-
Sve sam procitala i nije mi svejedno ! Svjesna sam da nije nikako dobro i epiduralna i edukacija al kako se oduprijeti.
Ipak ima dosta rizika.
Sto kaze mama Juanita : IZGLEDA DA JE INUKACIJA TAMO NORMALNA, e pa i ja mislim jer kad mi je doktor to danas rekao imala sam osjecaj kao da je to sasvim normalno.
Kad sam izrogacila oci i zamalo pocela plakati on mi je poceo objasnjavati da je to sasvim normalno i necu imati nikakvu posljedicu (HEH, pa sta bi mi drugo i rekao kad mi je vidio izraz lica).
Dugo je jos do Subote, ja se iskreno nadam da ce trudovi poceti prije i da mi nece trebati te kemikalije.
Hoce li mm moci biti od pocetka samnom ?????
To sam zaboravila pitati :/ jer sam se zaista bila zbunila.
-
-
-
Hvala vam od srca curke moje drage, vi mi dosta dajete snage za sve sto me ceka i puno sam zahvalna na tome.
-
-
a ja se nadala da ću naći post da si već rodila.... kad ono ti već tu na forumu i pišeš... :/
-
Evo maloda te zabavljamo... da ti danas ne bude dosadno!!
Koliko se u Francuskoj ostaje u bolnici, ako se radi o normalnom porodu???
-
Osoblje foruma
-
-
Preko vikenda necu biti online; MM se jos nije nakanio da promijeni pogresno postavljeni kabl u stanu...
Ali mislicu na tebe draga Mostarko i vec ti zavidim - jer i sama jedva cekam da ugledam to cudo iz stomaka.
i sretno!
-
-
Mostarko, moj savjet ti je da ne razmisljas o dripu ili epi.... Stvarno nema potrebe, jer to svako dozivljava na svoj nacin. Misljenja, sam da te nece prikopcati na drip, ako nema razloga za to. ja sam bila prikopcana na drip, radili su mi epi., i nista od to dvoje nisam ni osjetila. Bolovi su bili, jacine menstrualnih...
Sretno :D
-
Osoblje foruma
-
dobra fora mamma san
ili mozda jos bolje: (lupam)
3700,
52,
M,
OK!!
-
Mostarko,to što si otvorena 4 prsta je super.Nema veze što su ti stali trudovi,pa imaš ih već danim a konstantno,i doveli su do ovih 4 cm.Iz mog iskustva, mislila sam i ja da će na kraju sve završiti indukcijom ali nije.Došla sam u bolnicu isto 4 prsta otvorena,a trudove baš i nisam imala.Kao ni tebi,vodenjak mi nije bio sam puknuo,ali kad su mi ga prokinuli,počeli su jači trudovi pa sam se od njih za nekih 3 sata otvorila na 9 prstiju i to bez dripa ili bilo čega drugoga.Vjerujem da će i kod tebe sve proći prirodno.I da ćemo sutra u ovo vrijeme čitati vijest o rođenju tvoje bebice.Pusa i želim ti da nezaboravno i prekrasno iskustvo kad uzmeš svoje dijete u naručje bude vrlo skori trenutak.
-
Mostarka, vjezbaj opustanje. Sto si ti opustenija, to stvari idu brze i lakse. Mozda da ti i TM odete na neko (za tebe) sentimentalno mjesto danas, ili na veceru zajedno. Bilo sta sto ce te opustiti. Tolika napetost ti samo povecava sansu na drip!!! Ali ima jos vremena do sutra?? U koliko kreces od kuce????
-
-
Izgleda da je mali Luka krenuo u napad. :D
Mostarka nam se ne javlja od rano jutros.
-
Drage moje tu sam vec mi je kompijuter bio zatrokirao i pravo me nazivcirao tako da je tek sada proradio.
Sutra ujutro moram biti u 8h15 u bolnici i eto.
Pravo sam citav dan nervozna i cak sam i izlazila al setnja je bila bez uspjesna jer sam imala osjecaj da ce mi se tijelo svaki cas prepoliti po pola i dosta mi se mantalo.
Neznam sta da vam kazem osim da mi nije svejedno. Ma reakcije sa bolovima su mi potpuno iste kao kod mamme san. Inace ja vise dignem frku nego sto me u stvati boli.
MM ce jviti sve. Prica on nas jezik
, on je pola nas.
Zaista ste mi velika podrska i puno sam vam zahvalna na tome jer mi to sada naj vise treba.
-
-
sretno
-
-
Curke ! jel mogu ja normalno jesti ujutro ??
-
-
-
-
-
sretno mostarko, želim ti da što prije zagrliš lukicu! najedi se i naročito napij, probaj se i odmoriti. čekamo izvještaj!
-
-
-
Draga Mostarko,
samo sam te htjela podrzati ako se neckas oko indukcije.
Ako je beba u redu, nema potrebe za indukcijom. Zene u svijetu radjaju djecu koja su "donesena" od 37 pa do 42 tjedna trudnoce, ovisno o rasi, podneblju, genetici i svakoj pojedinacnoj bebi tako da nema potrebe u tom razdoblju inducirati porod prema nekom datumu ako je beba u redu.
Predvidjeni datum poroda je samo jedan okviran datum i strucnjaci koji podrzavaju prirodan pristup radanju se slazu da je sve unutar tog razdoblja "na vrijeme", dakle nista nije ranije ili preneseno. Jer ljudi uglavnom nisu strojevi koji se mogu programirati.
Sto god odlucila, zelim ti jos jednom lijep porod i lijepe trenutke sa svojom bebom.
-
Drage moje curke !
Evo dodje i moj dan D. Nisam bas naj bolje spavala al to je sasvim normalno, cak mi se i Luka malo umirio (mrda on) al ne skace kao cesto, ma sunce moje takodjer osjeca nesto.
Ja se ne bojim puno, spremna sam (mislim) i eto.
Neznam kako cu bez vas nekoliko dana al to ce brzo proci.
Joooj majko draga .......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Evo i mene nakon nekog vremena.
Dakle, Luna je zasjala u našim životima 12.11.2004. u 00,30 sati.
Tako sam sretna i tako me pucaju osjećaji da to nije normalno.
Nadam se da Mostarka sada već drži svog anđelčića u rukama isto kao i ja!!!
-
-
-
dobrodošla luna!
ho-će-mo lu-ku! ho-će-mo lu-ku!
-
-
Nitko ništa nije javio :?
Šta je bilo, gdje su vijesti o Mostarko i Luki???
Mi nestrpljivo čekamo! :/
-
Javim da se rodio Luka sa 4670g i 56cm. mami je bilo porod vrlo lako i samo je bolio na kraju kad jeLuka izlazio. Luka od jucer izgubio 20 g i vec je dobro naucio jesti sisaticu. ona izlazi u cetvrtak iz bolnice i onda ce vam javiti sve u detalje. Tata je sretan
Filip.
-
-
Jupiiii!
Konačno smo ga dočekali :D
Čestitke sretnoj obitelji!
Ti bokca, kolika beba :D
Super da je sve išlo lako i bez problema.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma