Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 139

Tema: dražesni pupoljci proljetni 2006. (2. dio)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iki, Leica je preslaaaaaaatka!
    Na tvom avataru mi malo liči na Sandru Bullock.

Ja Kalebu ne dajem junk (smokiće i slično) jer ne vidim svrhu - u tome nema ništa korisno, a on ni ne zna za to jer nije probao. Probat će kad-tad, svjesna sam toga, zato neka to bude što kasnije. Zasad istinski uživa u voću, povrću...Zašto kvariti idilu.
    Hranu mu više uopće ne miksam (samo kad mu radim voćne jogurte, naravno), jako lijepo papa. Voli natrpati puna usta, ali zna se "izboriti" s tom hranom. Jabuku je također počeo jesti cijelu sam, malo me strah, ali imam povjerenja u njega.

Ako vam se, pogledajte kako i susjedov mačak obožava Kaleba - skoči mu u kolica i mazi se. Ima nekoliko slikica, idite na Next.

ljubav

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

predivni andjeli! kako su samo veliki i divni

copy/paste sa "bejbi topika"

kratki izvjestaj od nas:

mi smo sami, tata je u dalmaciji, mama je sa steznikom oko struka.

juce je Lea uzela moj prst i gurnula ga u usta da mi pokaze donju cetvorku. tako da sada brojimo 9 bisera! ostale cetvorke su u niskom startu!

Lea ko da je imala skok u razvoju ovaj dugi vikend- prvo je ocarala sve kada je sama jela sa zlicom. onda neko jutro nije dala da ju se hrani vec je htjela iskljucivo sama jesti. a bas je jela sljive. ima fleka.....
    onda je poludila za mladim lukom, pa ga je probala. nije joj se bas svidio, ali je zato bila najmladja osoba sa zadahom smrdila je po luku...sam su joj cevapi jos falili!
    pa smo bili na cjelodnevnom izletu na jarunu, provela je 6 sati i uzivala medju tratincicama. obozava ih. luda je za njima. tamo je cak i malo puzala :D :D ali cim je skuzila sta radi, krenula je na svoj stari Lea nacin.
    pa smo bili u tuheljskim. dijete je poludilo. ona je pucala od srece. nije htjela 2h van. kad bi izacli skoro bi mi iskocila iz narucja i krenula prema bazenu. kad bi se okrenuli i krenuli prema rucnicima, vristala bi, tako da smo morali nazad u vodu. ljudi su dolazili i govorili kako je genijalna i fenomenalna. ona je plivala. drzala sam je jednim prstom. uzivala je ko nikad do sada. puzala i SAMA SE DIGLA NA NOGE I STAJALA!!! moram nekako smanjiti filmic da ga aplodam da ju vidite! nesto nevjerojatno!!
    ne prestaje pricati, samo vergla, oponasa me. u petak je nisam ni jednom digla (da me ne bi ulovio bruh za blagdane) vec je s nama bila moja seka i Lea je poludila. navecer nije htjela ni kod tate, trzala se, plakala i gledala u mene. i tek kad sam je ja primila se smirila.
    na guzici je sve brza i brza, sad ne stignem ni zavrsiti nuzdu ona je vec u wc-u.
    obozava smijeh, mazenje, pjevanje, prirodu....predivna je!!! i jos uvijek smrkava.

svim bolesnima puno pusa i vibrica, svim veselim bebama i mamama da budu i dalje takvi!

evo je sa jednog drugog topika, cvjetna beba od livade
    proljetna vila
    proljetna vila 2
    u carstvu tratibncica
    Lea i vjencic
    Lea i vjencic 2
    tu je sve po mom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme, Leica!
    Kalebu će herc otkazati kad vidi svoju princezu!

Ja se više ne sjećam kako se rade vjenčići.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    iki, Leica je preslaaaaaaatka!
    Na tvom avataru mi malo liči na Sandru Bullock.
    Luna .
    Meni su, kad sam imala 20kg manje govorili da ličim na Sandru Bullock!
    Valjda je to kompliment, meni je ona zgodnička.
    Kaleb je stvarno prepre sa macom u kolicima! I kak se ni malo ne boji?!
    Lea voli mace, peseke, golubove i sl. al kad su na pristojnoj udaljenosti od nje .

Leonisa, imenjakinja princeza je predivna!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

da!!!!!!!!!!! sad mi je jasno. a ja cijelo vrijeme kontam na koga mi Lea lici! na Sandru!!!

ja se bojim Leu pribliziti nepoznatim zivotinjama zato jos uvijek ne vjerujem kak se macor uguzio Kalebu u kolica.

inace, kako nisam dugo vidjela Leu i na slici jos stoji, ne mogu vjerovati kako je to ona. predivna je

i da, ono Lei (mojoj) nije izasla cetvorka vec kutnjak, petica...nesto ogromno!! :shock:

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I da velikima pošaljemo veliku .
    Neću vam kopirati svoj post jer bi se forum srušio od tolikog pisanja pa škicnite na naš mali topicic.
    Meni obje Lee liče na Sandru i tako su predivne .

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Slažem se da su obe Lee predivne!!

Morala sam samo napisati da je Liam luuuuud za životinjama, onako glasno uzdiše i pokazuje s prstom i nešto priča! Oduševljen je golubovima i psima, a i sa drvećem! Diže glavu dok ga cijelog ne odmjeri.
    A voli životinje i u knjigama i isto tak uzdiše. Sad, kad je malo bolestan, mirno sjedi i pročitamo po par slikovnica, listamo zajedno, čak uspijem i text pročitati da mu ne bude dosadno... divan je.

Sad je definitivno vrijeme za zooloski! Poludit će od sreće tamo!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bok veliki

prvo sam pisala na malom topiku pa sad i tu, prsti ce mi otpast

Moj deckic je sav vizljast, jurca, ja se navikavam na trcanje za njim, iako sam razmisljala o ponovnom odlasku na step aer. ne znam sad da li uopce trebam, jer on je neumoran. Jos uvijek srecom spava 2 put na dan, dize se u pol 7 nekad i u 7 ili ako je mamica doma maaalo kasnije dakle do 8. A onda igranje do 10 ili 11 i onda spavanje od sat vremena, pa juriiiis van, a sljedeci spavanac je negdje oko 15.

Idemo navecer u krpice oko 8 ili pol devet i to tako da on uzme dekicu i ode u stilu snoopy-ja do sobe, nasloni glavicu na krevet, tapse rukicom po njemu i drugom drzi kraj dekice, mazi se po licu i smijesi mi se nemrem fulat kaj hoce.. i tak. Cica po noci nekih 3 puta ali zato pojede obje cice :shock: odjednom. Ne znam kak se jadne stignu tolko punit .

Zubi - imamo 6 - stizu nova garazna vrata, kladim se u 100 ojra - slini u slapu, ljut je i zvace si ruku.. cc cc

Jede meso, bananu, kruh, voce, kasice, povrce po novom iz cuspajza (i to se trese ko (imaginarni) deda kad si trgne rekijice, ali trazi jos )

Nisam za junk food, ali sok sam mu neki dan kupila. Dop...lo mi je kaj stalno trazi, a meni se neda vjecno pit voda, pijem cedevitu, pago isl sokove i bolje onda da mu kupim djecji sok, razrijedim s vodom i dam na kljunic i mir. Malac je presretan!!
    Smoki mu nebum dala, ni cips isl, to mi je sve preodvratno i ja to nikad ne jedem. Nemojte me sad zvrjedjat, meni vam to fakat ne valja, ja cu mu radije dat cokolade ili suho voce pa i ono sa secerom mi se cini finije i manje junk.

Joooj, negdje sam procitala - Lea, mladi luk, beba sa zadahom strgala sam se od smijeha!!

Kaj jos...a da - tratincice, i nase omiljene, mama ce mu danas napraviti jednostavni vjencic za na sesiric (pa ce opet svi mislit da je cura).

Curice su predivne, a Kaleb s macom.... Ma klinci su nam bonkasi!

Liamu zelim da brzo brzo ozdravi!

E da, Iki, ne znam jel Sandra B. ili ne, ali ti si meni jako lijepa!

Idem dalje raditi..
    kisez

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Moje prekrasno dijete kaze Daaa gaaaaa i draga me po cicama

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Patrik

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo nas s vama

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tiwi ne moraš imati grižnju savjest što si dala Patriku sok. Sve je to za ljude! Vjerovali ili ne, znam da mi neke neće vjerovati, moje dijete NE VOLI VODU, pokušavali smo na sve načine ali ne. Ona je u stanju ništa ne piti ali vodu nema šanse. Probali smo sve kombinacije, na bočicu, u čaši, na kljun ali ona neće pa neće. Kako je često imala temperaturice pedica mi je savjetovala da joj dajem piti ono što voli, jer je bolje spriječiti dehidraciju i rad bubrega na suho. Tako da ja njoj dajem u prosjeku pola bočice soka dnevno, razblaženog s vodom i pije blage čajeve. Ponekad kapnem par kapi limuna. Cijdeim joj i naranču i to razblažim s vodom. A čista voda nam služi samo za zalijevanje.

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

bok veliki! niš me nema, stalno smo vani kad nisam na poslu pa ne znam kad bi surfala...

uglavnejšn, napisah to i na proljetnom 0-1 pa ću i tu; buby i ja planiramo se naći najvjerojatnije u utorak u 17 na bundeku pa ako je netko za, pridružite se (tiwi ako ćeš slučajno doći uzmi mi fotić pliiiiiiiz)

glede hrane, ni mi nikakav junk još nismo niti nećemo dati heleni. jede neslano, zasebno kuhano i pije puuuuuno vode (popije dnevno cijelu onu malu janu) + mm joj cijedi svježi sok od naranče. gricka grožđice/brusnice/sir u pauzi. i tak...

kad smo već kod hrane, glaaadnaaaa. ajd bok

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Posipam se pepelom, ma do grla sam u pepelu... jer sam previdjela rodjendan nase Lee. X10000000000000 S velikim zakasnjenjem saljemo cestitke.

PK je bolje, ali ja se osjecam lose. Nema vise temperaturu, ali je prvi puta dobio proljev. Mislim da je uzrok antibiotik. Dobro se osjeca, veseo je i uziva u duuuugiiiim setnjama gradom. Navecer kad udjemo u stan on se poput naljepnice zalijepi za ulazna vrata i place jer hoce van. Veceras sam ga nosila van i objasnjavala mu da je mrak i da djeca trebaju na spavanje, a on je vrtio glavom pokazujuci ne i pokusavao pobjeci od mene.
    Inace, danas sam mu objasnjavala da bakin TV ne moze unistiti (nas je u doslovnom smislu rasturio), a on je umjesto da majku saslusa stavio prstice u usi i odmahivao glavom pokazujuci NE. Moja mama i ja smo ostale bez rijeci. To ga nitko nije naucio i pitam se odakle mu to???
    Cupanje za kosu je na vrhuncu. Jedno vrijeme se bio malo smirio, no sad opet samo grabi za kosu. Rekose mi da je to faza i da ce proci i ja znam da hoce, ali....KAAAADAAAAAAAAAA????

leonisa, odlijepila sam na slike i ono "cura sa zadahom..."
    Tiwi, zeljno iscekujem kad ce PK cupanje zamijeniti draganjem... pomalo ti zavidim.
    Anita, i PK je lud za golubovima. No, psi su mu ipak no.1.
    Irchi, citam post gdje pises da ti obje Lee lice na Sandru, ali umjesto Sandra procitam Sanader i pitam se zbunjeno kakve on veze ima s nama :smajlisemlotekomlupapoglavi
    Luna, od rijeci do rijeci mogu potpisati ono sto si napisala za junk food. Kod nas je isto tako. S tim sto PK pije samo vodu, ni sokove ne pije. A maca u kolicima s Kalebom je fotka godine...de-fi-ni-ti-vno!!!! (Barem meni)
    zrinka, dobrodosle na proljetne pupoljke

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Emilija hoda! :D

Prohodala je malo u subotu, ali jučer, eeeee, samo sam hodala za njom. Tak mi je slatka, drži onak malo rukice u visini ramena i hoda. Kad dođe do neke prepreke (prag, npr.) uspori, prekorači i ide dalje.
    Inače se svaki dan vozimo na biciklu. Emilija to obožava, a odlično je za moja bedra.
    Samo me ne pitajte kako spavamo, danas sam budna od 5, koma.

Tiwi da bar meni nisu dobri smokići i čips...

Puse ozdravilice bubanima.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ako vam se, pogledajte kako i susjedov mačak obožava Kaleba - skoči mu u kolica i mazi se. Ima nekoliko slikica, idite na Next.

aj škicni malo ovu [urlhttp://public.fotki.com/magriz/imam-godinu-i-vie-dana/img1886.html]slikicu[/url], i usporedi s ovom tvojom - samo da je promijeniti robicu...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

aj škicni malo ovu slikicu, i usporedi s ovom tvojom - samo da je promijeniti robicu...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Znači još uvijek su dopplegengeri!!!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

magriz :shock: :shock:

pusam sve velike!!

skuzila sam zabavu - pa sad Patrikinjo pije uglavnom vodu - ali zato imam: malu janu, bocu s kljunom, casu s tvrdim kljunom i novoooo onu cuturicu s ugradjenom slamkom a u svemu vodice vulgaris, mali pije samo tako hehe.

E da, nova rijec nam je Kaka

India, napisala sam na malom topiku - nosim fotich sa sobom!!

Idem raditi..

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa

aj škicni malo ovu slikicu, i usporedi s ovom tvojom - samo da je promijeniti robicu...
    isuseboze!!!!
    pa cak je i macka ista! ovo nije normalno. ovo je previse. ovo je zona sumraka!!!!

zrinka dobrodosle!!!

Patrik pricalica, tako je divan!!! mogu misliti kako te uveseljava svojim novim rijecima!!!

Emilija bravo!!! :D

Petre velika pusa! neka ti prodje i proljev. vec je sad poceo, a ja sam mislila da ce nocne izlaske traziti tek sa 16

bundekijada? ja bi dosla ali u 7 imam ginica...probat cu na kratko, bas bi vas htjela vidjeti!

ja sam food gestapo. junk food? kruh je vrhunac.

Lea je skoro skocila u more! skuzila je "vezu" izmedju bazena i mora i opet poludila! obozava galebove, ponekad me fascinira kako skuzi pticu u zraku. obozava ptice. samo im se ceri.

i skuzila je slicnosti. jos je davno skuzila nacrtane oci na igrackama i zivotinjama u slikovnici pa bi samo pokazivala i usporedjivala i govorila kako je to isto, naravno bebi jezikom, intonaciojom i pokretima.
    onda je pocela kuziti gumenog psa i nacrtanog i vrhunac je juce bio kada je pokazala plave pruge na jastucnici i na tatinoj kosulji i tako 10 puta prst na jastucnicu, na prugu i na kosulju na prugu.

tako je mazna, kad spavamo samo se grli, ljubi nas, jos malo pa je to pusa po skolski. u sjedalici uziva u pogledu i mislim da ce joj herc stati kad joj kupimo onu koja ide u suprotnom smijeru.

radi razliku kad oce jesti i sisati- klopa je njam njam a sisa ili palac ili tsssss.

ima toliko rijeci koje ja nemajka ne kuzim. a vidim da ima sprancu i slaze cijele recenice, ali prica kineski....

juce je na slikovnici pokazala na macku i rekla maca.

jel vasi klinci pokusavaju namigivati? Lea je tako slatka! do sada je s oba oka, a sad je skuzila foru- jedno pokrije rukom a drugim trepce

i ono najvaznije- juce nam je skoro pala s kreveta- zaboravili smo da dijete puze. iako na podu nikako da zaboravi na Leu, bivsu clanicu kineskog cirkusa tako da po podu u dn. sobi kad krene krece na guzi, pa ju moram ispravljati....prvo krene kao drug tito na brijunima- vuce desnu nogu, ali onda se zalaufa i krene ko lavica

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A gdje je anjica? :?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo je, postrojila se :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    Citiraj magriz prvotno napisa

isuseboze!!!!
    pa cak je i macka ista! ovo nije normalno. ovo je previse. ovo je zona sumraka!!!!
    Ne kužim, koja mačka? :? Meni otvara slikicu na kojoj Fran gleda u kanticu.
    magriz, divan je
    Vidi ovo:http://public.fotki.com/Tristana/kal...ca/203005.html i klikni na sljedeću...
    A onda http://public.fotki.com/magriz/imam-...a/img1917.html

Osim što vi imate ljepšu kuhinju, opet iste slike.

Proljetnice, sve vas ljubim, javim se opširnije navečer...Imali smo pakleni vikend.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

samo brzinski službeni pozdrav

a detaljnije se javim navečer

Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ok...ok.....ono je bilo prije kave.....sad mi je lakse...ono JE bio Kaleb. klik na krivi link.
    vec sam se pocela pitati kako si Luna tako smirena i nis se "ne pitas"

(gledala sam Kalebovu sliku prosli tjedan i sad (opet istu) sam otvorila u drugom kontekstu i zaprepastila se koliko su slicni. tj. isti. blesava ja.i jos se pitala kako imaju slicna kolica i kako su ulovljeni u istoj pozi....svasta....)

ali na ove dvije http://public.fotki.com/Tristana/kal...ca/203005.html i http://public.fotki.com/magriz/imam-...a/img1886.html stvarno slice i predivni su.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure evo i nas napokon da se malo javimo.
    ne mogu vjerovati kako su djecica narasla, a kako su tek slaaatka

zeko uskoro ima godinu dana... gledam ga kako suvereno puze po stanu, hoda uz sve sto je imalo stabilno, stoji minutama bez oslonca (samo sto nije prohodao), otvara ladice, kredenc, ormare, ubacuje stvari u vesmasinu, zavlaci se u svaki kutak, odaziva se na ime, krekece, smije se i radi brm, brm... ma pravi mali covjek. u nedjelju ujutro smo se svi zajedno u krevetu igrali stavljanja plasticne ratkape od kamioncica na tatin, pa na mamin nos, a svako malo je i kiki dobrodosao (tj. cica). sad smo vec usli u fazu akrobatskog dojenja, nema te poze u kojoj on ne moze dojiti

vidim da vasa djeca jedu, hmmm... zeko je i dalje 95% iskljucivo dojen i jede cak manje nego prije. jedva ga nagovorim da pojede par zlicica dohrane dnevno. hrana ga uopce ne zanima, zanima ga samo ambalaza, tj case, tanjuri, lonci... vodu obozava.

ima 5 zubova i sesti ce za koji dan. nakon sto je dobio homeopatiju za zubove, sve pet! zubi nicu u paru, a mi uopce ne skuzimo da su izbili! nevjerojatno koja promjena, mozda se sjecate kako su prvi zubi izbijali po mjesec dana, uz neutjesno plakanje po noci.

spavanje isto ide na bolje, nakon drugog pokusaja homeopatija je i tu uspjela. obicno se budi svakih sat-dva do 3 ujutro, a onda odvali u komadu do 8. neki dan (i to upravo noc kad je zubic izbio!) je spavao od 23:15 do 6:50 U KOMADU :shock: i to cak nije bio priljubljen uz mene nego sam spavala ko covjek na trbuhu, nisam mogla vjerovati kad sam se probudila... ma podici cu spomenik homeopatiji, nema sto nije rijesila :D

sto se tice bezpelenastva, upali smo u krizu i vratila sam ga u pelene. sad je s pisanjem ok, rjedje pisa pa vecina ode u tutu, ali kakati je poceo iskljucivo stojecki, u pelenu, dok je doma. kad odemo u goste na nekoliko dana, kaka u tutu. ali doma opet stojecki u pelenu. :? proci ce. danas sam se opet osmjelila i vratila ga u gace, pa sto bude... po noci, kako se rjedje budi, ako mi se da znam da ga mogu potaknuti da piski u casu ili tetra pelenu. ali obicno mi se spava... moram nadoknaditi.

evo ja izreferirala svoje. zao mi je sto nisam bila na rockasu prije par tjedana, sigurno je bilo super a i rado bih vas vidjela. ima li kakvih planova za neko druzenje, evo ne mora biti bundek?

