-
Osijek slana soba!
pročitala sam na netu o slanoj sobi pa me zanima da li je netko odveo dijete tamo!
na netu ju jako hvele,vrlo nam je bilizu,pa bi možda probala,ali ne zanima jer netko probao?
hvala!
-
prijateljica je vodila maloga, kaže savršeno..imaju problema s laringitisom i ovo im super pomaže..na podu je sol, u zraku sol, igraju se tim i kaže da vrijeme proleti u trenu.
I mi planiramo ići ovih dana jer muku mučimo sa začepljenim nosom cijelu zimu, pa da malo prodiše.Ono što još znam je da ima neki popust ako dlazimo u grupi, pa bi bilo dobro organizirati se više mama i djece, korisno druženje tih 20 min po povoljnijoj cijeni...
-
-
i mi bi probali,zbog začepljenog nosa,naravno. Skupljamo informacije koja cijena, iskustva,... Pliiiiz ako netko šta zna neka javi.
-
-
ah da
prije par mjeseci sam im poslala upit za dodatnim podacima i referencama na kojima temelje svoju terapiju u liječenju astme
nisu se još javili
vrlo profesionalno :/
u međuvremenu sam ja malo guglala i uglavnom se znanstveni radovi temelje na istraživanjima u Rusiji u prošlom stoljeću
još jedan nepovjerljivi: :/
-
Evo danas je izašlo u 24 sata još nešto o slanoj sobi u Osijeku i Zagrebu pa pročitajte kome treba
http://www.24sata.hr/news/clanak/sob...olesti/118841/
-
Mi smo bili i prezadovoljni smo. Moje dijete treba na operaciju krajnika, stalno je bolestan i krajnici su kronično veliki. Guši se, nos mu je začepljen, stalno mu curi iz nosa zeleni sekret. Već drugi odlazak u slanu sobu i nos je prestao curiti, krajnici su se smanjili. Išli smo 10 puta. Prošlo je 2 tjedna i još uvijek je sve ok.
-
-
Mi smo ljetos išli u slanu sobu u Osijek,nakon 2 tjedna provedena na moru. Zbog velike koncentracije prašine u zraku C(4,5) i R(3) kašljali su tri mjeseca po cijele dane,ustanovljena im je alergija.Lijekovi koje su dobili nisu baš puno pomagali,pa smo završili na moru ali ni to im nije puno pomoglo pa smo odlučili nastaviti terapijama u slanoj sobi. nakon 3 dana prestali su kašljati i nisu morali uzimati lijekove više od mjesec dana.
Želim vam samo reći da slana soba stvarno pomaže,ali morate ići 10-15 dana zaredom. Mi sad planiramo ići ponovno jer puno vremena provodimo u kući zbog lošeg vremena pa im opet smeta kučna prašina.
Ali koristimo i sokić za dizanje imuniteta već 6 mjeseci.
-
zakaj meni ovaj post zvuči neuvjerljivo (lijekovi za alergiju pomažu) oi kao reklama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma