Citiraj gita75 prvotno napisa
Citiraj M&T prvotno napisa
Citiraj gita75 prvotno napisa
Ne znam da li je to golotinja ali po ljetu smo doma svi u gaćama jer nam je vruće (ja gaće i grudnjak).
ja sam ljeti po stanu u tankoj haljinici na bretelice, mislim da je to sasvim lagano za obući, a opet je i pristojno i pred djeci i pred bilo kojim drugim posjetiteljima...osim toga imamo i klimu, pa ju ponekad i uključimo ako se ne da izdržat
Hm... Ja ne razlikujem gaće i grudnjak od bikinija, osim po vrsti materijala. Ak je to golo, kaj je onda na nudističkim plažama? Meni je to obučeno, naravno za moju familiju. Ne otvaram vrata poštaru u tom outfitu.
Nemam klimu...
da Gita slažem se s tobom što se tiče dijela tvog posta da se to smatra obučeno, ali nešto drugo me interesira...
kažeš da je razlika u gaćama i grudnjaku od bikinija jedino u materijalu (što u osnovi je), a zašto se onda ne kupamo u gaćama i grudnjaku (bar ja nikad u svom životu nisam vidjela nikog da se kupa u istom), pamučne gaćice bi se zasigurno brže osušile od sintetike...
osim toga, meni osobno nije neugodno da me ostali ljudi s plaže vide u bikiniju, a da me vide u mom push-up grudnjaku i čipkastim gaćicama, mislim da bi propala u zemlju od srama