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zaboravih reci... moji su mi se popeli na nos s dohranom. te on se MORA nauciti na 5 obroka dnevno, moram ga izgladniti da pocne
    jesti
    ali najbolje mi je bilo kad mi je mama rekla da mu dam pekmeza i (kršitelj koda)a, jer to djeca vole. samo neka jede, sto god to bilo, jer ja nemam dovoljno mlijeka za njega, mrsav je, sitan...
    iduci put cu im reci da sam stvarno zla maceha, dijete je toliko izgladnilo da nema snage ni plakati ni jesti, ostalo mu samo jos toliko snage za malo dojenja

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Vecer

Felix i Jagor bok! Fakat vas dugo nije bilo!! SUper za dostignuca malog velikog covjeka :D a mami svaka cast na bespelenastvu!! Kako got islo, ja vam se divim, jer jos nismo uspjeli ni s tutom nista napraviti a kamoli ovako nesto!! Ja se nekako nadam na moru, kad cemo opet Patrik i ja biti 24 sata zajedno, nadam se da cemo uspjeti.

Sutra se India i Buby nalaze na Bundeku u 17. Ja radim do 18 i sad sam sva jadna, ali mislim da cu jednostavno rec muskima da se utrpaju u auto i idemo na Bundek. Valjda cete jos biti tamo (negdje oko 18,30) ???

Da prijavim par Patrikovih anegdota: za vrijeme prematanja mu obicno uvalim neku glupost da se zabavlja, pa sam mu tako pokazala kako da malu, minijaturnu kanticu (repliku prave hihi) natakne na nozni palac i to mu je ful smijesno i stalno poksava. Jos je smjesnije bilo jucer navecer, vozim seku doma, pa smo mu u autu skinule tenisice, a on odmah nogice u zrak (jos je imao neke bubimir carapice ) i pocne stavljat plasticnu casu na nogu! I kad uspije, rikava od smijeha a i mi skupa s njim!

Danas je pokusavao obuci carape. Sam. Bio je prilicno ljut sto mu ne uspjeva. Osim toga, bili smo u mercatoru, igrali se u igraonici dok je tata nekaj obavio, pa se otisli setati - naletjeli na mamu s dvije djevojcice - jedna u kolicima, cca ko Patrik a druga cca 3 godine. I kaj, moj sin sav sreta i nasmijesen s rukicama u zraku dojuri do starije curice i pocne ju dragati i veli Daaa gaaaa daaaa gaaaaaaa i smije se!! I svako malo ju lagano dodirne, smjeska se i mrdulji guzom (zapravo plese, kad got je sretan-plese). Eto, obozava curice. Veli MM da su jutros bili u parku, pa se igrao s nekom djevojcicom, dodavali su se s loptom :shock: . Ugl, kuzi klince pa ponavlja za njima neke radnje za koje ocito misli da su bitne. Bas mi je drago da voli djecu!

Ja sam se opako prehladila. Mislim, nije mi nist (niiiikad mi nije nist ) nego mi nos curi ko blesav i kihala sam. Ali kajkad hodam u kratkim rukavima, a bas je danas puhalo hladnjikavo.

