje su bile na letzu kao i ja sa svojim iskustvima o oporavku, jer mi je muž uspio dobiti godišnji samo za ovaj tjedan, znači idući pon. sam sama s klincima, tako da ću morati skratiti ležanje....

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Pozdrav! evo da i ja nešto kazem o svom iskustvu nakon klasične konizacije.. Dakle, radila sam konizaciju i nakon par dana u bolnici (rekli su da je pravilo 5 dana biti u bolnici nakon konizacije, radi se o zadarskoj bolnici) sam počela imati smeđi iscjedak, a nakon toga mi je lagano počela ići krv, radilo se o par kapljica samo. Međutim, 2. dan nakon što sam došla kući sam JAKO počela krvariti i prepunila cili ulozak te sam hitno odjurila nazad u bolnicu (doktor mi je rekao da ako počnem jako krvariti da hitno dođem nazad). Tamo su me pregledali i zaključili su da se radi o mengi iako mi je trebala doći tek za 10ak dana i iako to meni uopće nije ličilo na mengu jer mi je išla puno rjeđa krv nego kod menzisa. Zadrzali su me ipak preko noći u bolnici. Međutim, meni je ta krv čudna i dalje tekla iako se bila smanjila i bilo mi ju je već pun kufer nakon 8 punih dana. Nakon toga sam još imala 2 dana smeđi iscjedak i tad je sve napokon prestalo. Tijekom cijelog ovog procesa ništa me nije bolilo.
    Eto. Hvala vam puno svima što dijelite svoja iskustva, puno ste mi pomogle!!! Nadam se da ću i ja nekome. Pozz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •