kao pitanje dana, kak vi mame cenzurasice vodite klince na bazen? kak se tamo presvucete da vam podmladak slucajno ne vidi nepocudni dijelic koze?
uuuuu... :shock: . opet idu ona teska filozofska pitanja... a kako VIIII to, aaa... recimo, ja sam se dosjetila pa obucem kupaci vec doma.... aha... ne toliko zbog cenzure , nego da sto prije uletimo u bazen. ... a svlacim mokri kupaci na famozni nacin da udjem SAMA u kabinu , jer kabine su uglavnom tako male da bi se sudarale ako bi obje usle. a i imam lijepo non AP-odgojeno dijete koje me ceka ispred kabine i ne pravi raspashojs po svlacionici.

vartex je kao kriterij koj to nije navela detalj da je svoje decke rodila kroz vaginu pa kao ipak im to neda gledat, a kaj sa mamama koje su rodile na carski, ili recimo usvojile, jel i oni trebaju imat isti kriterij za cenzuriranje dijelova tijela
ne znam, :? zar je stvarno TOLIKO bitno da raskerecim noge pred djetetom, da mi ona moze vidjeti vaginu pa da budem u trendu (il barem postedjena ovakvih pitanja )? jel taj cin toliko bitan za djecji razvoj ? ima li neke strucne literature na tu temu ? mozda sam ja fakat nazadna puritanka u dusi. da ju slijedeci put povedem umjesto na "miffy" na "vaginine monologe" ?

e... i da.. mada, ne hodam gola ko tom gotovac ne mogu se pozalit na seks s partnerom.

znam, znam... za ovaj mjesec sam iskoristila sav kontigent smajlica koji mi stoji na raspolaganju. necu vise biti tako kreativna, obecavam