Gledam anatomiju dok pisem, i ridaaaam, strasno

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kako se samo Felix preselila na ovaj topic puni mjesec ranije .
    Baš uživam čitati što vaš velika dječica rade i tako je čudno da ćemo i mi uskoro biti s vama tu(mislim i sad smo, ali bit ćemo baš ono TU,veliki).
    Patrik je genijalc, umrla sam od smjeha pri zamišljanju njega s mini-kanticom na nožnom prstu . A što taj tvoj mali čovjek svašat zna Tiwi :D .
    Jagor :D :D :D , a ti Felix ne brini, mi isto ne jedemo puno "prave" hrane.
    Leonisa za mačku i Kaleba klona. Lea :D
    Magriz i Luna :shock: , ovo je i više od Zone.
    Emilija :D !
    Vanchy - Sanader

Luna, ja mislim da je s Kalebom sve super i da ne trebaš toliko brinuti. No svakako se slažem s curama koje su predložile da odete Sobolu. Sigurno ćeš mirnije spavati nakon toga. I ja stalno tražim neke znakove samo što se suzdržavam od kopanja po netu i knjigama. Šaljem ti i Klebu .

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

sad kopam i trazim zasto bi Luna isla Sabolu...valjda je na onom drugom topiku.....

Lea nekad sizi i ne dopusta da ju se hrani vec oce sama.
    od kada ju je Ene navukla na kruh ne zeli jesti miksano, tako da vec dugo nis ne mihsam.
    jedemo samo voce, povrce i zitarice, pijemo vodu (ah...ak se to zove pijenje....) i sisamo. imamo oko 5 prava velika podoja plus nocni i dnevni kad zatrazi.

nadam se da cu uspjeti doci do bundeka, uletile su mi neke obaveze

pusamo vas!!

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super za bundek, doci cu na malo igraliste u 17h! :D bas mi je drago da cemo se vidjeti.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tiwi bolesna pa vam je topic malo zamro .
    Vibram da brzo ozdravi
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Florice, sretan ročkas i dobrodošla na vejiki topic!

Ljudi, ja moram izraziti svoje spontano divljenje svom djetetu & pozitivan šok. Naime, sad me zvao da mu dam cicu, dala sam mu cicu, pocicao si je malo, pustio je, vratila sam ga u kinderbet (počeli smo eksperimentirati s kinderbetom zadnjih par dana, bolje spava), on se namjestio - i SAM ZASPAO!!!!!!!!!!

Dočekala sam to, trebalo je samo 13 mjeseci.

Inače, Kalebu je nova fora dizati se iz čučnja (bez držanja) i onda sam sebi plješće Zna prelaziti i prag, čak i lagano trčati, ali ne pušta prst... Više mu ga uopće ja ne dajem, sam si ga uzme.

Tiwi, Patrik mi je genijalan, obožavam čitati njegove zgode.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kaleb :D ! Nadam se da će brzo obrisati "onaj" mamin topic .

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

brzinska pusa
    naše mjere: 10,5kg i 81cm, pametna glava 48, junačka prsa 50
    tiwi, ozdravi
    irchi, ne kuri, vodi evidenciju kod malih
    meni domi zna pljeskati kada ja nešto napravim (kako je divno kada te netko pohvali )
    spavanje ; ova noć je bila paklena, suuuze, možda zubić, ne znam, koma
    druženje super, hoćemo još
    bolje se naći u parkiću nego tu kliketati
    koliko smajlića!?
    bip-bip
    e da, summer, ona čvrga mi je i dalje na čelu - neka cista, veli dok da ju je bolje ne dirati, da mogu imati ožiljak, da neka pitam plastičare (još i usta neka si napumpam, cerek)

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dan, evo i nas! :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme, Kaleb je prešišao čak i Anjicu - 12 400 g ( :shock: vagala sam ga 4 puta, izgleda da sam za rođendan krivo stala s njim na vagu jer je tad razlika bila 11 600) i 78 cm.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ideš! koji bumbar
    bebelina, velkam :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, da, bebelina, dobro nam došla!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bok svima!

Pojelo mi postove jucer predvecer i tu i tamo

Stvarno, ovaj t-mobile internet je za k.. Bolje bi bilo da saljem dimne signale, prije bi ih vidjeli.

Inace, ja sam bolje, a malac se razbolio. Viroza. Ali kratkotrajna, pa se ne brinem. Jako.

