Pozdrav! evo da i ja nešto kazem o svom iskustvu nakon klasične konizacije.. Dakle, radila sam konizaciju i nakon par dana u bolnici (rekli su da je pravilo 5 dana biti u bolnici nakon konizacije, radi se o zadarskoj bolnici) sam počela imati smeđi iscjedak, a nakon toga mi je lagano počela ići krv, radilo se o par kapljica samo. Međutim, 2. dan nakon što sam došla kući sam JAKO počela krvariti i prepunila cili ulozak te sam hitno odjurila nazad u bolnicu (doktor mi je rekao da ako počnem jako krvariti da hitno dođem nazad). Tamo su me pregledali i zaključili su da se radi o mengi iako mi je trebala doći tek za 10ak dana i iako to meni uopće nije ličilo na mengu jer mi je išla puno rjeđa krv nego kod menzisa. Zadrzali su me ipak preko noći u bolnici. Međutim, meni je ta krv čudna i dalje tekla iako se bila smanjila i bilo mi ju je već pun kufer nakon 8 punih dana. Nakon toga sam još imala 2 dana smeđi iscjedak i tad je sve napokon prestalo. Tijekom cijelog ovog procesa ništa me nije bolilo.
Eto. Hvala vam puno svima što dijelite svoja iskustva, puno ste mi pomogle!!! Nadam se da ću i ja nekome. Pozz