Inace, jucer je rekao Baa voo a najjaci je kad sam sebi pljesce ( ja sam fascinirana jer je to kod nas novitet, nije mu bilo zanimljivo pljeskati do prije cca mjesec dana - eto kako su djeca razlicita).

Jucer napisah ali moram ponovo, naucio je odgurivati se u rikverc na guralici i sam s nje silazi. Zna i kako se popesti, primi se za volan i dize jednu nogicu preko sica ali obavezno me zove da mu pomognem (i bolje jer bi mogao tresnut).

Puse svima, jedva cekam da ozdravimo pa se vidimo na bundeku!!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i mene kod vas velikih, brzinski se javljam i svima vam šaljem puse!

Flora zadnjih dana doživljava pravi pravcati procvat. Već neko vrijeme plješće sama sebi ili drugima, kad smatra da su zaslužili , a zadnjih par dana pljeskanje ponekad poprati i odlučnim "baaa-oooo".

Puno vremena provodi u vrtu, na autu-guralici kojeg malo vozi sjedeći, a malo gura hodajući. Svaki dan se prošetamo i do Fioninog vrtića i pokupimo ju, pa strpljivo čekamo da ona popapa svoj slatkač od čokolade.

Uglavnom, to je to od nas.

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

FLORA SRETAN ROČKAS!!!!!

Tiwi, pusi Patrika. Šic bolesti!

Luna, impresivne mjere Kalebove!

Buby, buš obje čube ili samo donju sredila

Niš ne stignem postat, samo da javim da smo živi i super. Brbljavi, hodamo staaaaalno (puzanje je skroz out), u hoću-sve-sama fazi (jelo, oblačenje, pranje ruku, umivanje... you name it).

Prerasla je "malu" autosjedalicu. Kupili smo roemer duo plus s isofixom i totalno smo zadovoljni. Taj isofix mi je zakon. Sjedalica je tak zabetonirana u sjedalo. Ali cijena... no comment. Ipak, mislim da ćemo i za moj auto kupiti isto isofix varijantu iako se rjeđe vozi sa mnom.

Za 2 tjedna idemo na more! Jedva čekam...

svima

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

India tnx , bas je sav jadan ovak s tempicom

Ali nadam se da ce to brzo odjuriti od nas. Pa da se onda vidimo za vikend npr na bocarskom ili negdje usput pa da kooonacno dobijes fotic - seka ce ti biti vesela.

Mi idemo na more 16.06. i totalno smo vec nestrpljivi!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pozdrav i od nas! :D

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ima nas tu sve više :D
    iš, iš bolesti
    india, možda i cice sredim
    boćarski, boćarski! mi idemo, ne znam još u koje doma, ali tamo smo

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a moreeeee, slinim već

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Flora, sretan ti rođendan!! :D
    (znam da je sa zakasnjenjem...)

Mi cemo do bocarskog doci oko 11... Tako planiramo. Idem unatoč tome što sam bolesna jer više mi je dosta otkazivanja sveg živog....

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj india prvotno napisa
    Kupili smo roemer duo plus s isofixom i totalno smo zadovoljni. Taj isofix mi je zakon. Sjedalica je tak zabetonirana u sjedalo. Ali cijena... no comment.
    mi smo isto kupili romer isofix, ali u austriji. s povratom poreza dosla nas je nesto preko 2000kn. vjerujem puno jeftinije nego kod nas.
    flora sretan rockas!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam na čestitkama!

Tiwi, nadam se da ste oboje bolje.

India, tvoja malena je fakat nevjerojatno napredna bebica, ljubni ju i od nas!

Jučer sam žurila, pa nisam stigla napisati sve naše novosti: osim što znamo reći "baaaa-oooo" i uz to pljeskati, znamo i poslati pusu, a novost (par dana) je da pjevamo i lajemo!

Pjevanje ide "d-d-d" i to samo kad joj netko nešto pjeva - radio i telku ne šljivi po tom pitanju.

A kad čuje pse iz susjedstva počne ići "vau-vau". Preslatka je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •